Alexandros έγραψε:τελευταια που τραβηξα ενα H3 πρεπει να μεγαλωσα 3-4 ποντους....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τραβηξες και αλλο
ποτε
Alexandros έγραψε:τελευταια που τραβηξα ενα H3 πρεπει να μεγαλωσα 3-4 ποντους....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

kostasniva έγραψε:διονυση καλοριζικο και καλοταξιδο το οχημα,ευχομαι να το χαρεις οσο και το πινιν,παντως θα προστεθω κι εγω στις gmakοβολτες σε λιγο καιρο...
Φωτης ranger έγραψε:Νικόλας έγραψε:Touareg σε Gmakοβόλτα;Πρώτη φορά θα δώ τέτοιο αμάξι με μαντολαστηχο.
Καλορίζικο φίλε.Καλοτάξιδο να είναι
σε gmaκοβολτα δεν χρειαζεσαι ελαστικα mud.
kostasniva έγραψε:διονυση καλοριζικο και καλοταξιδο το οχημα,ευχομαι να το χαρεις οσο και το πινιν,παντως θα προστεθω κι εγω στις gmakοβολτες σε λιγο καιρο...
pajerinho έγραψε:Φωτης ranger έγραψε:Νικόλας έγραψε:Touareg σε Gmakοβόλτα;Πρώτη φορά θα δώ τέτοιο αμάξι με μαντολαστηχο.
Καλορίζικο φίλε.Καλοτάξιδο να είναι
σε gmaκοβολτα δεν χρειαζεσαι ελαστικα mud.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

gmak έγραψε:οταν μιλανε οι ειδικοι δεν πρεπει να γελαμε...δεν στο εχουν μαθει αυτο Διονύση
gmak έγραψε:
οταν μιλανε οι ειδικοι δεν πρεπει να γελαμε...δεν στο εχουν μαθει αυτο Διονύση
Φωτης ranger έγραψε:gmak έγραψε:
οταν μιλανε οι ειδικοι δεν πρεπει να γελαμε...δεν στο εχουν μαθει αυτο Διονύση
1ον)δεν ειμαι ειδικος![]()
2ον)ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ!![]()
![]()
![]()
![]()
λυπαμε που ενω με γνωριζεις αρκετα χρονια εχεις λαθος εντυπωση για μενα.....κριμα!
μαλον θα σταματησω και εγω να γραφω εντελως γιατι εχουν αλαξει οι κανονισμοι εδω μεσα και δεν τους ξερω.
pajerinho έγραψε:kostasniva έγραψε:διονυση καλοριζικο και καλοταξιδο το οχημα,ευχομαι να το χαρεις οσο και το πινιν,παντως θα προστεθω κι εγω στις gmakοβολτες σε λιγο καιρο...

Επιστροφή στο ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες