25o ENDURO 4x4 8-9 Νοεμβρίου 2008, Αττικοβοιωτία

Re: 25o ENDURO 4x4 8-9 Νοεμβρίου 2008, Αττικοβοιωτία

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Νοέμ 10, 2008 12:17 am

Φοράγαμε,φοράγαμε...αλλα σε μια ειδική φορέσαμε και κάτι κορδέλες ριγε ,κόκκινες-ασπρες στο παντζερο...δεν κατάλαβα που τις βρήκαμε,πάντως άκουσα κάποιον(νομίζω τον λέγανε Κριτή...περίεργο όνομα)να μας φωνάζει...από κει ,απο κει....μάλλον δικές του ήταν οι κορδέλες και φοβόταν μην του τις πάρουμε. :roll:
Ξαναδοκιμάσαμε και την δευτερη φορα να τις πάρουμε ...αλλά πάλι μας έδιωξε. :evil:

Τελικα βγηκαμε εβδομοι.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Νοέμ 10, 2008 12:20 am

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 4 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
ΑΤΙΜΕ ΛΑΣΠΟΤΗΡΑ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ 1 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΜΕ. ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 1 ΕΙΔΗΚΗ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ.
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΕΙΔΗΚΗ.
ΓΝΟΡΙΖΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 3 ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΩΝ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΔΗΚΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΠΟΤΕ. ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΠΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ Η ΖΑΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ 1,5 ΧΛΜ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΟΝΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΝΩ ΤΙ ΝΑ ΔΩ?
ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΛΑΣΠΟΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ.
ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ.
ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ 2 ΘΕΣΗ ΜΟΛΙΣ ΓΙΑ 4 ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ.
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΑ ΣΤΗΝ 2 ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ.
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΑΝ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.
ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΥΓΟ ΜΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑΠΑΡΚ.
ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΙΡΙΞΑΝ ΟΣΟ ΜΠΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΣΜΟΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ... (ΦΙΛΟ) ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.:u-:
ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΥΡΙΟ ΓΕΛΑΜΕ.
ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΝΑΜΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. :u-:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Δευτ Νοέμ 10, 2008 10:35 am

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΑΚΗ.

αντε η κουπα στην πατρα.
και του χρονου την πρωτη.

γρηγορη - μαρια μπραβο σας. ειδα φωτογραφιες και το pajero ειναι στον αερα.
ΜΠΡΑΒΟ.

ΥΓ. ( πολυ περισσοτερα μπραβο που πηρατε το mytho σε 2 ειδικες παρακαλω 1-3 ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πολυ FLAT ρε παιδι μου.
χθες ολη μερα εσκασα που δεν καταφερα να ερθω.
:stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
ολο τερμα γκαζι ηταν.

κανονικα αυτος ο αγωνας επρεπε να εχει Μ.Ο. 150 χλμ. :lol: :lol: :lol: :lol:

συγχαρητηρια και στα παιδια απο το καρπενησι.
τα παιδια εχουν μια φανταστικη ομαδα.
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Νοέμ 10, 2008 10:50 am

Κατ,αρχην συγχαρητηρια στο club της Εκαλης για τον πραγματικα υπεροχο αγωνα!
Ναι αγαπητοι μου ηταν οπως το λεει η λεξη υπεροχος.
Ο τεχνικος ελεγχος ενδελεχης,λεπτομερης και σημειο-σημειο.
Το road-book?? Το πιο σωστο που εχω δει εως τωρα(στο μετρο.)Τα χλμ 204 συνολικα ολων
των ειδων το τεραιν! Οι ειδικες αντικρυστες,οι κριτες γνωστες ευγενικοι και με χαμογελο
(εχουμε καιρο να το δουμε αυτο) Τα σεχ ενημερωμενα και να δινουν οποιαδηποτε πληροφορια!
Η γραμματεια και η ενημερωση αψογη!!!!!!!!! Και ο Σπυρος ο Δουκερης πανταχου παρων
δινοντας αμεση λυση στα οποια προβληματα.
Τελειωνοντας τα διαδικαστικα με ενα μεγαλο μπραβο για οσους μοχθησαν για την οργανωση
να πουμε και τα του αγωνα.
Εκινηση το πρωι απο την πλατεια του Αυλωνα,πρωτο χασιμο στα τριακοσια μετρα και μια ωραια
ξεναγηση στο χωριο ηταν γεγονος.(απειλησα τη συνοδηγο μου Μαρια πως αν ξαναχαθουμε θα βαλω
ενα cd με δημοτικα σε ολη την διαδρομη και επιασε..... δεν χαθηκαμε μετρο πουθενα αλλου)
Στις ειδικες τα πηγαμε πολυ καλα,εξαλου φαινεται και απο τους χρονους και το ομολογει ομορφα
και ο mythos:ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΜΕ. ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 1 ΕΙΔΗΚΗ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ.Μπορει βεβαια να δει και τους υπολοιπους χρονους απο τις υπολοιπες ειδικες και να το
ξανασυζητησουμε!!!!!!
Στην δευτερη ειδικη λοιπον βγαινοντας σε μια αριστερη μαζεψαμε την κορδελα και ξανακανοντας
τον κυκλο αφου πλεον δεν ειχε κορδελα (την κουβαλαγαμε μαζι μας) το κοψαμε σε μια ανηφορα
βλεποντας τον κριτη να μας κουναει τα χερια (ο ανθρωπος βεβαια προσπαθουσε να μας πει οτι
εχουμε βγει εξω απο τη διαδρομη)αφου τον ευχαριστησαμε συνεχισαμε ξεκολωντας την οροφη
του αυτοκινητου με τα κρανη .Η Μαρια αψογη....καπου καπου ελεγε κανα κιχ...κιχ...μπραβο.
Αυτη η διπλη εξοδος και οι προβλεπομενες ποινες μας στερησαν μια καλυτερη θεση απο την
εβδομη που πηραμε στην καταταξη!!!(και ειχα βαλει σκοπο να πατησω το Mytho)
Οι περισσοτερες διαδρομες ανοιχτες με ορατοτητα χωρις προβληματα.
Γενικα ο αγωνας ηταν ομορφος και τον ευχαριστηθηκαμε.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΑΚΗ-ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ-ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ(στον επομενο θα θερισουμε)!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ-ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΕΣ
ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΤΗΣΕ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ
ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ......

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Δευτ Νοέμ 10, 2008 11:48 am

:clap2: :clap2: :clap2:
Μπραβο σε ολα τα παιδια που αγωνιστηκαν ,ξελυσαξαν ,ξεκ.....σαν , και κατεκτησαν και τις καλες θεσεις στο πρωταθλημα . ΜΥΤΗΟ τωρα που εισαι δευτεροπρωταθλητης θα μας μιλας ??? θα μας μαθεις και τα μυστηκα της οδηγησης σου που σε εφεραν σε αυτη την θεση Η θα τα πεις μονο στο μοναδικο !!!!! :heart: φιλο σου που (φροντισε) για να κατακτησης αυτη την θεση ??????? GREK -MARIA ενα μπραβο και σε εσας ,με μια επεμβασουλα στο δεξι ποδι του grek θα εισαστε ΟΚ για ακομα δυνατοτερα αποτελεσματα .Βεβαια ελπιζω για το 2009 να μπορεσω να εθω και εγω στην αγωνιστικη παρεα σας γιατι πρεπει να λυσω και τις διαφορες μου :heart: με τον ΜΥΤΗΟ :shock: :shock: :o :o :lol: :lol: 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Δευτ Νοέμ 10, 2008 12:05 pm

ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.( για να αρχισουν και τα πειραγματα )

ο γρηγορης δεν κερδισε το δακη ΜΟΝΟ στην 1η και 3η ειδικη.
αλλα στην 1η- στην 3η και στην 4η.

ειδικη 1 mythos 5.40 - grek 5.23
εισικη 2 mythos 3.45 - grek 3.58
ειδικη 3 mythos 5.07 - grek 5.04
ειδικη 4 mythos 3.49 - grek 3.41
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό palidim » Δευτ Νοέμ 10, 2008 12:24 pm

Δακη πολλα συγχαρητηρια για τη δευτερη θεση, η οποία ειμαι σιγουρος οτι σε πεισμωνει για να παρεις την πρωτη του χρονου.
Συγχαρητηρια και στους υπολοιπου που συμμετειχαν.
Εκεινο που δεν καταλαβα ειναι αφου οι grek-maria ηταν σε 4 ειδικες μπροστα απο τους mytho-paloumpi πως τερματισαν 4 θεσεις πισω? Εσπασαν το αυτοκινητο σε αυτες τις 4 διαδρομες και δεν αντεξε παραπανω να τερματισει εστω και στις υπολοιπες?
palidim

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Νοέμ 10, 2008 1:14 pm

Palidim :fight: δεν με προσέχεις!!!! :cuss:
Στην δευτερη ειδική δεν υπήρχε σε ένα σημειο κορδέλα να μας δείχνει τον δρόμο ...και την κάναμε κατα τον κριτη :lol: μας φώναξε ο άνθρωπος και ξαναγυρίσαμε μεσα.Η ειδική γινόταν δυο φορές....για να μην χαλάσουμε την σειρά μας το ξανακάναμε και πήραμε ποινη 6 λεπτα....ευτυχώς να λες, γιατί ποιός τον άκουγε τον Δακη μετα.Δεν είχαμε άλλες ποινές και αν δεν γινόταν και αυτό ....είμασταν δεύτεροι και όλο αυτό χαλαροί !!!! :blob: :blob: :blob:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Νοέμ 10, 2008 1:27 pm

Κούπες κούπες και πάλι κούπες!!!!
Μπραβο στο Καρπενήσι!!!!!! :blob: :blob: :blob:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό palidim » Δευτ Νοέμ 10, 2008 1:32 pm

Μαρια σε προσεχω, σε προσεχω, στα ματια σε κοιτω, αλλα αυτα τα 6 λεπτα μου ξεφυγαν
palidim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες