ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
μεχρι να ερθουν τα λαστιχα απο ιταλια (δεν ειχε αυτην την στιγμη διαθεσιμη την διασταση που ηθελα ο μαριος απο την malatesta.) και μεχρι να ερθουν οι ζαντες που εχω βρει ειπα να ασχολειθω με διαφορα...
εβγαλα τις ποδιες μου γιατι η μεσαια ειχε στραβωσει 10 ποντους, απο κατι κορμους που εχουμε βαλει στο παρκο4χ4 και εξεχουν 40 ποντους πανω απο την γη .. ετσι επεσε ενυσχιση καργα! και η ποδια βοηθητικου ηθελε συμπληρωμα υλικο και την εκανα σαν φτυρι..γιατι στην οπισθεν σε κανα τουμπι γεμιζε χωματα και εμποδιζε το αμαξι να γλυστρισει..
εκανα και κατι αλαγες στο vhf.
αγορασα βαση που προσαρμοζετε στο ταμπλο το χωραει ισα ισα! αγορα κεραιας 1 μετρο.ισχυς μεχρι 200 watt μηπως παρω μελοντικα κανενα μεγαλυτερο μηχανημα. αγορα μικρομεγαφωνου press. αγορα μπαταριας με βυσμα που που μπαινει στην μπαταρια του αυτοκινητου για να μην ξεμενεις ποτε.
το καταστημα που εκανα την αγορα ειναι εδω κοντα και δεν το ηξερα..
αργησα να μαθω οτι εχει τετοια ειδη..
αυτα............
παραληλα ομως με ολα αυτα κατι αλλο καλο ετοιμαζεται............
οι ζαντες ειναι 16χ8 με λιγο οφσετ μολις 6 χιλιοστα.
δεν ξαναβαζω ζαντα γαιδουρι! γιατι την ακουει ασχημα με το μεγαλο αφσετ... χωρια οτι οταν βγαινουν εξω απο το φτερο γινετε το αμαξι χαλια απο λασπες.. δεν μπορω να πω οτι ειναι και οι καλυτερες που ειχα φανταστει...αλα ειχαν καλη τιμη.
αυριο ερχονται και τα νεα μου λαστιχακια! και βουρρρρρρ να τα βαλω επανω!
αυριο θα βαλω και μερικες φωτο απο κοπτοραπτικη που καναμε στο σπιτι στο lada της λεσχης.
Ρε φωτη ωραια ζαντα αλλα δεν τερειαζει με το θηριο αυτη φερνει περισσοτερο σε πορσε καγιεν περα απο τη ν πλακα τωρα σου παει η καρδια να την κοπανισεις στο βουνο