ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ! ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΖΑΡΟΥΧΛΑ!

Βάλτε τα καλά σας...

Re: ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ! ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΖΑΡΟΥΧΛ

Δημοσίευσηαπό xristos-ktm » Κυρ Φεβ 24, 2013 8:52 pm

μολις εφτασα και γω μετα απο ενα συντομο καφεδακι στην παραλια της ακρατας!!!!
ολα αλλα μας δυσκολεψε λιγο το χιονι!!!απο φαι........αν εξαιρεθει το γδαρσιμο της πρωτης ημερας(3 κιλα παιδακια 10 δεκα δεκαδες και κατι..ευρω)......σκασαμεεεεεεε!!!!!εγω πηρα τη μεσημερινη μπριζολα για το σπιτι!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
παντα τετοια!!!!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΩ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
xristos-ktm

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Φεβ 24, 2013 9:26 pm

gmak έγραψε:Η σημερινή μέρα κυλισε οπως αρχικά είχαμε προγραμματίσει..ραντεβού στο ριο και βούρ για ακρατα όπου συναντηθήκαμε με τους υπόλοιπους...ξεκινησαμε για ζαρουχλα και κάποιοι πήγαν απο άσφαλτο και κάποιοι απο χώμα...αφού συναντηθήκαμε όλοι στην Ζαρουχλα, και πριν πάμε ξενοδοχειο(οι περισσότεροι) δώσαμε μια Μαχη με τα παίδακια όπου βγήκαμε νικητές :u-:
Καφεδάκι στο "ρέμα" και βούρ για ξενοδοχείο όπου κάποιοι βρεθηκανε στις αγκαλιές του μορφεα πολυ γρήγορα.
Ανασύνταξη το βραδάκι μπροστα στο τζάκι μιας και είχαν έρθει και αλλα 2 ζευγάρια που περιμέναμε , και μετα απο κατι σπεσιαλ γλυκακια, βούρ για ΣΟΛΟ σε ενα κουτουκι λίγα χιλιόμετρα απο την Ζαρουχλα (ανακάλυψη ted23)...εκει αποφασίσαμε να το ρίξουμε στο Κρασι μιας και είχαμε φαΐ πολυ, αλλα τελικώς τα λουκάνικα και η μπριζολες δώσανε και πήρανε...εγω γύρισα τωρα μας και τα παιδια μου ήθελαν ύπνο, οι υπόλοιποι το συνεχίζουν...

Αύριο σας περιμένουμε για την συνέχεια του υπεροχου Σ/Κ..με αποκορύφωμα την μίνι εκδήλωση μας ... :u-:

Το πρωι έγερση και πρωινό...οι πρώτοι μονοημεροι κατέφθασαν..(τα παιδια του Αιγιου )...Νασου και ο Πάνος με το Λευτέρη ...κατα τις 11 και βάλε αφου είχαν έρθει και οι τελευταίοι βούρ για την βόλτα μας..στα πρώτα μέτρα της διαδρομής συναντήσαμε πολυ χιόνι...και μπόλικη αναμονή διότι προσπαθουσαμε να περάσουμε...κάποια στιγμη καταλάβαμε οτι δεν βγαιναμε..συν το γεγονός οτι είχαμε και αμάξια με 50 50 λάστιχο...
Μίνι σύσκεψη και αλλαγή διαδρομής...μετα απο κάποια χιλιόμετρα Νασου πάλι τι χιόνι..και αυτή την φορα πιο πολυ....ευτυχώς είχαμε το θηριωδες sorento του Λευτέρη που άνοιξε το δρόμο ωστε να περάσουμε και επιτέλους να φθάσουμε στην ταβέρνα ! Εδω να πω οτι προσπάθησα νωρίτερα εγω αλλα δεν...εκ των υστέρων τα λάστιχα μου σε σύγκριση με του Λευτέρη ηταν υποδιεστερα μιας και εγω είχα πρωτογενή και ο Λευτερης αναγομωσης..και μάλλον πιο ψηλός απο εμένα..οπως και ναχει ηταν οδοστρωτηρασ και με την βοήθεια απο τα παιδια του Αιγιου κατορθώσαμε και φθάσαμε στην ταβέρνα όπου δώσαμε Μαχη αυτη την φορα με τις μπριζολες :D
Δόθηκε η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ξαναβρεθούν και να τα ξαναπούν...
Κόψαμε την πίτα μας όπου το φρουρι έτυχε στο Βαγγέλη και το συμβολικο δώρο απο εμάς που αγοράστηκε απο το υστέρημα μας,ηταν ενα GPS.Με αυτα και με αυτα το απογεύμακι ξεκινήσαμε για τον δρόμο της επιστροφής ...

Παραλειπόμενα...πολυ το άγχος οταν κόλλησαμε μιας και είχαμε και γυναικόπαιδα....αλλα και γιατι υπήρχε περίπτωση να παρεκτραπουμε απο το προγραμμα με οτι συνεπάγεται αυτο..

Ενα μεγάλο ευχαριστω στο Λευτέρη κ πανό και στα παιδια του Αιγιου
Ενα μεγάλο ευχαριστω στο θοδωρο(ted23) για την βοήθεια του στην συνολική εκδήλωση...και ηταν μεγάλη

Ενα μεγάλο ευχαριστω σε όσους μας τίμησαν για μια ακόμη φορα και μας εμπιστεύτηκαν..
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Φεβ 24, 2013 9:39 pm

Ξέχασα αυτο που δεν έπρεπε να ξεχάσω :cry:

Ενα μεγάλο μπράβο στον Αλέξανδρο που σχεδόν ήρθε περπατώντας καθοδηγοντας μας όλη την διαδρομη

Στον takisp χρηστοktm διότι μουρλαθηκαν στο φτυάρι και το ξεκλαρισμα οπως και ο Αλεξανδρος...

Ααααα..και του χρόνου επιστροφή στην αναγομωση!!!!
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Φεβ 24, 2013 9:41 pm

Ενα μεγαλο μπραβο στον θοδωρο και στην οργανωση της εκδρομης..... :clap: :clap:
όλα ήταν τέλεια.... χωρίς γκρίνιες και με το χαμογελο ολοι εκαναν αυτο που ηθελαν με την καλη έννοια...χωρις αγχος και ειδικα χωρις ζημιες ....το προγραμμα ειχε και μασαμπουκιες σπεσιαλ...(εκτος απο την απαραδεχτη συμπεριφορα ταβερνιαρη στην ζαρουχλα...πραγματικα πρωτη φορα πληρωσα 35 € ενα κιλο παϊδάκια.... :evil: )

ποιον να να πρωτοθυμηθώ.... τον λευτερη που με το εργαλειο του που ανοιγε δρομο ...... :drum: :clap:

τον τακη τον χρηστο τον πανο και ολα τα παιδια που βοηθησαν να περασουν ολα τα αυτοκινητα με ασφαλεια ολη την διαδρομη.............. :u-: :u-:

μικρη διαδρομη αλλα με μπολικο ενδιαφερον...........!!!! :blob: :blob: :blob: :blob:

φυσικα δεν θα μπορουσα να ξεχασω τo φιλτατο tzi tzon με τον ρολι συνοδηγο του..........ολα τα λεφτα...οργανωση... αλυσιδες και μαχιμοι....!!!!!

τους καινουργιους φιλους με τα jimny απο το αιγιο ...μπραβο παιδια και αρκετα επιθετικοι με ωραια στημενα οχηματα.....πρεπει να οργανωσουμε μαχιμη συντομα....!!! :clap: :clap:

ακομα ειχαμε και την ηρεμη δυναμη μαζι μας τα land rover που παντα μας ακολουθουν και χαιρομαστε την παρουσια τους..........ηταν και τυχεροι φετος οπου ο βαγγελης κέρδισε το φλουρι της πιτας μας για το 2013.... :bow: :u-: :clap:

και παρα πολυ ακομα που πραγματικα χαρηκαμε που μας τιμησαν με την παρουσια τους.

ερχετε και φωτο ρεπορταζ συντομα.......!!!!

:drum: ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... :drum:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Φεβ 24, 2013 9:50 pm

Μια χαρά τα περάσαμε! Ειδικά για κάποιους από εμάς που είχαμε καιρό να βγούμε στο βουνό και ακόμα περισσότερο να δούμε κάποιους πολύ καλούς φίλους, πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε! Κ η παντόφλα, εεε συγγνώμη μπριζόλα..., και το κοντοσούβλι ήταν λουκούμι!!
Οι δυσκολίες απ' το χιόνι αρκετές, αλλά με καλή διάθεση και αλληλοβοήθεια όλα ξεπερνιούνται. Αρκετά τ' αμάξια με ασφάλτινα λάστιχα (50-50 βασικά), αλλά εν αντιθέσει με αυτά που λέει ο πρόεδρος δεν είχαμε όλοι πρόβλημα.... :twisted: :twisted:
Αλλά επειδή δε θέλω να στεναχωρώ τον πρόεδρο που και όλα τα είχε σωστά κανονισμένα και έβγαλε και πολύ ωραίο λόγο στο τέλος, το σταματάω εδώ.... :mrgreen: :mrgreen:
Φωτογραφίες (συγκριτικά με άλλες φορές) δεν έχω πολλές. Ότι έχω θα το ανεβάσω σε λίγο. Ο συνοδηγός μου ο Νίκος έχει αρκετές περισσότερες, θα τις πάρω κάποια στιγμή και θα τις ανεβάσω.
Πολλά συγχαρητήρια στον Ted για την οργάνωση πολλών θεμάτων μεταξύ των οποίων και οι παντόφλες...!!
Συγχαρητήρια και σε όποιον άλλον βοήθησε στην οργάνωση
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Ted23 » Κυρ Φεβ 24, 2013 10:15 pm

Να πω κ εγω με την σειρα μου ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Gm@k και στον Αλεξανδρο!!Στον πρωτο γιατι συνεβαλε να γινει αυτη η εκδρομη-πιτα συμβαλοντας ηθικα κ χρηματικα( ολοι ξερουμε ποσο δυσκολα ειμαστε οικονομικα αυτες τις εποχες) κ στον ΜΕΓΑ Αλεξανδρο που με τις γνωσεις του κ την εμπειρια του βοηθησε κ στην οργανωση κ στην σημερινη μας εκδρομη,Μας καθοδηγησε μαεστρικα :u-: :u-:

Για το φαγητο πιστευω να ικανοποιηθηκατε ολοι εαν εξαιρεσουμε βεβαια την κ.Γιαννη στην Ζαρουχλα :angry:

Επισης να ευχαριστησω κ την κορη του Αλεξανδρου που μετα το φαγητο θελησε να μου καθαρισει το αμαξι μου μ'ενα σφουγγαρι για τα πιατα scotchbrite :!: :!:
Να σαι καλα Αρετουλα,του αλλαξες το χρωμα στην κυριολεξια
!!!!! :clap: :clap: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ: φωτο ευελπιστω σε λιγο,προς το παρον ψηνω κατι βιντεο παρεα με τον πυρετο που ανεβασα 8-) 8-)
Μου τελειωσε κ το κουτι απο τα Panadol cold flu :stupid: :lol: :lol:
Αριστοτελης Ωνασης: ''Οι Ανδρες φτιαχνουν την μοιρα τους''
Άβαταρ μέλους
Ted23

Δημοσίευσηαπό Ted23 » Κυρ Φεβ 24, 2013 10:33 pm

Αντε κ το πρωτο βιντεο... :u-: :u-:
Αριστοτελης Ωνασης: ''Οι Ανδρες φτιαχνουν την μοιρα τους''
Άβαταρ μέλους
Ted23

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Φεβ 24, 2013 10:38 pm

Σούπερ το βίντεο Ted :u-:
Ένα απ' τα καλύτερα κομμάτια της διαδρομής, αν όχι το καλύτερο.
Ακολουθούν οι φωτογραφίες που τράβηξα

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Φεβ 24, 2013 10:56 pm

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΖΑΡΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ.. :drum: :drum:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ.....ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΑΑΑ...!!!
Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Φεβ 24, 2013 10:57 pm

Πρώτα απο όλα θοδωρε στο βίντεο ουτε φόρμουλα ενα να είχες...τζαματος θόρυβος :lol:

Δεύτερον αν και δεν ηθελα να αναφερθω συγκεκριμενα αλλα επειδη το ανεφερες ,δεν είμαι ο μόνος που βοήθησε χρηματικά..ευτυχώς υπάρχουν λίγοι ακόμα που βοηθούν σε κάθε εκδήλωση..αν μου το επιτρέψουν μπορω να τους αναφέρω ...πάντως οπως και ναχει το fun ανέκαθεν δεν στηρίχθηκε σε χορηγούς,προσφορές,συνδρομές η οτι άλλο..όλα βγαιναν και βγαίνουν απο την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης