16 Νοεμβρίου 2008 Αράκυνθος

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: 16 Νοεμβρίου 2008 Αράκυνθος

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Νοέμ 17, 2008 12:21 pm

Oταν όλα συνδιάζονται σε μια εκδρομή...

Εικόνα
:twisted: :twisted: τα άγρια ....και....Εικόνα
:heart: :heart: :heart: τα όμορφα !!!!
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Νοέμ 17, 2008 12:24 pm

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ......... :lol: :lol:

ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΗΚΑΜΕ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .....ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΟΚ...ΟΚ...ΟΚ... ;) ;)
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ :bow: :bow:
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.... Ο gmak ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ...ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ........ :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό pajino » Δευτ Νοέμ 17, 2008 12:31 pm

Alexandros έγραψε: ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 7/12 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ...... ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡΩΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΧΑΣΕ....... :twisted: :twisted:
ΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Ο gmak.... :drum: :drum:

Υ.Γ: ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα αρχίζουν οι αντρικές ;) , Αλέξανδρε να οργανωθούμε φίλε ;) !!! :drum: :drum: :drum: :drum:
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Νοέμ 17, 2008 12:34 pm

Alexandros έγραψε:ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ......... :lol: :lol:
:

Α!!! Οι υποσχεσεις ,ειναι υποσχέσεις.Εχτες εσυ με τον palidim μας ταξατε ότι η επόμενη θα είναι ακόμα πιο super....και θα την οργανωσετε μαζί ,δεν το ξεχναμε. :party: :party:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Νοέμ 17, 2008 12:38 pm

καλημερα και απο μενα... :u-:
να πω και εγω ενα μπραβο στους οργανωτες για τον σχεδιασμο και την εκτελεση της διαδρομης...κυριως οτι μπηκαν στον κοπο να κανουν μια αναγνωριστικη την προηγουμενη μερα, και να επιφορτιστουν με προσθετα εξοδα και χρονο που στο κατω κατω τις γραφης μπορουσαν και να το αποφυγουν μιας και ειχε γινει αναγνωριστικη το καλοκαρι...
η εκδρομη ηταν καταπληκτικη....οπως ειπαν και οι προλαλησαντες τα ειχε ολα..δυσκολια(σαφως πολυ πιο δυσκολη απο τον χελμο) λασπη κροκαλες νεροφαγωματα που σε καταπινανε αν εκανες ενα λαθος.Και βεβαιως η ταβερνα μετα, ηταν ολα τα λεφτα μιας και κατα γενικη ομολογια οτι δοκιμασαμε ηταν ενα και ενα.. :bow: Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα για τα παιδια της λεσχης αρακυνθου για την βοηθεια που μας παρειχαν στην εκδρομη οσο και στην ταβερνα.
Σε αυτη την εκδρομη γνωρισαμε και καινουργια μελη που ταξιδευσαν απο Αθηνα(devil) οπως και των σαββα ..και πραγματικα χαρηκαμε που "κολλησανε" στην παρεα και το ευχαριστηθηκανε...
Για να απαντησω στον παλιντιμ και συγχρονως να πω την γνωμη μου....την διαδρομη την ευχαριστηθηκα..μαλιστα σταθηκε η αιτια να μην μπορω να δω την φυση εξω μιας και ημουνα απολυτα προσηλωμενος μπροστα...η τετρακινηση και τα αργα δουλεψαν στο φουλ...για τα αυτοκινητα ομως που δεν ειχαν αργα ηταν δυσκολη...και επουδενη δεν θελω εγω προσωπικα να μετανοιωσει κανεις που ηρθε βολτα μαζι μας η να τρεχει την αλλη μερα στα συνεργεια...Η χθεσινη εκδρομη ηταν το pick για συμμετοχες των εν λογω αυτοκινητων..και εδω να απαντησω στον αλεξανδρο οτι μια ενδεχομενη πιο δυσκολη διαδρομη θα αποτρεψει πολλους ωστε να ερθουν εκδρομη μαζι μας....προσωπικα εγω δεν θα το ηθελα αυτο...εκτος και αν κανονιζετε εκδρομη μονο για αυτον τον λογο.
Για μενα το γεγονος οτι μαζευτηκαμε 22 αυτοκινητα και ολοι καναμε πλακες αναμεταξυ μας και το βασικοτερο οτι εχουμε και background εκτος εκδρομης ειναι πολυ σημαντικο γεγονος και ειναι αυτο που κανει την διαφορα..και μαλιστα για να ευχαριστηθω περισσοτερο την ΠΑΡΕΑ με κεφαλαια γραμματα, θα ηθελα και εναν καφε πριν την ταβερνα σε ενα γραφικο χωριο, πραγμα βεβαια που ηταν δυσκολο διοτι εκει που πηγαμε μονο κυνηγους βρισκαμε :lol: και ειναι γεγονος οτι εκδρομη με εκδρομη βλεπουμε τι θελει ο κοσμος και αναλογως προσαρμαζομαστε...δεν κανουμε του κεφαλιου μας.
Αντε σειρα πλεον εχει ο ερυμανθος :u-:
ναμαστε ολοι καλα!
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό acha » Δευτ Νοέμ 17, 2008 12:44 pm

Η μαγεία της φύσης...

Εικόνα

Εικόνα
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό pajino » Δευτ Νοέμ 17, 2008 12:47 pm

gmak έγραψε:καλημερα και απο μενα... :u-:

...η τετρακινηση και τα αργα δουλεψαν στο φουλ...για τα αυτοκινητα ομως που δεν ειχαν αργα ηταν δυσκολη...και επουδενη δεν θελω εγω προσωπικα να μετανοιωσει κανεις που ηρθε βολτα μαζι μας η να τρεχει την αλλη μερα στα συνεργεια...Η χθεσινη εκδρομη ηταν το pick για συμμετοχες των εν λογω αυτοκινητων..και εδω να απαντησω στον αλεξανδρο οτι μια ενδεχομενη πιο δυσκολη διαδρομη θα αποτρεψει πολλους ωστε να ερθουν εκδρομη μαζι μας....προσωπικα εγω δεν θα το ηθελα αυτο...εκτος και αν κανονιζετε εκδρομη μονο για αυτον τον λογο.
......
Αντε σειρα πλεον εχει ο ερυμανθος :u-:
ναμαστε ολοι καλα!

Συγγνώμη που επεμβαίνω μιας και δε μπόρεσα να συμμετάσχω (και) στη χθεσινή εκδρομή, αλλά θα ήθελα να επισημάνω ότι στην εκδρομή 7/12 Ερύμανθος υπάρχουν πολλές επιλογές και σίγουρα θα ληφθεί υπ' όψιν των διοργανωτών η επιθυμία σου !! 8-)
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Νοέμ 17, 2008 12:52 pm

φιλε πατζινο, η επιθυμια μου ειναι να ευχαριστηθουν ολοι και να μην φυγει κανεις παραπονουμενος....για μενα και πιο δυσκολη διαδρομη να βγει παλι θα ειμαι μεσα...δεν το συζητω καν αυτο. :clap:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό acha » Δευτ Νοέμ 17, 2008 12:54 pm

Και άλλες φωτογραφίες εδώ:
http://www.4x4fun.gr/index.php?option=c ... &Itemid=65

Εικόνα

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό acha » Δευτ Νοέμ 17, 2008 1:12 pm

Για όποιον ενδιαφέρετε υπάρχει η διαδρομή σε αρχείο για Garmin Gps.
Ας μου στείλει ένα ΠΜ ή ένα mail για να την στείλω...

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης