οπως ειχα ξαναγραψει ηθελα να βεβαιωθω ποσο γερος ειναι ο γρυλος.
του εκανα με ακομη δοκιμη σφιγκοντας μια κολωνα απο μπετον χρησιμοποιοντας εναν ξυλινο τακο σε καθε μερια και αρχισα να γρυλαρω με ολη μου την δυναμη!
και ναααααααα βρεθηκε η αχιλιος πτερνα του γρυλου! εσπασε το πανω βοηθητικο κοματι του γρυλου που δεν χρησημευει στην ανυψωση ειναι για αλλες δουλειες,ειναι για σισφιξη στοιχιων η για μπαινει το ναυτικο κλειδι για τραβηγμα.
τα κυρια μερη ο μηχανισμος και το στελεχος δεν επαθαν τιποτα. αν παθαιναν και αυτα θα το εστελνα πισω επιτοπου!
γιατι για φαντασου να εισαι μονος να εχεις κολησει σε κανα γκρεμι να χρειαστεις την βοηθεια του γρυλου και αυτος να σπασει.... για αυτον τον λογο του εκανα σκληρες δοκιμες.
το βοηθητικο πανω κοματι
και τωρα τι κανουμε το αφηνουμε ετσι???
οχι βεβαια! μια βολτα στην φρεζα χαλυβδινη πλακα καταληλη επεξεργασια και ετοιμο σχεδον το κοματι πιο γερο απο ποτε! στην φωτο δεν ειναι ακομα τελειωμενο ειναι οπως το παρελαβα απο το μηχανουργειο.
μετα απο καμποση σπιτισια επεξεργασια.. και τελειωμενο. μοιαζει καθολου
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
τις προηγουμενες μερες εγιναν μερικες ακομα εργασιες
κατασκευαστηκαν βασεις να στηριξω τον hi lift στο καγκελο της καροτσας. με μπουλονια τροχων με ιδιο μπουλονι σαν αυτα που εχει το αμαξι μην ψαχνουμε για αλο κλειδι εκεινη την ωρα... και με προβλεψη κλειδωματος και ολα μαζι στην κρεμαστρα για ασταρωμα βαψιμο.. και βαλμενος..
βαφτηκαν και τα rock slider.. κοληθηκαν και οι πλαινες δεστρες.. μπηκαν τα ναυτικα.
και η υπερπαραγωγη ο πισω κοντευει και αυτος...
κοντινε στα πλαγια τμηματα λιγο...ηταν πολυ χοντροκομενος..και εκτος αυτου ηθελα να εχω την εξατμιση εκτος...
στα πλαγια μπηκε λαμαρινα με τρυπες φ40. εγινε βαση μπριζας κοτσαδορου μεσα στο προφυλακτηρα για μην βρισκει και σπαει. εγιναν βασεις για τα προβολια και αυτα χωνευτα... με μεταλικη προστασια εμπρος με πορτακι που κλειδωνει.. η πινακιδα οταν θελω να εχω κοτσαδορο πρεπει να βγαινει.. και να μην κατσω να βιδωνω ξεβιδωνω καθε φορα την εκανα συρταρωτη..+μια λαμαρινα ανοξειδωτη μπροστα της να την βαζω οταν θελω εξτρα προστασια πινακιδας.. επισης ασταρωθηκε βαφτηκε.. οι εικονες μιλανε απο μονες τους..(μην πειτε τιποτα για την βαφη δεν ειμαι και μπογιατζης..) οι φωτο ειναι προν στεγνωξει καλα καλα...
μαλιστα λεω να του βαλω και αισθητηρες παρκαρισματος με καμερα!!!!! κινεζικοι φυσικα αφου υπαρχουν αφθονοι στο net με 30 ευρα...