ρεεεεεεεεεε στο τελος δεν θα μηνει λαμαρηνααααααααααααα.........
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
μαλιστα ζητησα να μου στειλουν και αλλα δυο για τους ζηλιαριδες....
για τον μπιλια και τον φιλο με το σαμι.
τελικα σε ποια μπαντα ειναι το φαν και σε ποια συχνοτητα δεν θα μαθω...??στειλτε πμ.
συνεχως ελεγα ποιος θα μου εξηγησει μερικα πραγματα σχετικα με vhf kai δεν ηξερα ποιος..
λιγο πιο περα απο το σπιτι μου εβλεπα μια κεραια ρε τι ειναι ρε τι ειναι???
παω κοιταζω και βλεπω τον γειτονα μου να ειναι ραδιερασιτεχνης με μεγαλη τρελα και ενα σωρο μηχανηματα! ειχα τετοιον γειτονα και δεν το ξερα! επισης ειναι ενεργοτατο μελος του τοπικου συλογου ραδιοερασιτεχνων.! οποτε θα μαθω οσο πιο πολλα μπορω!
επισης συνεβει και αλλο ενα ευτηχες γεγονος.
ηρθε για διακοπες απο λαμια μια ξαδερφη μου με τον αντρα της που ειναι φορτηγατζης. πιασαμε κουβεντα και θα μου δωσει ενα cb cobra σταθερο αυτοκινητου τσαμπα! δεν το χρειαζεται.
θα το βαλω και αυτο!
ετσι απο εκει που δεν ειχα τιποτα τωρα θα εχω και VHF-UHF KAI CB!