ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ .....

Re: ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ .....

Δημοσίευσηαπό mythos » Τετ Ιουν 08, 2011 3:32 pm

Μην το λες μην το λες ... Όσες αναγνώσεις έχει Μέχρι τώρα το πόστ μου δεν έχουν τα πόστ που έχουν γραφτεί όλη τη βδομάδα μαζι . Και που να αρχίσει κιόλας και μην ξεχνιωμαστε δημοκρατία λόγου έχουμε και αυτό υπάρχει απο την αρχή στο φόρουμ αυτό . Αν Λοιπόν δεν σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πόστ μην το διαβάζετε υ.γ. Πριν το γράψω έκανα αναδρομή στο παρελθόν και στα γραφωμενα του εκτός θέματος Αλλά γιατί μου απαγορεύεται κάτι που δεν έχω ξεκινήσει να γράψω ακόμα; Έχετε να κρυψετε κάτι ; Φοβάστε κάτι ; Δεν καταλαβαίνω; Και πάλι Ευχαριστώ καλο μεσημέρι καλή σας όρεξη και βέβαια ... Συνεχίζεται...
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τετ Ιουν 08, 2011 6:40 pm

μυθοι, μυθοι, παραμυθι..... το κουκι και το ρεβυθι!!!!!

και ζησαν αυτοι καλα... κι εμεις καλυτερα!!!!!! λεω εγω....... :D

υ.γ.
μη βαλεις τιποτα με κακο λυκο...... γιατι φοβαμαι.....Εικόνα
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό mythos » Πέμ Ιουν 09, 2011 10:53 am

θα παρακαλουσα τον κυριο alexandro να σταματεισει τις απειλες μεσο p.m. και οτι θελει να το γραψει εδω.
οσο για την ιστορια λιγο υπομονη οπου ναναι ξεκιναει. ;)
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Ιουν 09, 2011 12:05 pm

ΕΤΣΙ,ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΝ ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Πέμ Ιουν 09, 2011 12:18 pm

παντως....... αν εχει δγρακο θα ειναι ωγραιο!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Ιουν 09, 2011 1:09 pm

vlachotzipas έγραψε:παντως....... αν εχει δγρακο θα ειναι ωγραιο!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: γεια σου ρε πανοοοοοοοο...... :bow: :bow: :bow:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Πέμ Ιουν 09, 2011 2:51 pm

mythos έγραψε:θα παρακαλουσα τον κυριο alexandro να σταματεισει τις απειλες μεσο p.m. και οτι θελει να το γραψει εδω.
οσο για την ιστορια λιγο υπομονη οπου ναναι ξεκιναει. ;)

ως συντονιστής του φορουμ εχω το δικαιωμα για την ομαλη ροη του, να προειδοποιώ το κάθε μέλος που προκαλεί πρόβλημα και να τον βαζουμε στην θεση του....θα παρακαλούσα λοιπόν και απο εδω αλλα και απο της προειδοποιησεις που σου εστειλα να μην δημοιουργεις προβληματα....ποτε δεν σου εχω στειλει π.μ παρα μονο προειδοποιήσεις..... ετσι για την ιστορια ως παραμυθας.

υ.γ: διαβασε μια φορα ακομα τους ορους του φορουμ για να μπορεις να εισαι ενημερος.
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό mythos » Πέμ Ιουν 09, 2011 3:49 pm

.... μαζεψε το να τελειωνουμε.

με συγχωρητε παρα πολυ κυριε αλεξανδρε.
εγω διαβασα στο πμ μου αυτο.
αλλα μαλλον καποιος αλλος θα το εγραψε με το ονομα σας.
αν μου δωσει την αδεια ο gmak ως νομιμος ιδιοκτητης να βγαλω και ολοκληρο το πμ, μπορω να το κανω
αλλιως δυστυχως δεν μπορω να το αποδειξω το τι μου γραφετε.
και επειδη εχω διαβασει απο τους πρωτους, τους ορους του φορουμ που εφτιαξα μαζι με αλλους 8, πριν καν εμφανιστειτε εσεις εδω δεν τους ριχνετε και εσεις μια ματια? ;)

υ.γ. κυριε gmak επι της ευκαιριας μηπως θελετε να σας συστηθω? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

συνεχιζεται......
Larry Flynt, 1942
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Πέμ Ιουν 09, 2011 3:54 pm

τρεις λαλουν και δυο χορευουν.................αντε γεια.... :stupid: :stupid: :stupid: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό mythos » Πέμ Ιουν 09, 2011 4:06 pm

γεια αλεξανδρε καλο μεσημερι και καλη ορεξη.
προετοιμασια για τετραημερο και απο δευτερα εδω.
αν προλαβω θα σας εβαζα κανα τραγουδακι να μαθετε να χορευετε αλλα θα πρεπει να παω σε αλλο τοπικ και βαριεμαι.
συνεχιζεται ;) :lol: :lol: :lol:
Larry Flynt, 1942
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης