ΜΑΚΡΥΑ ΓΑΪΔΟΎΡΑ

Για κόντρες... και όχι μόνο!!

Re: ΜΑΚΡΥΑ ΓΑΪΔΟΎΡΑ

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Παρ Μάιος 06, 2011 9:01 pm

εξω απο την πιστα ...καρβελια ονειρευσαι.............. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
αλλα τελος παντων ο νικολακις εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του......... ;) ;) κατι αλλοι που το παιζουν υπερανω να δω τη θα κανουν ...... μια το λαστιχο μια η καροτσα μια η μπαγκαζιερα.......... :fight: :fight:

οσο αναφορα αν εχω χαλασει ενα 10χιλιαρο εγω εχω πει τη εχω κανει στον ινδιανο ...δεν μας λετε και οι υπολοιποι τη εχετε χαλασει για το τακ........... :blob: :blob: :blob: ειπαμε ....... :twisted: :twisted:
και ο καροτσας δεν εχει χαλασει και λιγα στο θεο το εχει ανεβασει ...αλλα πιστα βρεγμενη γιοκ............ αντε να μην τα παρω........... :cuss: :cuss: :cuss:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Παρ Μάιος 06, 2011 9:02 pm

gmak έγραψε:
αν ειχα μπλοκε δεν θα πηγαινα πιο μακρια???
πιστευω πως ναι.....γιατι εμενα μου εκανε διαφορικο και εμεινα διαφορετικα λεω πως θα πηγαινα πιο περα...

θα σου μοναχα αυτο...αν ειχα το υψος σου...και το ιδιο λαστιχο...εγω θα περναγα....εσυ οχι...διοτι εγω δεν θα διαφοριζα λογω συστηματος τετρακινησης...ο 33 ξερει....

απλα ελεω υψους δεν εχω ελπιδα θα τακαρα καπου κατευθειαν...εκτος και αν το εσπαγα

προεδρε ασε το τη θα εκανες...........αμα ειχε και η γιαγια μου πατινια θα ηταν ποδηλατο....... αντε ψησε κανενα σουβλάκι μπας και σου βγει η συνταγη.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Μάιος 06, 2011 9:58 pm

μα σουβλακια ψηνω πως το καταλαβες?? :lol: :lol: :lol: :lol:

υποθεσεις κανουμε...διοτι σε αυτη την πιστα δεν το εβαζα το δικο μου...εκτος και αν επεστρεφα με το λεωφορειο στην πατρα
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Παρ Μάιος 06, 2011 10:05 pm

gmak έγραψε:μα σουβλακια ψηνω πως το καταλαβες?? :lol: :lol: :lol: :lol:

υποθεσεις κανουμε...διοτι σε αυτη την πιστα δεν το εβαζα το δικο μου...εκτος και αν επεστρεφα με το λεωφορειο στην πατρα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

παλι σουβλακια ψηνεις ρε ...... το θεμα παντως ειναι και στο κρεας εχετο υποψη νου σου.. ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Παρ Μάιος 06, 2011 10:54 pm

Alexandros έγραψε:
και ο καροτσας δεν εχει χαλασει και λιγα στο θεο το εχει ανεβασει ...:

εγω δεν ξερω τι λετε εμενα εκτος απο τις ποδιες το βοδυ λιφτ την αναρτηση τις ζαντες και τα λαστιχα ειναι εντελως μαμα~ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Σάβ Μάιος 07, 2011 10:56 am

Φωτης ranger έγραψε:
Alexandros έγραψε:
και ο καροτσας δεν εχει χαλασει και λιγα στο θεο το εχει ανεβασει ...:

εγω δεν ξερω τι λετε εμενα εκτος απο τις ποδιες το βοδυ λιφτ την αναρτηση τις ζαντες και τα λαστιχα ειναι εντελως μαμα~ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εχεις ακουσει που λενε κλαίνε οι χηρες κλαίνε και οι παντρευμενες........... μαμακηδες ενωθειτε.....
ακου μαμα ο φωτης............. ορε ουστ......... :stupid: :stupid: :stupid: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εχουμε το ιδιο υψος το ιδιο λαστιχο αλλα δεν σε ειδα στον τερματισμο......... κοκοκοκοκο..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Σάβ Μάιος 07, 2011 4:58 pm

ρε μαμα σου λεω!!!!!!!!!!καμια πατεντα ολα νορμαλ :blob: :blob: :blob:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Σάβ Μάιος 07, 2011 8:35 pm

αν ο kongv η ο αθανασιου ή ο 33 ειχαν μαλατετσα καυμαν θα ειχαν περασει σφαιρα....και αυτο φαινοταν...θελανε το κατιτις οπως ο 33 για να ξεσκαλωσουν...

Γιώργο μια ενημέρωση για το μπλοκέ...στην πίστα με τη λάσπη είχα μόνο πίσω...και βοηθάει αρκετά. ;)
μπροστά έβαλα μόνο όταν τάκαρα στις τρύπες μήπως και σκαλώσει ένας τροχός και με τραβήξει λίγο αλλά ΔΕΝ(τάκαρε το αριστερό κομμάτι του σασσί κάτω από εμένα δλδ και έκανα το διαβήτη από ένα σημείο και μετά... :lol: :lol: :lol: )
Πολύ σωστά τα ελαστικά που είχαμε δεν κάνουν για πίστα τέτοια και μπουκώνουν για πλάκα...θέλαμε αναγώμωση το λιγότερο και πάλι βλέπαμε... :mrgreen: :mrgreen:

Το ελαστικό είναι άλλη μεγάλη κουβέντα..αλλά σε παρόμοιο δρόμο σε εξόρμηση θα γινότανε χρήση εργάτη και όλα καλά...μου έχει τύχει για 90 μέτρα να βγω με εργάτη 3 πλήρη μαζέματα εργάτη σερί. :idea:

Επίσης όπως προανέφερε ο φιλάρας Bλαχοτζιπας πολύ σωστά τα ψαλίδα είναι ψαλίδια ότι και να κάνεις....και μάλιστα τα ψαλίδια και γενικά την ανάρτηση στο gv την έχ τερματίσει...ΔΕΝ πάει άλλο.. :lol: :lol: (Να δουλεύει σωστά όμως...χωρίς ζημιές και σπασίματα.)

Όταν στο μέλλον το κόψω(να γίνει αξονάτο SAS )τότε θα φροντίσω να μεγαλώσω το μεταξ'ονιο λιιιιιιγο έτσι να είναι κοντό όχημα με μεταξονιο μακριού... :u-: :u-:
ROCK UNTIL WE FALL!!!
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Σάβ Μάιος 07, 2011 9:29 pm

ωραιος ο KON.GV ......πολυ ωραιο το οχημα..... ;) ;) ;) :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Μάιος 08, 2011 12:33 am

Alexandros έγραψε:ωραιος ο KON.GV ......πολυ ωραιο το οχημα..... ;) ;) ;) :clap: :clap: :clap:

και αν φανταστεις απο που ξεκινησε για αν το φτιαξει ετσι.... :u-: :u-: :u-:

μαμα και αυτο :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FUN - WAR

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης