αντε να πω και κατι παραπανω.....
ξεκινησαμε σαββατο πρωι για καρπενησι μιας και οι υπολοιποι θα ερχοντουσαν αργοτερα ενεκα επαγγελματικων υποχρεωσεων...
δεν σας κρυβω οτι ειχα πολλες επιφυλαξεις διοτι αυτη θα ηταν η δευτερη αποπειρα να παρω την οικογενεια μαζι εχοντας αποτυχει την πρωτη φορα να τους κανω να ευχαριστηθουν την εκδρομη...
ραντεβου στην δευετρη φαρινα, τα απαραιτητα εφοδια και βουρ για θερμο και απο κει 30 χωματινα χιλιομετρα σε δασικους δρομους ωστε να βρεθουμε στον προυσσο....εγω στο μοναστηρι για κερακι και βουρ για καρπενησι απο ασφαλτοτα τελεταια 25 κμ..οι υπολοιποι διασχιση του φαραγγιου που υπαρχει στο προυσσο φωτο κλπ κλπ...εγω βιαζομουν διοτι λογω γιαννακη ειχα "σφυχτο ωραριο "..καρπενησι...πλατεια γιαουρτακι με μελι καφεδακι και ξενοδοχειο...παθαμε πλακα...χλιδατο ξενοδοχειο με ολα τα κονφορ κλπ κλπ....μας εκανε να νοιωσουμε πολυ ανετα μιας και ηταν αυτο που περιμεναμε...(μπραβο πατζερινο)....κατα τις 17 ραντεβου με τους υπολοιπους που ειχαμε αφησει στον προυσσο πατζερινο και σια οε

..και καφεδακι στο σαλουν ενας υπεροχος πολυχωρος που απλα τα ειχε ολα..αφου τα ειπαμε τα ξαναειπαμε ωπα και το δευετερο γκρουπ απο πατρα σκαει μυτη στο καρπενησι....ολοι μαζι πλεον στο σαλουν γινεται φαρ ουεστ...χαμος....
Εκει ηρθε και ο προεδρος της λεσχης καρπενησιου οπου αφου γνωριστηκαμε απο κοντα κανονισαμε(βλεπε μαρια)

τις τελευταιες λεπτομερεις τις εκδρομης...μετα το σαλουν τι??
ξενοδοχειο κατα τις 9.30 ετοιμασιες και φαγητο ολοι μαζι παρεα με παιδια απο την λεσχη και βεβαιως και τον grandjohn ο οποιος ειχε ερθει απο την αθηνα...(γιαννη με συνηθησες πλεον, αν δεν ερθεις σε μια εκδρομη θα μου κακοφανει)....
20 25 ατομα το βραδυ για φαγητο 25+ αυτοκινητα την επομενη μερα στην εκδρομη..
δεν σας κρυβω οτι μετα την περιγραφη του προεδρου για πολυωρη διαδρομη με πολλα αυτοκινητα και λογω γιαννακη, ειχα αποφασισειτουλαχιστον στην εκδρομη να μην συμμετεχω...
πρωι πρωι ομως τα σχεδια αλλαξαν αφου ο γιαννακης ξυπνησε πολυ πρωι για να μου πει οτι αυτος και η μανα του θελανε να τους παω εκδρομη
βουρ πρωινο-χαβαλες και βουρ για το ραντεβου με τα παιδια της λεσχης...οπως ειπα συνολο 25 και αυτοκινητα...Η ΛΕΣΧΗ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟ 4Χ4UN DVD ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕς ΟΔΗΓΙΕς ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
ΕΠΙΣΗΣ ROAD BOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
τα παιδια απιστευτα..λες και τα γνωριζαμε απο καιρο....
ξεκινησαμε την εκδρομη και απο τα πρωτα χιλιομετρα καταλαβαμε ποσο ενδιαφερθηκαν στο να περασουμε καλα....περιγραφες απο τον προεδρο μεσω vhf στο καθε τι που βλεπαμε....αξιοθεατα κλπ κλπ..μια διαδρομη τιγκα στο πρασινο...και οχι μονο...στο τελος δε εκτος τις πιστας μας επιφυλαξε και μια διαδρομη σλαλομ μεσα στα πευκα κατηφορικη σφικτη και απαικτη...μου θυμισε την μακελλαρια....
κρικελο καφεδακι λουκουμακι

και επιστροφη...στην πιστα της λεσχης οπου περισσοτερα θα σας πει ο πατζερινο διοτι εγω εκτελουσα μια υποσχεση στον γιαννακη για βολτα με τραινο στο σαλουν
τελος φοβερο φαγητο στο χωριο νοστιμο εξω στην αυλη..με αρνακι στην γαστρα, γιουλμπαση της μαριας(επιτελους το δοκιμασα) καθως και ζυμωτο ψωμι παλι της μαριας
μετα τι??
τσουλωντας μεχρι το θερμο για καφεδακι και επιστροφη στα πατρια εδαφη γεματοι με εικονες και φορτισμενες τις μπαταριες..
η παρεα μας?
οπως παντα διαθεση για χαβαλε και πλακα και αυτη την φορα περισσοτερο διευρημενη σε ατομα...
ολα ηταν τελεια...και βεβαιως (και ειναι σημαντικο για μενα) o 17 μηνων γιος μου και η γυναικα μου ΔΕΝ ταλαιπωρηθηκαν και συγχρονως περασανε τελεια....
θελω να ευχαριστησω την παρεα μου που "ανεχτηκε" τις οποιες ιδιοτροπιες εχει το να φερνεις ενα μωρο παιδι σε μια εκδρομη...
θελω να ευχαριστησω ξανα τον προεδρο και τα παιδια της λεσχης για αυτο το διημερο...
και βεβαιως σαν 4x4fun ευελπιστουμε να τους το ανταποδωσουμε στα μερη μας πλεον
και βεβαιως μαρια και διονυση σας ευχαριστω.
το συμπερασμα??
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΣΑΤΕ!