Πανελλήνιο Κύπελλο Trail Ride 2008 - 6oς Αγώνας στον Χελμό

Re: Πανελλήνιο Κύπελλο Trail Ride 2008 - 6oς Αγώνας στον Χελμό

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 24, 2008 2:39 pm

Σε πειραξε κάποιος???Για ποιον προορίζεται το στιλιάρι??? :oops:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Σεπ 24, 2008 2:43 pm

εεεεεεεε οοοοοοοο εεεεεεεεεεε :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό chris.k » Τετ Σεπ 24, 2008 3:18 pm

maria έγραψε:Tώρα τι να πω!!!!!!!!!!!
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Ντεπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τους σκίσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
funmen????????????? :fight: :fight: :fight: :fight:
:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

Επειδη τις τελευταιες μέρες από την μια ο αγώνας ,από την άλλη oi συνεντευξεις,φωτογραφήσεις κλπ κλπ κλπ για λίγες μέρες θα βρίσκομαι στις Μαλβίδες,για χαλάρωση.Το κινητό μου θα είναι κλειστο.
Δώρα ,λουλουδια κλπ κλπ θα παραλαμβανονται στην εξοχικη μου οικία από την οικονόμου μου. Θα παρακαλουσα από εδω και πέρα τους χορηγους μου,για ευνόητους λογους να απευθύνονται στον προσωπικό μου manager τον κύριο gmak .
Δεχτες θα γίνουν οι καλύτερες χορηγίες. :oops:
Ευχαριστώ
1st Lady !!!

ΦΩΝΑΖΕ ΤΗΝ DEBBIE ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ .....ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΑ :roll: :roll: :roll: ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΛΒΙΔΕΣ ΚΛΠ ΑΑΑΑΠΑΠΑΑΠΑΑΠΠΑΑΠΑΑΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GMAK ΓΙΑ ΚΟΨΕ 2 ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ..... :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ
Άβαταρ μέλους
chris.k

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Σεπ 24, 2008 3:22 pm

GMAK ΓΙΑ ΚΟΨΕ 2 ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ.

εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 24, 2008 3:27 pm

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Ντεπηηηηηηηηηηηηη!!
Μας ζηλευει αυτος ο κακός ...... :lol: :lol: :lol:
chris Μην μας φρενάρεις ,τώρα αρχιζει η καριέρα μας.Στον τελεταίο αγώνα θα πάρουμε το δικό σου αυτοκίνητο.
Τιμή σου!!!
:party: :party: :party: :party:

Αααασουπί!!!!Μιλάνε οι 1st Ladies τωρα. :lol: :lol: :lol:

Το κυπελάκι σου ερχετε. ;)
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό chris.k » Τετ Σεπ 24, 2008 3:39 pm

χχχχχχχμμμμμμμ καλη η ιδεα σου ....αλλα μου φαινεται καλυτερα θα ειναι να παρετε του gmak .....και αργα εχει και TV γιατι με τις προποριες που θα εχετε τι θα κανετε για να περασει η ωρα σας στα σεχ ? καλυτερα δεν ειναι να βλεπετε ταφιεροματα που θα εχουν για εσας ολα τα καναλια την τελευταια αγωνιστικη???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ
Άβαταρ μέλους
chris.k

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Σεπ 24, 2008 7:51 pm

gmak έγραψε:πειτε το παντως διοτι ουτως η αλλως θα κοψω ενα ΣΤΥΛΙΑΡΙ.....ετσι για να το εχω 8-)

Γιατι να το εχεις βρε......Εχεις σκοπο να το χρησιμοποιησεις ???? Θυμωσες ??????
Εδω επιασες πατο για....να βρεις και τον αλλον φιλο σου και τωρα που τον βρηκες στεναχωριεσαι ?????
Ντροπη !!!!!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό παναγιωτης κρινας » Πέμ Σεπ 25, 2008 1:19 pm

acha έγραψε:Γειά σας...

Ο αγώνας ήταν υπέροχος....
Λάσπη... ομίχλη... βροχή... νερό... ποτάμια... έλατα... θέα....
απο όλα είχε...

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές...
Απο την πλευρά μου θα ήθελα να πώ ένα μπράβο στον οδηγό μου (takisp) γιατι είχε πολύ άσχημο καιρό στο βουνό(ομίχλη και λάσπη) και παρόλη την μικρή καθυστέρηση(4 λεπτά) που είχαμε μέσα στο ποτάμι στην αρχή, πήγε τέζα, καλύψαμε αυτή την διαφορά, περιμέναμε 3 λεπτά στο 2ο ΣΕΧ και φάγαμε τελικά και 3 λεπτά προπορεία στο ίδιο ΣΕΧ(απο λάθος δικό μου)...
Για τον τερματισμό.... για να μην φάμε ποινή προπορείας αναγκαστήκαμε τα τελευταία 5 χιλιόμετρα να τα πάμε σαν κότες και περιμέναμε και 4 λεπτά για να μην φάμε ποινη που τελικά ήμασταν άψογοι (9 δευτερόλεπτα ποινη πήραμε, αλλά πώς να υπολογίσεις και τα δευτερόλεπτα???)

Οι υπόλοιποι.... ιδιαίτερη μνεία στον epicuro και ξεκινάω απο αυτόν γιατι ήταν η πρώτη συμμετοχή του σε αγώνα και πραγματικά ήταν άψογος... Ο οδηγός του grek το μόνο που είπε ήταν ότι το είχε!!!Είχαν και αυτοί την ατυχία τους λόγο σκασμένου λάστιχου και για αυτό πήραν αυτή την θέση.

Ο mythos... με τον Ηλία πολλοί καλοί και αυτοί, πήραν την τέταρτη θέση μιας και είχαν λιγότερες ποινές.

Ο dhmhtrhs32 με τον Γιάννη... πολλά χασίματα ρε αδερφάκι μου, μα καλά όταν πηγαίνετε στο βουνό για κυνήγι, τον βρίσκεται τον δρόμο να γυρίσετε?

Ο Δημήτρης Αποστολόπουλος(Jimmy) που έτρεχε στην κατηγορία Enduro εγκατέλειψε λόγο βλάβης.

Μπράβο στα παιδιά απο την Αμαλιάδα, που ήρθαν παρέα με εμάς για βόλτα και τελευταία στιγμή δήλωσαν συμμετοχή, αφού να φανταστείτε ούτε ότι ήταν 4x4fun δεν πρόλαβαν να δηλώσουν. Κώστας Θεωδορόπουλος(οδηγός) Κωνσταντίνα Μπογονικολού(συνοδηγός) χωρίς καμία εμπειρία, χωρίς ποδηλατικό ή terratrip, χωρίς καμία βοήθεια απο κανέναν μιας και έτρεχαν τελευταίοι και παρόλα αυτά τερμάτισαν και το καταχάρηκαν, γιατι αυτό είναι η ουσία... να χαίρεσαι και να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις...

Άφησα τελευταία τα κορίτσια που σε έναν ακόμα αγώνα προσπάθησαν και έδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν είχαν ανέβει στο βάθρο στον αγώνα της Ερμιονίδας. Η αλήθεια είναι ότι και σε αυτό ανέβηκαν μιας και οι διοργανωτές ήθελαν να τιμήσουν το αμιγές γυναικείο πλήρωμα που έπερνε μέρος σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με ένα κύπελλο.

ΥΓ.1
Να πώ και δύο λόγια ακόμα για άλλες δύο Πατρινές συμμετοχές
Ο Φώτης Παπαθεοδώρου(οδηγός) και Παναγιώτης Κρινάς(συνοδηγός) εκπροσωπώντας την ΤΡΟΧΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΕ και Σχολές οδηγών ΚΡΙΝΑΣ έκαναν έναν θαυμάσιο αγώνα και ανέβηκαν στο βάθρο της Normal παίρνοντας την τρίτη θέση.
Άλλη μία πατρινή συμμετοχή ο Γιώργος Τζικέρας(οδηγός) και Νίκος Βλάχος(συνοδηγός) που κατετάγει 6ος στην normal στην παρθενική του εμφάνιση.

Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους... γιατι το καταχαρήκαμε, γιατι διασκεδάσαμε, γιατι περάσαμε όμορφα.

ΥΓ.2
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω την διαδρομή του αγώνα γιατι πραγματικά ήταν υπέροχη.

Φίλε Θάνο ένα μεγάλο ευχαριστώ :clap2: Γνωριστήκαμε μόλις την προπαραμονή του αγώνα και η συμπεριφορά σου ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια.Οι χρόνοι σου μας βοήθησαν στο να τερματίσουμε στην τρίτη θέση.Στο χρωστάμε.Να είμαστε και να περνάμε καλά.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ
Η ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!!
παναγιωτης κρινας

Δημοσίευσηαπό jimmy » Πέμ Σεπ 25, 2008 6:12 pm

Άντε, σας έφτιαξα πάλι! Έστειλα (σαν ΑΟΔΠ) δελτίο τύπου για τον αγώνα. Με μίνι περιγραφή, με όλες τις Πατρινές συμμετοχές, τα οχήματα, τους χορηγούς, τη θέση κατάταξης, όλα. Είναι ακριβώς το ίδιο κείμενο που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του www.aodp.gr μαζί με την παράγραφο των τζίπ.
Το έστειλα σε πολλές εφημερίδες των Πατρών και σε κάποια sites. Το είδα στην ''Πελλοπόνησο'' στην ''Γνώμη'' και στο www.gowest.gr.
Το αρθράκι όμως που είδα στην ''Ημέρα'' δεν έχει δοθεί από τον ΑΟΔΠ. Ίσως να υπάρχει και σε άλλες εφημερίδες. Το διευκρινίζω για να μην νομίζει κάποιος πως αυτό το έστειλε ο ΑΟΔΠ. Το αρθράκι αυτό εξυμνούσε συγκεκριμένο αναβάτη, είχε φωτό του, σχολίαζε αρνητικά τις λίγες συμμετοχές από Πάτρα (προφανώς εννοούσε από μοτοσυκλέτες), ενώ έγινε αναφορά μόνο σε αυτούς που ανέβηκαν βάθρο αγνοώντας τους υπόλοιπους. Έτσι φαίνεται ότι συμμετείχαν δύο μοτό και ένα τζίπ. Ήταν όμως τρεις οι μοτό και επτά τα τζιπ!
Ο ΑΟΔΠ λοιπόν δεν έχει καμία σχέση με αυτό το δημοσίευμα, για το οποίο προφανώς δεν φέρει ευθύνη η εφημερίδα (η όποια άλλη το δημοσιεύσει). Η ευθύνη βαρύνει τον συγγραφέα.
Μελλοντικός κάτοχος τετρακίνητου...
Άβαταρ μέλους
jimmy

Δημοσίευσηαπό chris.k » Πέμ Σεπ 25, 2008 8:18 pm

κανενας απεργοσπαστης???????????????????????????????????????
Εικόνα
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ
Άβαταρ μέλους
chris.k

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης