Πανελλήνιο Κύπελλο Trail Ride 2008 - 6oς Αγώνας στον Χελμό

Re: Πανελλήνιο Κύπελλο Trail Ride 2008 - 6oς Αγώνας στον Χελμό

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Δευτ Σεπ 22, 2008 10:07 am

ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ σε ολα τα παιδια :clap: :clap: :clap: :bow: :bow:
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Δευτ Σεπ 22, 2008 11:29 am

γεια χαρα και απο μενα.
η διαδρομη υπεροχη.πολυ ευκολη απο θεμα πλοηγησης. αλλα ταυτοχρονα πολυ δυσκολη λογο καιρικων συνθηκων.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΑ τα παιδια.
ειδικα στον dimitris32 και το γιαννη που τολμησαν.
στα παιδια απο αμαλιαδα που τολμησαν και τα καταφεραν.
στις γυναικες που για αλλη μια φορα εφεραν κουπα στην πατρα.
στον epicuro που ηταν αψογος.
στον δακη που πηγε οσο πιο γρηγορα μπορουσε και καταφερε στον ΠΡΩΤΟ του αγωνα με το καινουργιο αμαξι να παρει 4η θεση.
οσο αναφορα εμενα εκανα οτι μπορουσα. δεν εχω ξαναπαει τοσο γρηγορα. ( και πιστευω πως δεν θα ξαναπαω.ειδα τον γκρεμο να μου χαμογελαει καποιες φορες).
αλλα ενα λαθος στους υπολογισμους μας εριξε στην πεμπτη θεση. ( θα βαλω αλλο post για ερωτησεις που εχω ).

και ας βαλω και μια σπιθα να αρχισουν λιγο τα πειραγματα.

ΘΑΝΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΔΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό pajino » Δευτ Σεπ 22, 2008 12:17 pm

Συγχαρητήρια παιδιά σε όλους !!! :u-:
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Σεπ 22, 2008 12:30 pm

Να ευχαρηστησο και εγο με την σειρα μου ολα τα παιδια του FAN .
Ευχομε παντα το καλητερο στους αγωνες,τον δακι που μας παραχωρισε το πολλη καλο αυτοκηνητο για να παρουμε και εμεις μια γευση.[ο θεος να το πει γευση,6ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΕΤ] την πολλη καλη μαρια που για μια ωρα μας εδειχνε το δρομο,καποια στιγμη την περασαμε φυσικα αλλα μετα δεν ξεραμε που ειμασταν.Τον GREG που μας βοηθησε οταν μας επηασε λαστιχο[ναι ναι ειχαμε και απ΄αυτο] :fight: Tων ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟπου μετα απο 6ωρες στο βουνο μας εφτασε σωους στων τερματησμο.ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑκαι δικιο ειχαν τα παιδια αφου μας περιμεναν 3 ωρες σε μια καφετερια, λογικο ηταν αφου στο πρωτο χιλ.απο ην εκινηση ειχαμε 15 λεπτα χασημο[χαλια αυτο το road book]
ΤΕΛΩΣ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΣ ΚΟΠΕΛΕΣ-ΝΤΕΠΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΗ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![προτηνω να βοηθησουμε με οποιον τροπο μπορουμε να δωσουμε ολοι ενα χερακι βοηθειας να ερθει ενα πρωταθλημα στο υπροχο FUN.].
EYXAΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ που μου χαρησε 6ολοκληρες ωρες :cuss: γελιου.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ 5ΩΡΕΣ ΠΥΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΘΑ ΔΩΣΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΙΑ .ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΞΥΛΟ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό chris.k » Δευτ Σεπ 22, 2008 2:54 pm

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια !!!!!!!!!!!!!!
Εικόνα
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ
Άβαταρ μέλους
chris.k

Δημοσίευσηαπό acha » Δευτ Σεπ 22, 2008 4:42 pm

Μόλις ανέβηκαν Φωτογραφίες απο το πάρκινγκ κατα την εκκίνηση, τον τερματισμό και τις απονομές απο τον αγώνα...

Βρίσκεται στο :
http://www.4x4fun.gr/index.php?option=c ... &Itemid=65
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Σεπ 22, 2008 7:07 pm

Ωραια!!!!
Δεν αρχίζουμε σιγα σιγα ...τα σχόλια???
:twisted: :twisted: :twisted:
Και ας κάνω εγώ την αρχή!!!
Δάκης....έδωσες 32.000 ευρω για το νεο αυτοκίνητο ,για να πάρεις την 4η θέση?Δεν μου έλεγες να σου δανεισω το μηχανάκι μου,να μην μπαίνεις και σε έξοδα? :clap:
Τάκης.....μαθηματικο συνοδηγο και να κάνει λάθος υπολογισμό?Κοφτου το Χάραμα γισ καμια βδομάδα. :fight:
Δώσης....καλά δεν ντρέπεσαι,είδες τον Δημήτρη -Γιαννη να έχουν λάστιχο και αντι να βοηθήσεις η απάντηση σου ήταν "συγνώμη, αλλά έχω αγώνα"φτου σου. :evil:
Dimitriss32....no comments :lol: :lol: :lol: :lol:

Αχ...ευτυχώς που υπάρχω και εγω με την Ντέπη και φέρνουμε κα καμια κουπα πίσω.... :roll: :roll:
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό acha » Δευτ Σεπ 22, 2008 7:22 pm

maria έγραψε:Ωραια!!!!
Δεν αρχίζουμε σιγα σιγα ...τα σχόλια???
:twisted: :twisted: :twisted:

Και έλεγα ότι θα την γλυτώσουμε αυτή την φορά....

maria έγραψε:Και ας κάνω εγώ την αρχή!!!

Εμ... ποιός θα την έκανε....? Και μετά κατηγορούμε τον gmak!!! :fight:

maria έγραψε:Δάκης....έδωσες 32.000 ευρω για το νεο αυτοκίνητο ,για να πάρεις την 4η θέση?Δεν μου έλεγες να σου δανεισω το μηχανάκι μου,να μην μπαίνεις και σε έξοδα? :clap:

Με το μηχανάκι δεν θα έφτανε ούτε μέχρι την Ακράτα να πάρει εκκίνηση!

maria έγραψε:Τάκης.....μαθηματικο συνοδηγο και να κάνει λάθος υπολογισμό?Κοφτου το Χάραμα γισ καμια βδομάδα. :fight:

Ναι...Ναι... δεν μπορούσε να γίνει ο αγώνας μια εβδομάδα μετά... γιατι τώρα και να θέλει να μου το κόψει δεν μπορεί... έκλεισε απο μόνο του... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Ασε που είσαι και τυχερή γιατι έκλεισε και δεν θα μας πάς να κεράσεις για την κούπα!!! :angry:
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Σεπ 22, 2008 7:31 pm

acha έγραψε:Και έλεγα ότι θα την γλυτώσουμε αυτή την φορά.... :

Σιγα μην την γλυτώνατε :twisted:
Απλα ήμουν Αθήνα,αλλά ...γύρισα!!!!!
acha έγραψε:Εμ... ποιός θα την έκανε....? Και μετά κατηγορούμε τον gmak!!! :fight :

Είναι αυτό που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
acha έγραψε:Με το μηχανάκι δεν θα έφτανε ούτε μέχρι την Ακράτα να πάρει εκκίνηση!

Ναι αλλά θα είχε και 32χιλιαρικάκια στην τσέπη του.

acha έγραψε:Ναι...Ναι... δεν μπορούσε να γίνει ο αγώνας μια εβδομάδα μετά... γιατι τώρα και να θέλει να μου το κόψει δεν μπορεί... έκλεισε απο μόνο του... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Ασε που είσαι και τυχερή γιατι έκλεισε και δεν θα μας πάς να κεράσεις για την κούπα!!! :angry

Άνοιξαν τα Αστέρια!!!!!

Α!!!Και κάτι που ξέχασα σημαντικό...Η αποκλειστική μου συνεντευξη και φωτογράφιση θα γίνει απο το τετρακίνηση....θα σας ενημερώσω να έρθετε για να μου κάνετε το background. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό debbie » Δευτ Σεπ 22, 2008 9:20 pm

Θελω και εγω με τη σειρα μου να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους!!!!!!!!. Ηταν μια διαφορετικη εμπερια απο την προηγουμενη φορα. Λασπη και πολυ ΟΜΙΧΛΗ. Νιωσαμε τον χειμωνα οτι εφτασε. Η Μαρια ηταν υπεροχη και νομιζω οτι το ευχαριστηθηκε οπως και εγω.Περασαμε τελεια και στον αγωνα και μετα ,με πολυ γελειο και πειραγματα --αντε δακη σουφεξε :bow: :bow: εκανε λαθος υπολογισμους ο μαθηματικος :?: :?: :shock: :shock: :shock: -- ο grek απολαυστικος οπως παντα, ο επικουρος μεθοδικος και αψογος,ο τακις γρηγορος με προποριες αλλα πισω απο το δακη τι δραμα κ"αυτο!! :lol: :lol: οσο για τον δημητρη περιμενω με αγωνια το βιντεο δεν λεω τιποτα αλλο :lol: :lol: για τα παιδια απο την αμαλιαδα συγχαρητηρια για την προσπαθια ελπιζω να τους δουμε ξανα στον επομενο αγωνα .Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στον θανο για την βοηθεια του .
Εικόνα
RAPUNZEL
debbie

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης