Iστοριες...απο τον friar

Iστοριες...απο τον friar

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Νοέμ 18, 2008 9:26 pm

Διαβασα μια ιστορια στο to4x4 απο τον friar που μου αρεσε τρελλα !!!!!
Σας την παραθετω......

Λοιπόν πριν δυό χρόνια κοντά είπα να πάω να βγάλω μιά κάρτα καυσαερίων για το Playmobil. Πάω λοιπόν στο γειτονικό ηλεκτρολογείο που είμαι πελάτης κάτι αιώνες και που τους έχω αγοράσει τα μισά μηχανήματα για το πολύτιμο χαρτάκι.
Αφού λοιπόν ο μεγάλος χώνει το τσουτσούνι (του μετρητή όχι το δικό του) στην εξάτμιση του Playmobil κουνάει την κεφάλα του λυπητερά και μου αναγγέλει "δεν περνάει" Γιατί βρε πανμέγαστε τον ρωτάω και μου λέγει διάφορα για αισθητήρες λάμδα και άλλα τινά για ευρά, πολλά ευρά.
Αποχωρώ λυπημένος που το δόλιο Playmobil μολύνει τον καθαρό αέρα της πρωτεύουσας και πρέπει να πάει γιατρό και εκμυστηρεύομαι τον πόνο μου σε καρδιακό φίλο. Αυτός με παρηγορεί και ω ναι ανέλαβε την λύση του θέματος. Αυθημερόν μου έφερε την μαγική κάρτα από άλλο συνεργείο, και έτσι είχα στην κατοχή μου μιά κάρτα μαιμού αφού ήρθε με αγγελιοφόρο χωρίς να μετρηθεί το αυτοκίνητο . Ω οποία ντροπή, αλλά η ανάγκη βλέπετε.
Προϊόντος του χρόνου έληξε και αυτή η κάρτα και ήμουν σε αναζήτηση νέας έως ότου βλέπω στα χαρτιά ότι έχει λήξει και το ρημάδι το ΚΤΕΟ.
Μιά και δυό σε τοπικό φίλο συνεργειά με αγωνιστική εμπειρία και έργο για τα καθέκαστα. Αναλύω το πρόβλημα και μου απαντά "Αν πάς στο δημόσιο ΚΤΕΟ τζιτζί να είσαι, να ξέρεις ότι ο εικοσαευράκιας θα στα πάρει ούτως η άλλως. Πήγαινε στo ιδιωτικό και ότι πούνε θα στο φτιάξω εγώ μην ανησυχεις, σου εχω πάρει αρκετά ήδη είσαι καλυμένος.
Με κομμένα τα φτερά κλείνω ραντεβού και πάω χθές το απόγευμα.
Έρχεται εκεί νεαρός και παίρνει το γλυκούλι μας Playmobil και το αρχίζει με εμένα πίσω από τζαμαρία να παρακολουθώ τα βασανιστήρια.
Να καυσαέρια να σε ένα κοσκινιστήρι επάνω που λέω δεν γίνεται θα σκορπίσει με αυτά που του κάνουν αφού η μπογιά το κρατάει πλέον, να με κάτι φακούς τα προβόλια του, το χώνει πάνω σε κάτι ρολλά να τα φρένα να ξανά μανά τα φρένα να και τα χειρόφρενα με εμένα να χάνω μέρες να πάνω από ένα λάκκο μπάπα μπούπα τους τροχούς πέρα δώθε τα τιμόνια και επιστρέφει στην υποδοχή πάει σε ένα λαπιτόπι το βαράει και αυτό λιγάκι και έρχεται και μου δίνει ένα μάτσο χαρτιά λέγοντας μου "Τα φρένα ειναι εντάξει αλλά το χειρόφρενο θέλει λίγο μάζεμα και σε δύο χρόνια να έρθετε πάλι". Εκπληκτος ψελίζω "Δηλαδή πέρασε" και ήρθε η απάντηση "Μάλιστα Κύριε πέρασε" Αρπάζω τα χαρτιά που μου έδινε και όπου φύγει φύγει. Δεν το πίστευα.
Ηρέμησα μετά και άρχισα να σκέφτομαι (Επιτέλους).
Οκ ας πούμε ότι ο πιτσιρικάς στο ΚΤΕΟ δεν γνώριζε την τύφλα του από αυτοκίνητα. Δεκτόν. Αλλά τα μηχανήματα τους δεν λένε ψέματα και από ότι ακούω είναι και on line με κάποιο υπουργείο που τους τσεκάρει. Ακόμα και αν δεν ήξερε πώς να ανοίξει ένα καπό η διαδικασία τους είναι αυτοματοποιημένη δεν χρειάζεται να ξέρει τίποτε το παλικάρι.
Συμπέρασμα Ο καθαρός αέρας της επαρχίας έκανε καλά το Playmobil η κάποιος ήθελε το πορτοφόλι μου πουλώντας μου αέρα.
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες