Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο. Larry Flynt, 1942 Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά. Michael W. Smith
Αντε ...για να δεις την μεγαλοψυχία μου,ένα μπουκαλάκι το βάζω,μισό μισο με τον dimitriss32.Κανόνισε όποτε θέλεις και να φέρεις και την παρέα σου μαζι(την ίδια ,κάποια άλλη,δεν μας πειράζει),γιατι θέλουμε να πάμε σε σαλέ τα Χρστουγεννα και μας λείπει ένα δεκαρικάκι. Ζαγόρι ή αύρα πίνεις??
ΡΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΡΙΑ 10000 ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ? ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο. Larry Flynt, 1942 Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά. Michael W. Smith
Βρε καλώς το παλικάρι μας....τι χαμπάρια???? Ξερεις πόσο έχει ένα μπουκάλι νερό??? Εσυ μετά μπορεί να μου ζητήσεις και contrex. Δεν τους σκορπάμε εμείς αγόρι μου τους κόπους μας έτσι.....μέχρι τις 7.00 μας κράτησες ξύπνιους για να βγάλουμε το νυχτοκαματό μας. Ένα αύρα και πολύ σου είναι.