Εντυπώσεις απο την εκδρομη Καλάβρυτα-Φενεό

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: Εντυπώσεις απο την εκδρομη Καλάβρυτα-Φενεό

Δημοσίευσηαπό admin » Δευτ Οκτ 13, 2008 1:36 am

Μεταφέρονται σε αυτό το τόπικ τα σχόλια και οι εντυπώσεις!!

Nickxanoumi έγραψε:Παιδιά η εκδρομή ήταν καταπληκτική, οργάνωση διαδρομή όλα ήταν πολύ καλά. Συγχαρητήρια!!!! :u-:

pajeroTR4 έγραψε:Σημερα περασαμε ομορφα ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που μοχθησαν πραγματικα για να περασουμε πολυ καλα στην πρωτη εκδρομη του 4χ4fun για φετος.Το πιο εκπληκτικο ομως απο ολα για μενα ηταν το ΑΝΑΚΟΝΤΑ που σερνοταν στο Χελμο σημερα 30+ οχηματα απο οπου περασαμε χαζευαν ολοι αλλοι γελουσαν απο ευχαριστη εκπληξη και αλλοι απο ζηλια.Για μενα προσωπικα περα απο το οτι γνωρισα ατομα που δεν ηξερα και χαιρομε γι αυτο ιδιαιτερα ,η εμπειρια του να οδηγεις στο χελμο εκτος δρομου και να συνηπαρχεις μεσα σε ενα τετοιο κομβοι συνηθισμενος απο τα τρια τεσσερα αυτοκινητα μεχρι τωρα που ειχα ηξερα ηταν ολα τα λεφτα και παλι Μπραβο.
Τακη μια απο αυτες τισ μερες θα μπω πατρα να σου φερω τα πλανα απο την καμερα μου οπως μου ζητησες θα τα φερω στη Λιχουδια ή οπου θες ενημερωσεμε μεσω φορουμ και υπολογιζεμε για κοπια του dvd αν γινετε :u-: :u-: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
admin
Site Admin

Δημοσίευσηαπό billjeep » Δευτ Οκτ 13, 2008 9:19 am

Να' μαι και εγω! Την καλημερα μου!
Λοιπον, περασαμε καταπληκτικα! Κατ' αρχην χαρηκα που γνωρισα και το υπολοιπο team του 4χ4fun, εκτος απο τους γνωστους και μη εξαιρεταιους.
Η Διαδρομη ηταν φοβερη [θα πρεπει να την ξανακανουμε απο Ιανουαριο], και επισης το τελικο σταδιο της γορουνοπουλας ηταν το αποκορυφωμα! :D

Παραθετω και εγω μια αναμνηστικη φωτο..
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
billjeep

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Οκτ 13, 2008 9:29 am

Να ξεκινησω με ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους συμμετειχαν στην εκδρομη μας.
Καινουργια προσωπα,καινουργιες παρεες,νεοι φιλοι.Ειναι σπουδαιο να πηγαινεις στο
ραντεβου (τοπο θυσιας) και να βλεπεις 70-80 ατομα να σε περιμενουν ανυπομονα.
Οπως θα ειδατε και θα καταλαβατε το κλιμα στο 4χ4 fun ειναι ακρως φιλικο και
προπαντως οικογενειακο και το ζητουμενο στις εκδρομες μας ειναι να περασουμε
καλα με ασφαλεια,διασκεδαση και οπωσδηποτε καλη ταβερνα.
Η διαδρομη πιστευω οτι ηταν αρκετα ομορφη και ενδιαφερουσα με το βραχο να
παιρνει τα ευσημα για την καταπληκτικη θεα
Οι λιμνες πνιγμενες στο πρασινο περιτριγυρισμενες απο τα βουνα μας μιλουσαν!
Τα παιχνιδια στις στασεις εδιναν και επαιρναν.
Στα αλωνια του Λουκα ξεσσαλωσαμε!
Και η αποθεωση στην ταβερνα που τιμησαμε την γουρουνοπουλα που με επιμελεια
ειχε ετοιμαστει για εμας(και εκτος της γουρουνοπουλας και ολα τα υπολοιπα και
βεβαιως βεβαιως το κρασι και το γλυκο)
Πιστευουμε να καλυψαμε τις προσδοκιες σας και να ευχαριστηθηκατε την εκδρομη
που ετοιμασαμε για ολους μας.
Η επομενη (εκτος αγωνα) ειναι το διημερο στην Ευρυτανια !!!!!!!!!
Θα ενημερωσουμε ολους απο εδω για τα τεκτενομενα.
Και παλι ευχαριστουμε και ευχομαστε η παρεα μας να μεγαλωσει ακομα περισσοτερο!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Οκτ 13, 2008 11:06 am

