LADA NIVA 1700cc mod 2004

Look4fun

Re: LADA NIVA 1700cc mod 2004

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Παρ Μάιος 23, 2008 12:26 pm

ΚΥΡΙΕ grek ;) ,ευχαριστω πολλυ για την υποδηξει σας αλλα με κουδουνιστρες(με την καλη εννοια βεβαια) σταματησα να παιζω εδω και πολλυ καιρο ,θα ηθελα πιο μεγαλο παιχνιδι μπας και χωρτασω .Ειμαι ενα παιδακι ακομα που περιμενει τον αγ.βασιλη να του φερει ενα καινουργιο mtis (3500 αντε 3000 V24) .Tωρα οσο αφορα τις υποδηξεις σας πρεπει πρωτα να ξεχρεωσετε τα 10προσπερασματα που μου χρωστατε :o :D :o :D
και μετα το ξανα συζηταμε.Ευχαριστω για τον πολυτυμο χρονο που μου αφιερωσατε ,χι χι χι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Μάιος 23, 2008 1:57 pm

MITS V6 έγραψε:ΚΥΡΙΕ grek ;) ,ευχαριστω πολλυ για την υποδηξει σας αλλα με κουδουνιστρες(με την καλη εννοια βεβαια) σταματησα να παιζω εδω και πολλυ καιρο ,θα ηθελα πιο μεγαλο παιχνιδι μπας και χωρτασω .Ειμαι ενα παιδακι ακομα που περιμενει τον αγ.βασιλη να του φερει ενα καινουργιο mtis (3500 αντε 3000 V24) .Tωρα οσο αφορα τις υποδηξεις σας πρεπει πρωτα να ξεχρεωσετε τα 10προσπερασματα που μου χρωστατε :o :D :o :D
και μετα το ξανα συζηταμε.Ευχαριστω για τον πολυτυμο χρονο που μου αφιερωσατε ,χι χι χι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aγαπητε mitsv6 κατ,αρχην δεν ηταν 10 τα προσπερασματα ηταν 14 κατα δευτερον δεν θυμαμαι να τερματισατε εκεινη τη φορα (μηπως κανω λαθος?)
Πως λοιπον αισθανεσαι οταν τερματιζουν οι κουδουνιστρες και τα τερατα αδυνατουν! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (ειχα πληρωσει το συνοδηγο σου) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αν λοιπον σου φερει ο Αγ.Βασιλης το εργαλειο (το ευχομαι ολοψυχως) θα τρεξω να παρω ενα PANTA 4Χ4 (fun) για να ειμαστε ισοδυναμοι
Και παλι σας ευχαριστω για τον χρονο σας
Καλα να ειστε,και αν αδειαζετε σημερα το βραδυ εχουμε ψαρεμα στην παραλια Ψαθοπυργου
Εχουμε προμηθευτει τα απαραιτητα (σουβλακια,μπυρες,κλπ)
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Παρ Μάιος 23, 2008 2:09 pm

Πισω εχει η αχλαδα την ουρα :twisted: :twisted: αλλα θα τα φτασουμε τα αχλαδια και τοτε το ξανασυζηταμε,αν ξεμπερδεψω νωρις(μαλλον) θα σας κανω μια επισκεψη :P αφου με προσκαλειται :lol: :lol: :lol: δεν μπορω να αρνηθω τετοια τιμη :oops: :oops: :P τι ωρα???
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Μάιος 23, 2008 2:30 pm

από MITS V6 την 23 Μάιος 2008, 14:09

Πισω εχει η αχλαδα την ουρα αλλα θα τα φτασουμε τα αχλαδια και τοτε το ξανασυζηταμε,αν ξεμπερδεψω νωρις(μαλλον) θα σας κανω μια επισκεψη αφου με προσκαλειται δεν μπορω να αρνηθω τετοια τιμη τι ωρα???

Περιμενοντας και ξαναπεριμενοντας και αφου περιμεναμε ξαφνου καηκε η αχλαδια απο τον παγο,οποτε περαστε το βραδυ μετα το κλεισιμο να σας κερασουμε το κατι τις μας και ας αφησουμε τον αισωπο για μια αλλη φορα (το γνωστο με τη χελωνα και το λαγο)
Και παλι σας ευχαριστω για την υπομονη σας :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
grek

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ Μάιος 23, 2008 3:44 pm

Κατι εχω ακουσει για το 2λιτρο μοτερ απο δελτα integrale και παρεμφερη..
αρα υποθετω οτι τα 380 ειναι εφικτα..
το θεμα ειναι απο κει και περα τι θα πρωτοσπασει.....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Παρ Μάιος 23, 2008 6:00 pm

Φιλε fokion μην του βαζεις ιδεες ,θα πρεπει να ντυσουμε ολο το niva με ολοσωμη ταυτοτητα για να τον βρουμε,
:lol: τα 80 τα ξερει τα υπολοιπα ειναι πολλυ ατιθασα και θα τον πειραξουν :mrgreen: :mrgreen: η εχω αδικo grek αφου και η υπομονη εχει και τα ορια της.Περετερω λογομαχιες δεν χωρανε ,οι διαφορες μας θα λυθουν στο βουνο μεσα στο ιδιο αυτοκινητο η δυνατον παρακαλω :twisted:(ο οδηγος) :shock: :shock: :? (ο συνοδηγος)
γιατι το γοργον την χαρη εχει
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Μάιος 23, 2008 6:51 pm

fokion έγραψε:Κατι εχω ακουσει για το 2λιτρο μοτερ απο δελτα integrale και παρεμφερη..

Αγαπητε Φωκιων εχεις απολυτα δικιο. Μονο αυτο το μοτερ παιρνει η απο (μιραφιορι) αλλα οσο και αν εψαξα.....τζιφος.ειναι πολυ παλια και εχουν εξαφανιστει.

Κυριε mits v6 με θυμωσατε :twisted: :twisted: :twisted: συμφωνω μαζι σας θα γκρινιαξουμε στο βουνο αλλα οχι και στο ιδιο αυτοκινητο (πρεπει να υπαρχει συναγωνισμος) :lol: :lol: :lol: :lol:
grek

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Παρ Μάιος 23, 2008 7:13 pm

grek έγραψε:
fokion έγραψε:Κατι εχω ακουσει για το 2λιτρο μοτερ απο δελτα integrale και παρεμφερη..

Αγαπητε Φωκιων εχεις απολυτα δικιο. Μονο αυτο το μοτερ παιρνει η απο (μιραφιορι) αλλα οσο και αν εψαξα.....τζιφος.ειναι πολυ παλια και εχουν εξαφανιστει.

Κυριε mits v6 με θυμωσατε :twisted: :twisted: :twisted: συμφωνω μαζι σας θα γκρινιαξουμε στο βουνο αλλα οχι και στο ιδιο αυτοκινητο (πρεπει να υπαρχει συναγωνισμος) :lol: :lol: :lol: :lol:

Μην θυμωνεις καμαρι μου :( οι προθεσεις μου ειναι αγνες (οπως παντα αλλωστε) :lol: δεν μου αρεσει να συναγωνηζωμαι με φιλους μου ,με φιλους θελω να διασκεδαζω(μηπως ειδες την εκφραση σου :o :o :o :o μετα απο 14φορες οπως λες),και λεω λοιπον για το ιδιο αυτοκινητο (εκτος αν δεν καταδεχεστε να μπειτε σε τιποτε αλλο εκτος απο το δικο σας) για να μην μας δουν ξενα ματια και μας ματια σουν καλε μου ;) ;)
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Μάιος 23, 2008 7:57 pm

mits v6:
Μην θυμωνεις καμαρι μου οι προθεσεις μου ειναι αγνες (οπως παντα αλλωστε) δεν μου αρεσει να συναγωνηζωμαι με φιλους μου ,με φιλους θελω να διασκεδαζω(μηπως ειδες την εκφραση σου μετα απο 14φορες οπως λες),και λεω λοιπον για το ιδιο αυτοκινητο (εκτος αν δεν καταδεχεστε να μπειτε σε τιποτε αλλο εκτος απο το δικο σας) για να μην μας δουν ξενα ματια και μας ματια σουν καλε μου

Tην πρωτη φορα την αντεξα τη δευτερη επισης ποση υπομονη ομως πρεπει να εχεις μεχρι τις 14 ξερεις?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

και για πεσε μου: πηγαινεις τερμα γκαζι με το lada με 80 χλ (μη φανταστεις και παραπανω) και ξαφνικα
βλεπεις εναν πυροβολημενο που πηγαινει χαλαρα με 120χλ (στο χωμα με στροφες) και δεν εχει νησιδα ουτε
παρκινγ να κανεις στην ακρη..........και ο πυροβολημενος σε φτανει.............και γελαει χαιρεκακα......
τι κανεις...............πως να γλυτωσεις..............πως να ζησεις που θελεις αλλα δεν μπορεις..............
καταφερνεις βγαινεις εξω απο το δρομο και περναει.............και νοιωθεις ικανοποιημενος που γλυτωσες
Πριν συνελθεις λοπον μετα απο 5 λεπτα τον ξαναβλεπεις στον καθρεπτη σου...........και ξανα.......και ξανα
........και ξανα.....και θες να πεις κατι για την εκφραση μου???????????????????
Αναγνωριζοντας ομως τις αγνες προθεσεις σου (οπως και οι δικες μου αλλωστε) παω να αγορασω σουβλακια!!!
Και δεν μας ματιαζει κανεις ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
grek

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Παρ Μάιος 23, 2008 8:22 pm

..............Και ζησαμε εμεις καλα και εσεις καλυτερα(ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΣΟΥ) :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MITS V6

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες