palidim έγραψε:Λοιπον η ανγνωριστικη πηγε μια χαρα. Οι χρονοι ειναι οπως περιπου γραφτηκαν στο προηγουμενο ποστ του gmak.
Περίπου...ποσο περίπου??Με τα κολληματα η χωρίς?
palidim έγραψε:Πηγαμε σημερα τελικα για ελεγχο της διαδρομης ο acha με ενα pajero (που δεν ξερω ποιανου ειναι τελικα, του Takisp, του Grek ή του Acha?) και εγω μαζι με ενα φιλο μου, τον Γρηγορη.
Τελικα ανακάλυψες ποιανου ειναι το πατζέρο?Πολλα πατζερο παιζουν τωρα τελευταία.
palidim έγραψε:Εχθες το βραδυ ειχε βρεξει και ετσι ο δρομος δεν ειχε καθολου σκονη (ακους epicure?). Το ποταμι εχει κατεβασει λιγο νερακι ικανο ομως για να μεινει καποιος μεσα.( Εγω θα περασω απο το γεφυρακι)
Θα καταφέρει ο Διονύσης να κολλησει?
palidim έγραψε:Ο δρομος εχει κατα τοπους λιγη λασπη και στα περισσοτερα σημεια γλιτσα. Δηλαδη για εμενα δεν θελει σπινιαρισματα. Πολλοι αλλοι ομως, ονοματα δεν λεμε, θα πηγαινουν με τις παντες για να παιξουν.
Γιατί δεν λέμε ονόματα? dimitriss32 ακους?
palidim έγραψε:Ο δρομος ειναι στρωμενος, σε πολλα σημεια, με φυλλα πεσμενα σε κιτρινους κοκκονου και πρασινους χρωματισμους. Τα δενδρα ομως ακομα ειναι καταπρασινα (δρυς, καστανιες, κουμαριες κλπ)
Τι ακριβώς χρώμα είναι το κοκκονο?
palidim έγραψε:Η ταβερνα (το Πουρναρι) ειναι πανω στην ασφαλτο που ενωνει τα Ελληνικα με το Α. Κερασοβο, (2χλμ απο Ελληνικα) και ειναι σε ενα σημειο πολυ ωραιο με θεα τη λιμνη της Τριχωνιδας. Ευχαριστουμε τον Νικο απο τη λεσχη Αρακυνθου που μας την υπεδειξε. Για εμενα Νικο παρα πολυ ωραι επιλογη.
Η ταβερνα εκτος της απο σαλατες, της ωρας (εκτος απο μοσχαρι) θα μας ετοιμασει ενα κατσικακι και δυο ταψια πιττες για αυτους που θελουν να φανε ψητο.
Ο Acha εχει βγαλει καποιοες φωτογραφιες τις οποιες θα ανεβασει.
Ευχαριστουμε τον Νικο(hammster) για την βοηθειά του!!!
Δοκιμασατε ?....Πως θα μας προτείνετε τι να φάμε?
palidim έγραψε:Ο Αρακυνθος μας περιμενει!!! (Υπέροχο βουνο και διπλα μας)
Αυριο λοπον ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 08:30 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΡΙΟΥ
Γιουπι!!!!
Ευχαριστούμε τα παιδιά που πήγαν σήμερα να κάνουν την διαδρομή για να είμαστε αυριο οκ!!!