xristos-ktm έγραψε:εγω να δεις γαμο-βαφτισεις που εχω!!!!!!2 σε 1!!!!ενα το "εξοδο" για το ζευγαρι,δυο τα "εξοδα" για τους καλεσμενους!εγω ειπα οτι εχω στειλει λεφτα σε μια κατασκηνωσει και θα τα χασω αν δεν παω!!!οχι μονο δεν μου παραπονεθηκαν αλλα με προετρεψαν να παω κιολας!!!!!καλο εεεεεεεεεεε!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gmak έγραψε:Δυστυχωσ αρχηγε Μόνο απο κάποιο θαύμα θα μπορέσω να έρθω ...μάλλον παω για το απόλυτο ρεκόρ....2 χειρουργια σε 4 μήνες
και μακρια απο τα χειρουργια τετοια εποχη.......... HLIAS-G.P. έγραψε:Γεια σας παιδιά !!!
Τα ...του Προέδρου... δεν λέω τίποτα . Έπρεπε να είστε στο Βραχνί να τον βλέπατε πως πήγαινε...
Α ρε πρόεδρε σου έκανε κακό η διαδρομή για Περιστέρα από Σούβαρδο λέει ο Ηλίας ( με G. V. )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φυσικα και η γαλατεια δεν αφησε το μικροφωνο ησυχο.......... Alexandros έγραψε:περασαμε φανταστικα το ολο τριημερο ηταν με πολυ γελιο, παιχνιδι και καλη παρεα..........!!!
το μονο που εχω να περιγραψω ειναι η βραδια καραοκε με ηλια και χρηστο...ολα τα λεφτα......φυσικα και η γαλατεια δεν αφησε το μικροφωνο ησυχο..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φωτη εχασες ρεεεεεεεεεεεεεεε......![]()
![]()
![]()
![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες