και μετα το ξανα συζηταμε.Ευχαριστω για τον πολυτυμο χρονο που μου αφιερωσατε ,χι χι χι
MITS V6 έγραψε:ΚΥΡΙΕ grek,ευχαριστω πολλυ για την υποδηξει σας αλλα με κουδουνιστρες(με την καλη εννοια βεβαια) σταματησα να παιζω εδω και πολλυ καιρο ,θα ηθελα πιο μεγαλο παιχνιδι μπας και χωρτασω .Ειμαι ενα παιδακι ακομα που περιμενει τον αγ.βασιλη να του φερει ενα καινουργιο mtis (3500 αντε 3000 V24) .Tωρα οσο αφορα τις υποδηξεις σας πρεπει πρωτα να ξεχρεωσετε τα 10προσπερασματα που μου χρωστατε
![]()
![]()
![]()
![]()
και μετα το ξανα συζηταμε.Ευχαριστω για τον πολυτυμο χρονο που μου αφιερωσατε ,χι χι χι![]()
![]()
fokion έγραψε:Κατι εχω ακουσει για το 2λιτρο μοτερ απο δελτα integrale και παρεμφερη..
αρα υποθετω οτι τα 380 ειναι εφικτα..
το θεμα ειναι απο κει και περα τι θα πρωτοσπασει.....
grek έγραψε:fokion έγραψε:Κατι εχω ακουσει για το 2λιτρο μοτερ απο δελτα integrale και παρεμφερη..
αρα υποθετω οτι τα 380 ειναι εφικτα..
το θεμα ειναι απο κει και περα τι θα πρωτοσπασει.....
Αγαπητε Φωκιων εχεις απολυτα δικιο. Μονο αυτο το μοτερ παιρνει η απο (μιραφιορι) αλλα οσο και αν εψαξα.....τζιφος.ειναι πολυ παλια και εχουν εξαφανιστει.
Κυριε mits v6 με θυμωσατε![]()
![]()
συμφωνω μαζι σας θα γκρινιαξουμε στο βουνο αλλα οχι και στο ιδιο αυτοκινητο (πρεπει να υπαρχει συναγωνισμος)
![]()
![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες