antalages.......

Re: antalages.......

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Οκτ 23, 2008 3:14 pm

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ !!!!!

ουτε εγω συμπαθω οποτε ας ληξει εδω το θεμα. :!:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό grek » Πέμ Οκτ 23, 2008 4:47 pm

xomateros έγραψε:ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!! ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ skartaekato ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ !!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ??? ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ??? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ?? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ???? ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ !!!!! ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΟ skartaekato ??? ΕΑΝ ΝΑΙ !!!ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ !!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΠΤΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ !!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ !!!!!!!!!

ΥΓ...ΤΟ ΧΩΜΑΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ !!! ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΣΠΟΡ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΣΕΤΕ !!!!!!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ !!!! ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ??????

Aυτο λοιπον αγαπητε φιλε σημαινει προκαταληψη !!!!!!!!!!!!
Ποιος σου ειπε οτι το xomateros ειναι τυχαιο?ποιος σου ειπε οτι γνωριζουμε την ενασχοληση σου?
Το δεσαμε τα παπουτσια μας θα μπορουσαμε να το συζητησουμε!!
Σου δωσαμε να καταλαβεις οτι επειδη γνωριζεις τον οποιονδηποτε κανεις κατι μεμπτο?
Αν καταλαβες ετσι λαθος μας αλλα πιστευω οτι πιο πανω σου εξεφρασα τις αποψεις μου.
(τιμη σου και καμαρι σου και καλα κανεις να κανεις παρεα οποιον θελεις σου εγραψα,τι δεν καταλαβες?)
Τι εννοεις περι δημοκρατικων η φασιστικων αντιληψεων?????
Σου επεβαλε κανεις κατι?
Σου ειπε κανεις γραψε απο δω μην γραφεις απο κει???Η μαλλον σου ειπε καποιος απο εδω μην γραφεις
αλλου??Και ας δουμε λιγο και τι νομιζεις οτι μας πειραξε απο τις αποψεις σου.
Γραφεις εδω :ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΜΟΝΟ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ,δικαιωμα σου
και καλα κανεις και δεν μπορω να καταλαβω κιολας αυτη την επεξηγηση αλλα νομιζω οτι μονος σου το εγραψες
και παλι νομιζω οτι δεν σε ρωτησα,η κανω λαθος?????
Τωρα αν γραφεις μετα απο εδω σε αλλο site για ανδρες και για παντελονια προφανως δεν θα αναφερεσαι
για εκει που τα γραφεις,η παλι κανω λαθος?????? Και σου γραφω:
Φιλε xomatere αν δεν αναφερεσαι σε εμας σου ζητω συγνωμη,αν ομως αναφερεσαι σε εμας θα μπορουσα να στα δειξω.Δωσης Γρηγορης 6977449275) που σε προσεβαλα????που σε εθιξα?????
Αυτο το βλεπεις για επιδειξη?????
Εδω ειμαστε να διορθωσουμε οτι λαθος εχουμε κανει, αν εχουμε κανει.
Και οσο για το (απο κοντα)το τηλ.μου ειναι απο πανω,αν σου ειναι δυσκολο γραψε το δικο σου να σε παρω εγω.

Υ.Σ.Μια τελευταια εξηγηση για την προκαταληψη:Αν αντι για..... ολο αυτο το post εγραφες:Ρε παιδια δεν
αναφερομαι σε εσας δεν θα υπηρχε συζητηση,η κανω παλι λαθος??
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό xomateros » Πέμ Οκτ 23, 2008 5:15 pm

ΦΙΛΕ gkrek ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΝΑ !!! ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ! ΑΝ ! ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΡΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ !!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!! ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣΑ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝ !!!
xomateros

Δημοσίευσηαπό grek » Πέμ Οκτ 23, 2008 5:26 pm

Οφειλω κατ αρχην να σε ευχαριστησω για την αμεσοτητα της απαντησης.
Κατα δευτερον (να μιλησω προσωπικα) δεν ειμαι αυτος που θα σου υποδειξει οτιδηποτε.
Απο παρεες,απο site απο οτιδηποτε.Ο καθεις πορευεται τον δρομο του.
Δεν θα σου ζητουσα ποτε να υποστηριξεις καποιον και σιγουρα δεν θα σου πω να παρεις το μερος
καποιου.
Εμενα θα με ευχαριστουσε να τα λεμε και οποιος εχει κοντρα με οποιον θα τα βρει,δεν χρειαζεται
κανεις να μπλεκει σε αντιπαραθεσεις που δεν τον αφορουν.
grek

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Οκτ 23, 2008 6:13 pm

πυστευω οτι αν και γνωριζο λιγα αλλα καλα,καλο θα ηταν καποιοι που νομηζουν οτι ειναι καλο αυτο που γινετε κανουν ΛΑΘΟΣ.
θΑ ΠΡΩΤΗΝΑ και συγνωμη που παρεμβενο στα δυο FORUM το καθενα να κοιταοι να περναοι καλα με τα μελοι του και να σταματηση αυτη η γκρινια.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΟΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό argiris skartoooos » Πέμ Οκτ 23, 2008 11:00 pm

katarxas geia sas kai pali!!!thelw na exigisw kati se opoious den katalavan kala... den exw kati me kanenan sas , episis den prokalw kanenan kai den theigw kanenan opws omws den dexomai kai mpixtes apo kanenan pou ipenisete pws vradiase mazi mou gia na me xekolisei (xwris na exei kamia anameixi stin diadikasia ayti ) ,otan o idios(kai san empeiros jeepas) espase tin idia mera to parmpriz enos paidiou apo tin parea, otan efige me to jeep tou spinarontas (grafwntas) sto xwma me ola ta aytokinita kai ton kosmo pisw tou ,entos kai ektos aytokinitwn amelwntas ton kindino tou na traymatistei kapoios(to thimasai???). pera apo ola ayta thelw na pw pws sevomai tous pantes otan kiolas iparxoun stin parea sas kai atoma pou gnwrizw kai ektimw. den xerw ti exei ginei metaxi sas kai me poious iparxei ayti i parexigisi ki episis den thelw na mathw kai den me noiazei na mathw aplws kathe fora pou anoigw to site gia na enimerwthw gia kapoia volta pou tha kanoume me tous skartous vlepw kathe fora ena atomo (oxi sigekrimeno) apo tin parea sas na dimiourgei tin idia katastasi gia ena thema to opoio exei ginei prin kairo poly....kalws i kakws ta exetai valei me enan anthrwpo ton opoio egw ektimw afantasta. an exete kati to exete metaxi sas den xreiazetai oloi emeis na mpainoume stin diadikasia ayti kai kiriws den prepei na iparxei aytos o exeftelismos me foto kai ta sxetika , an den mporeite na ta vreite metaxi sas einai diko sas thema oxi diko mas opote to na grafete sto site twn skartwn ola ayta den einai ki oti kalitero .oloi eiste eyprosdektoi na grapsete oti thelete, na kanonisoume voltes mazi i otidipote allo ,alla oxi.......telos thelw na pw sto filo pou leei pws an kollisei kapou mallon tha ton klwtsisei kapoios apo tin parea mou.....de nomizw na iparxei kamia tetoia periptwsi, apenantias an diavaseis tis dimosieyseis kalitera tha deis pws kati tetoio tha mporouse na ginei anapoda, giati apo oti fenetai stin parea sas iparxoun ki atoma pou disanasxetoun otan kapoios(pou eixe kai street lastixa)kollaei ...episis otan milaw gia tin kolla milaw gia tin metaforiki ennoia tis kollas. kleinwntas thelw na pw an kai neos(se ilikia ki oxi san odigos)panw sto thema twn jeep kai tou affroad(epeidi katagomai apo oreini perioxi kai katoikw ekei ki exw kathimerini epafi me to athlima)xerw arketa pragmata epi tou thematos kai eimai pio empeiros akoma ki apo atoma pou einai megaliteris ilikias, pou odigoun polla xronia (pithanon kai perissotera apo emena)alla simvatika aytokinita dromwn(kourses).

kalo vrady
argiris skartoooos

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Οκτ 24, 2008 10:07 am

Kαλημερα αγαπητε Αργυρη,μονο και μονο που εκατσες να γραψεις ολα αυτα σημαινει οτι εχεις
και αποψη και κριση,μπραβο σου.
Συνεχιζωντας λοιπον τον σχολιασμο μου στο πρωτο σου post σε τεσσερις μονο γραμμες γραφεις
για: προπαγανδες,ξερετε εσεις....κατεργαραιους,προσεκτικους,μαθηματα σεβασμου,παλιωτερους
κλπ.Στομ καινουργιο νιπτεις τις χειρες σου και :δεν εχεις τιποτα,δεν ξερεις τιποτα,δεν προκαλεις ,
δεν θιγεις και ασφαλως σεβεσαι και εκτιμας.
Παντα με την κριση τη δικη μου ,η το πρωτο σου post δεν ηταν και τοσο καλο και το εγραψες υπο
φορτιση η στο δευτερο ειναι το λαθος.
Δεν μπορει φιλε μου στο πρωτο να κανεις μαθηματα σεβασμου χωρις να σεβεσαι εσυ πρωτα τιποτε
και στο δευτερο να σεβεσαι και να εκτιμας τα παντα και τους παντες!!! Ειναι τουλαχιστον ατοπο.
Βεβαια οπου εχω λαθος ευχαριστηση μου να με διορθωσεις.
Και μαλιστα οποιος εκφραζει αποψη και κανει μαθηματα δεν μπορει μετα να λεει:δεν ξερω δεν γνωριζω
και ουτε θελω να μαθω γιατι δεν θα ειχε αποψη και θα ηταν προσεκτικοτερος.
Οσο για το κολλημα ενοχλεισαι με τα γραφομενα εμεις ομως ασφαλως με την κριση σου δεν θα πρεπει
να ενοχληθουμε οταν αναφερεις αν κολλησετε πουθενα μην διστασετε και πριν περασει ωρα ερχετε στην επιφανεια οτι εσυ κολλησες και χρειαστηκες βοηθεια.

Αυτα αν το αντιλαμβανεσαι δεν τα γραφω με κακια η για να βγω μπροστα απλα για γνωση.

Αυτολεξει μαλιστα αναφερεις: Τα εχετε βαλει με εναν ανθρωπο τον οποιο εγω εκτιμω αφανταστα
--ξαναγραφω οτι οπου κανω λαθος θα ηθελα να με διορθωσεις--και νομιζεις οτι σου εβαλε καποιος
το μαχαιρι στο λαιμο για να μην τον εκτιμας??σου απαγορευσε καποιος να μην τον υπερασπιστεις??
η σε απειλησε ο οποιοσδηποτε προκειμενου να μην τον κανεις παρεα????
Και εγω μπορει να εκτιμω καποιον που σκοτωσε την πεθερα του η που εκλεψε μια τραπεζα!! αυτο
σημαινει οτι θα επιβαλλω και στους αλλους να τον εκτιμουν??

Συνεχιζεις δε λιγο διαφορετικα απο την πρωτη σου γραφη:
Αν δεν μπορειτε να τα βρειτε,θεμα σας και οχι θεμα μας.Σωστα ποιος σε εβαλε στη διαδικασια να
παρεις μερος??γιατι εχεις γνωμη για κατι που δεν σε αφορα??
Λες γιατι να υπαρχει εξευτελισμος και φωτο: στο μονο πραγμα που θα συμφωνησουμε!!!!
Εισαστε ολοι ευπροσδεκτοι:εχεις χασει επεισοδιο η εισαι ανημερωτος!!!ρωτησε τον ανθρωπο που
εκτιμας να δεις ποσο απεχουν τα θελω σας (Χωρις βεβαια να εχει διαγραψει απλα να εχει κλειδωσει
τους λογαριασμους,μαλλον θα θελει αιχμαλωτους,εντιμο και αυτο!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΣΙΑ για να μην το
πω λαικα)

Και που εισαι ........εκει που εισαι ειμασταν και ευχομαι να μεινεις και να περνας καλα,χωρις να
απαγορευεις και σε εμας το ιδιο!!!!!!!!!!!!!!
Φιλικα!!
grek

Δημοσίευσηαπό pajino » Παρ Οκτ 24, 2008 11:08 am

Αργύρη, κοίτα ένα μέρος από τη προκλητική γραφή σου στο πρώτο ποστ που έκανες και θα καταλάβεις, αν και μικρός όπως λες, χωρίς να σου απαντήσω...

argiris skartoooos έγραψε:......tha prepei omws na eiste ligo pio prosektikoi kai na mathete na seveste anthrwpous kai omades pou einai sto xwro twn jeep edw kai para polla xronia otan kapoioi alloi einai merikous mines.....
alla exete dikio na niwthete etsi mias kai i kolla sta aytokinita sas iparxei akoma apo to skartaekato kai den kaliptetai apo to mikro prasino aytokolitaki sas!!! :fight: :fight: :fight:
a paidia kai kleinontas pigainontas sta vouna gia volta akolouthiste kai kanena dromo ektos asfaltou ki an leme an kollisete pouthena pou xerete mporei na einai kai kanenas skartos stin perioxi na sas ksekollisei.....
min xanomaste na ta leme bye

και κοίτα τώρα τι γράφεις στο δεύτερο....

argiris skartoooos έγραψε: pera apo ola ayta thelw na pw pws sevomai tous pantes otan kiolas iparxoun stin parea sas kai atoma pou gnwrizw kai ektimw.

Μήπως, τα έκανες λίίίγο ανάποδα.... λέω εγώ τώρα !!!

Να σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα και να απευθυνόμαστε εκεί που πρέπει και όχι με γενικότητες και ειρωνείες...

Εγώ, ας πούμε, δεν έχω χαλάσει κανένα από τα θέματα βόλτας σας όπως γράφεις και δεν συμφωνώ αν θες να ξέρεις με αυτό που έγινε με τη φωτο !!!

Τέλος πάντων έτσι και αλλιώς δε μπορώ πλέον να μπω λόγω απενεργοποίησης, χωρίς προειδοποίηση, του λογαριασμού μου και αν δεις αυτά που είχα γράψει δεν είχαν εριστικό ύφος, εξήγηση έδωσα σε κάτι που με έθιγε...

Το θέμα θεωρείτε λήξαν , καλές βόλτες να έχουμε αμφότεροι !
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Οκτ 24, 2008 11:18 am

οπως ειπε και ο πατζινο και εγω νωριτερα, σας παρακαλω το θεμα να θεωρηθει λήξαν.Αμφοτεροι ειπαν τις γνωμες τους. :!:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό tziker » Παρ Οκτ 24, 2008 1:02 pm

Το θέμα πρέπει να κλείσει γιατι το μόνο που βγαίνει σαν αποτέλεσμα είναι το γέλιο αυτών που τα διαβάζουν!
tziker

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες