ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
σκεφτομαι να φτιαξω rock slider πισω...να υσυχασω μια για παντα απο τα χτυπηματα.(λεμε τωρα... ) μου αρεσει κατι τετοιο... αλλα θελω να γυριζει και στα πλαγια.
η θα παρω αποφαση και την κοψω την καροτσα οχι τιποτα αλλο για να μην μου την λεει ο gmak μια απλξ λυση ειναι αυτη κοψιμο των πλαινων και μια σωληνα και ειναι ετοιμο!
μια αλη λυση ειναι αυτη κοψιμο και νεους κοντους προφυλακτηρες.. δεν ξεχωριζει καθολου. δειτε τι ωραια που ειναι τα κομενα!!!!!!!!
παιζεις με τον πονο μου???????? ασε με και τα ξερω αποεξω και ανακατωτα αυτα τα βιντεο!!!!!!!
καροτσα ε?????? και τι καροτσα!!!!!!! καροτσα με 38αρια παντως εχουν ψαλιδια μπροστα! πες τους να μου πουνε τι ιμιμπαρα εχουν βαλει! πω ρε πουστη μου πως τους καταπινει τους παγους...... και πιεση ελαστικων τιποτα!!!!
αυτο, ή χανει απο την εξατμηση..... ή εχει καψει φλατζα μεταξυ κυλινδρων και χανει συμπιεση...... παντως σιγουρα εχει απωλεια ισχυως..... Φωτη, τετοια θες να κανεις κι εσυ???????
I USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
ετοιμα τα rock slider!!!!!!!!!!!!!! parte fwto!!!!!!! απο πανω απο κατω απο πλαι απο απο δεξια απο αριστερα απο διαγωνια απο παντου!!!!
σχεδον ετοιμα θελουν μονο κατι τροχοσματα καθαρισματα και ισως τους βαλω δεστρες για ναυτικα κλειδια.. για τυχον δεσιμο απο το πλαι
τελικα σαν τροπος στηριξης των βασεων επιλεχθηκε η κολητη βαση και οχι βιδωτη. για να γινει πιο στιβαρη η κατασκευη. οπως ειδατε και στις φωτο τα σκαλοπατια μπορουν να αφαιρεθουν πανευκολα αφαιρωντας τις βιδες-πυρους.
και συνεχιζουμε δυνατα για ton πισω προφυλακτηρα!!!!!!!!! rock crawler rear bumper
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..