ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
ελα δειχτου την πατεντα φωτη να μην ξαναξεμηνη στο βουνο.......
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
ελα ρε φωτακο για ξεκινα σιγα-σιγα να μας λες.............................
ξεκιναω απο αυριο να φτιαξω Rock Sliders οχι για να παταω για να προστατευει στα αληθεια τους μαρσπιεδες. μετα απο το χιλιομοδι εγιναν αστα....... το εχω στον φιλο τρελο καλιτεχνη λαμαριτζη να μου τα φερει στα ισια και να τα βαψει τοπικα.. μαλον σε ενα απο τα 2 σχεδια θα παω.
παραγκελια αμορτισερ τιμονιου.. αφου βρηκα τροπο να το βαλω.. ας ειναι καλα οι ταιλανδεζοι..
αυτα τα μονα σιγουρα.
στην συνεχεια κατι ζαντες που εχω βαλει στο ματι!!!!! 15χ9 με οφσετ -38 μαζι με λαστιχα για καλοκαιρι.. bf goodrich all terrain 31.10,5
αργοτερα το καλοκαιρι θα κοιταξω σοβαροτατα το θεμα του μπλοκε η σε τετοιο η στο αλλο ελληνικης κατασκευης! ισως και ενα σνορκελ και εναν εργατη και αμα μου την δωσei και εχω χρονο ενα προφυλακτητα χειροποιητο τυπου arb
και μετα θα γινει ετσι! να και ενα αυστραλεζικο μονοκαμπινο!