Η εκδρομή όπως προείπα είχε επιτυχία. Και αυτό γιατί καταφέραμε να μην έχουμε καθυστερήσεις που θα κούραζαν κυρίως τα γυναικόπαιδα διαδρομή ήταν φανταστική με μοναδική παραφωνία ότι δεν είχαμε τελικά την βροχή που επιθυμούσαμε.
Οι εκπλήξεις ξεκινήσαμε νωρίς νωρίς όταν πριν φτάσουμε ακόμα στον τοπο Θυσίας σταματήσαμε -εμείς που ερχόμασταν από χαλανδρίτσα- στο κεντρο των καλαβρυτων για τα γνωστα(καφές τυρόπιττα κλπ)…ξαφνικά άρχισαν να «πετάγονται» από δεξιά και αριστερά τετρακίνητα όλων των ειδών…σε λίγη ώρα το κέντρο το καλαβρύτων είχε πλυμμηρήσει από μελη, φιλους, καινούργιους φίλους που ηταν έτοιμοι να παμε ολοι μαζί εκδρομή.
Ηταν τόσος πολύς ο κόσμος και τα αυτοκίνητα που εγω με τον acha φύγαμε για το ραντεβού ώστε να ξεκινήσουν να ερχονται και όλοι προς τα εκεί,και να ξεμπλοκάρουμε το κέντρο.
Δεν σας κρύβω ότι μέσα στην τρελή χαρά μου είχα ένα άγχος διότι ήξερα ότι και το παραμικρό να στράβωνε σε τόσο μεγάλη κλίμακα κόσμου, μπορουσε να «χαλάσει» τα πάντα.
Ο αλέξανδρος προσπαθούσε να με ενθαρύνει…»μην ανυσηχείς, θα πάνε όλα καλά»…
«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» έτσι και σε μας από την ώρα που μαζευτήκαμε για την ενημέρωση της διαδρομής, φάνηκε ένα κλίμα ζεστό μια μεγάληηηη ομάδα που μπορεί να μαζευόμασταν για πρώτη φορά αλλά ηταν σαν να τους ξέραμε καιρο.
Τα της διαδρομής λίγο πολύ τα ξέρετε…καλαβρυτα-βραχνί-σουβαρδο-λειβαδι του λουκά, οπου παίξαμε καμμιά ώρα..Το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας σε αυτή την εκδρομή ήταν πολύ απλό…Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ..θες ήταν αυτό παιχνίδι θες ηταν αναμονή θες ηταν γνωριμίες κλπ κλπ…Μετα το λειβάδι του λουκά ξεκινήσαμε για τσιβλό….σταματήσαμε τον γνωστό βράχο όπου είδαμε την θέα από ψηλά, και κατηφορίσαμε προς την επόμενη στάση που ηταν καφες στην λίμνη τσιβλού…οι πρώτες σταγόνες βροχής άρχισαν να πέφτουν πράγμα που μας χαροποίησε…δυστυχώς αυτό κράτησε πού λίγο….
Καφές στην λίμνη και ξεκίνημα για το τελικό στάδιο της διαδρομής που ηταν λίμνη Δόξης πανόραμα ταβέρνα…..εεεε εδώ είχαμε 2 χασίματα…ένα χάσιμο όπου κυνήγαγα φαντάσματα διότι υπήρχε η φήμη ότι καποίος αντι για ζαρούχλα έστριψε προς ακρατα….τελικα δεν συνέβη κάτι τετοιο, και ένα αγαπητό μέλος που μάλλον από την πολύ χαρά του, έχασε το δρόμο και τον περιμέναμε ώστε να ξεκινήσουμε…Μην νομίζετε ότι χαλαστήκαμε διότι μας προέκυψε μια στάση του τετάρτου μέσα στην φύση οπου πάιζανε όλοι….εγώ προσωπικά χαιρόμουνα τα παιδιά που ξεσαλώσανε και που γνωρίζανε άλλα παιδια από νέους φίλους…

Να φανταστείτε μερικές φορές στον ασύρματο συνομιλούσαν τα παιδιά…σε ολη αυτην την διαδρομή είχα και επικοινωνια με το βιταρακλαμπ και 6-7 αμάξια που ερχόντουσαν στην ίδια ακριβώς διαδρομή, αλλα με καθυστέρηση έναρξης της…

Φτάνοντας στην λίμνη δόξης είχαμε την επιλογή να πάμε είτε κατευθείαν προς την λίμνη είτε να πάμε να την δούμε από ψηλά και να κατεβούμε…επιλέξαμε το δεύτερο θεωρώντας ότι οποια σκόνη είχαμε συνάντηση την προηγούμενη φορά θα είχε εκλείψει μιας και πιστεύαμε ότι είχε βρέξει τις προηγούμενες μερες…Η διαδρομή ηταν απίθανη αλλά τελικώς φάγαμε την σκόνη με το τσουβάλι….
Φτάνοντας στην λίμνη τελικώς αποφασίστηκε να πάμε βουρρρ για φαγητό διότι μετα από δημοψήφισμα, καταλήξαμε ότι ο κόσμος πέιναγε…αρα κάποιο παιχνίδι που είχαμε στο νού μας τελικα δεν το πραγματοποιήσαμε(σορρυ βασιλη-γιαννη-νικο)..
Ταβέρνα…όλα τα λεφτά…φάγαμε είπιαμε τα είπαμε γνωριστήκαμε σερβίραμε καναμε την πλάκα μας και κατά τις 5 το απόγευμα όταν η πλειονότητα είχε αποχωρίσει ξεκινησαμε να φύγουμε και οι τελευταιοι…10-15 αμαξια…
Βουρρρρρρρρρρρρρρ για γλυκό και καφε…αν και εκει ειχαμε κατι παραφωνιες όταν ο γκρεγκ περασε την διαχωριστικη γραμμη και χρησιμοποιησε μεθοδους από το παρελθον λαδια αλατια ώστε να μην σταυρωσω έναν καφε με την ησυχια μου..ΤΟ ΚΡΑΤΩ.
Νύκτα πια ολοι μαζί ξεκινλησαμε το δρόμο της επιστροφής χαρούμενοι που πρωτα από όλα όλα πηγαν συμφωνα με το πρόγραμμα και δευετρο ότι όλοι περάσανε πολύ καλά.
Νάμαστε ολοι καλα, και προπαντως ευχαριστουμε όλους όσους μας εμπιστευθηκαν.

Παραλειπόμενα:
Τακης και πατζερινο δωσανε ρεστα με την κάλυψη όλης της διαδρομής με φωτογραφιες και dvd οπου θα δοθει σε ολους τους συμμετεχοντες.
Τα παιδια από την Αθήνα που τα είπαμε μετα από 1 χρόνο και τους ευχαριστώ που μας τιμήσανε…ανανεώσαμε ήδη το ραντεβού
Τελικώς όπως προείπε ο επίκουρος δεν υπήρξε κανενός είδους ανατίμησης της μπρίζολας στα καλαβρυτοχώρια…η τοπικη εφορία αρνηθηκε να εκδώσει μπλοκακι παροχης υπηρεισών. Δυστυχως για κάποιους κακεντρεχής και άνανδρους που ελπίζανε σε κάτι τέτοιο.
Εστω και με καθυστέρηση και στα πεταχτα γνώρισα μελη από το βιταρα κλαμπ..την επομενη φορα….

Παντου κάναμε αίσθηση με τον όγκο των αυτοκινητων..όλοι ρωταγανε τι ηταν από πού κλπ κλπ….να σκεφτήτε ότι στο τσιβλό «γράψαμε» μέλη μονο και μονο από την συμμετοχη που είδανε…Το κομβόι ηταν τοσο μεγαλο που καταλαμβάναμε όλο το βουνό σε μήκος…
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΡΟΜΗ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό grandjohn » Δευτ Οκτ 13, 2008 11:53 am

Γεια σας και από μένα ,

Συγχαρητήρια σε όσους σχεδίασαν την διαδρομή στο σύνολο της (πορεία , παιχνίδι , φαγητό).
:clap:
Φοβερά τοπία , απίστευτες εικόνες.
Εκείνη η κατηφόρα στο βράχο αν είχε βρέξει θα είχε θέμα..
Περάσαμε καταπληκτικά και πάμε για την επόμενη ;)
Οh my God they kill Kenny!!
You bastards!!
Άβαταρ μέλους
grandjohn

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Οκτ 13, 2008 12:09 pm

Τμήμα του "Ανακόντα", παραπλεύρως της Λίμνης Δόξα (ήταν αδύνατον να φωτογραφίσω ολόκληρο το κομβόι)

Εικόνα
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό acha » Δευτ Οκτ 13, 2008 12:13 pm

Καλημέρα και απο εμένα...

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ.... Πραγματικά προσωπικά καταευχαριστήθηκα, την παρέα, το γέλιο, την διαδρομή, το παιχνίδι, την φύση...

Δεν ξέρω... αλλά εγώ επέστρεψα ΓΕΜΑΤΟΣ!!

Άντε και στα επόμενα!!!! :u-:
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό epicurus » Δευτ Οκτ 13, 2008 12:16 pm

εγώ είμαι ακόμα ... ΓΕΜΑΤΟΣ από τη γουρουνοπούλα.
:lol: :lol:
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ και ξερό ψωμί!
Άβαταρ μέλους
epicurus

Δημοσίευσηαπό acha » Δευτ Οκτ 13, 2008 12:17 pm

epicurus έγραψε:εγώ είμαι ακόμα ... ΓΕΜΑΤΟΣ από τη γουρουνοπούλα.
:lol: :lol:

Με είδες να πώ τίποτα για το Φαγητό??? Όταν έλεγα ΓΕΜΑΤΟΣ αυτό εννοούσα!!!! :blob: :blob:
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Οκτ 13, 2008 12:19 pm

pajerinho έγραψε:Τμήμα του "Ανακόντα", παραπλεύρως της Λίμνης Δόξα (ήταν αδύνατον να φωτογραφίσω ολόκληρο το κομβόι)

Που ειναι το δικό μου??? :angry:
Καλά πραγματικα ο όρος ανακόντα που χρησιμοποίησε ο pajerotr4 για να περιγράψει το κομβοι ήταν τέλειος. :u-: :u-:
Άβαταρ μέλους
maria

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης