μια διαφορετικη περιγραφη...
απο τον κυριάκο του
http://www.sportage.gr http://sportage.gr/viewtopic.php?f=27&t=347&start=50" H Πρωτομαγιά ήρθε και το διήμερο ως είχα ήδη κανονίσει βρέθηκα στο Χιλιομόδι Κορίνθου στο υπέροχα οργανωμένο Freeland Camp του Αλέξανδρου και της Τζένης.Η πρόσβαση εύκολη και με την βοήθεια της φιλενάδας μου από το GPS έγινε παιχνιδάκι.Η παρέα μου ήταν ,όπως είχα δηλώσει ,η γυναίκα μου και τα δυό μου παιδιά.
Φτάνοντας εκεί Σαββάτο στις 1030 ο Αλέξανδρος με υποδέχτηκε σαν να με ήξερε χρόνια και μου υπόδειξε τον άπλετο χώρο που είχα στην διάθεσή μου για να στήσω τις δύο σκηνές μου.Το περιβάλλον φανταστικό με πάρα πολύ πυκνή βλάστηση και ο χώρος πεντακάθαρος.Αφού έστησα τις σκηνές κατέβηκα στο χώρο που ήταν μαζεμένοι οι υπόλοιποι για μια πρώτη γνωριμία.Όλα τα παιδιά από διαφορετικά clubs ήταν πολύ φιλικά και έτσι ένοιωσα αμέσως ότι ήμουν ανάμεσα σε φίλους.Γύρω στη μία το μεσημέρι τα πρώτα αυτοκίνητα μπήκαν στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα με θεαματικά ακροβατικά αλλά το δικό μας club ήταν απών.
Φτάνοντας η ώρα του φαγητού η μυρωδιά από τα σουβλάκια στο barbeque μας έδειξε τον χώρο όπου θα γινόταν το πρώτο φαγοπότι.Τα φοβερά σουβλάκια ,οι φρέσκες πατάτες και η σπιτική τυρόπιτα ,συνοδεύτηκαν από τις παγωμένες μπύρες και σε συνδυασμό με τις πολύ λογικές τιμές δεν άφησαν περιθώριο για κανένα παράπονο.Μετά το φαγητό και αφού εναγωνίως περίμενα να γνωρίσω και κάποιον από το δικό μας club αποφάσισα να κάνω μια σιέστα γιατί ο παραπάνω συνδυασμός και η κούραση από το πρωινό ξύπνημα ήταν βαρύς.Όταν ξύπνησα ο Αλέξανδρος ανακοίνωσε την πρώτη βόλτα εκτός camp που ήταν και η δική μου παρθενική .Εκεί ξεκινώντας λάσπωσα για πρώτη φορά το sporty μου και έκανα την πρώτη ανάβαση σε ανηφόρα με πολύ μεγάλη κλίση όπου ήρθα αντιμέτωπος με τις πραγματικές δυνατότητες του οχήματος και μάλιστα όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα βλέποντας ένα 2λιτρο με μαμά -ασφάλτινα λάστιχα να χωματοχτυπιέται με land rover, suzuki ,cherokee κ.ά...όλα καθαρόαιμα και να παίρνει επάξια τα συγχαρητήρια όλων!!!!
Η επιστροφή στο camp ήταν το ξεκίνημα για συζητήσεις επί συζητήσεων και τη γνωριμία μου με τον ''Βλαχοτζιπά'' Πάνο που ελπίζω να μας ξαναδωθεί η ευκαιρία να συναντηθούμε και με το δικό μας club ,έφτασε η πολυπόθητη ώρα του βραδυνού φαγητού με συνοδεία αυτή τη φορά ζωντανής μουσικής.Ξεκινώντας από Καββαδία και τελειώνοντας με ζεϊμπέκια και τσιφτετέλια μας κράτησε όλους ξάγρυπνους αλλά με πολύ κέφι.Το βράδυ αργά μερικές ψιχάλες δεν ήταν αρκετές να μας χαλάσουν τον ύπνο κι έτσι δεν ανυσηχήσαμε καθόλου παρόλο που ήμουν σε σκηνές με την οικογένεια.
Το πρωί της Πρωτομαγιάς οι δραστηριότητες ξεκίνησαν από νωρίς με τα αυτοκίνητα να μπαίνουν ένα ένα στην πίστα και να τερματίζουν άλλοι με λιγότερη και άλλοι με περισσότερη ευκολία .Ο Αλέξανδρος δε, προσπάθησε να βγάλει και το τελευταίο εμπόδιο εις πέρας με βαθμό δυσκολίας 10 στα 10 αλλά αφού προσπάθησε αρκετά στο τέλος πρυτάνευσε η λογική και δεν τραυμάτισε το cherokee του...
Αμέσως μετά είχε σειρά η τυφλή οδήγηση όπου ο οδηγός του οχήματος έπαιρνε εντολές από τον συνοδηγό και έπρεπε να διανύσει μια απόσταση 100 μέτρων και να επιστρέψει κάνοντας ζιγκ ζαγκ ανάμεσα από κορίνες χωρίς να τις ακουμπήσει και φυσικά στον καλύτερο χρόνο .Περήφανα σας δηλώνω ότι κατέλαβα την 2η θέση σαν συνοδηγός με χρόνο 1:51 χάνοντας την 1η με διαφορά μόλις 3 δευτερόλεπτα.. Αυτή η δοκιμασία είχε και αρκετό γέλιο αφού κοπέλες συνοδηγοί παραδέχτηκαν ότι είχαν μπερδέψει το αριστερά με το δεξιά...........
Και έφτασε η ώρα της λάσπης...Η πίστα είχε βραχεί από την μάνικα της πυροσβεστικής που ο Αλέξανδρος είχε προνοήσει να έχει στην κατασκήνωσή του και είχε δυσκολέψει αρκετά.
Τα αυτοκίνητα που προσπάθησαν και κατάφεραν να βγάλουν την πίστα μέχρι τέλους ήταν μόνο 2 εκ των οποίων το ένα με μικρή βοήθεια τραβήγματος .Μόνο ο οικοδεσπότης Αλέξανδρος βγήκε μέχρι τέλους χωρίς βοήθεια αποδεικνύοντας ότι δεν ήταν τυχαία ο διοργανωτής όλου αυτού .Εκεί είχαμε και το μοναδικό ντελαπάρισμα ,χωρίς τραυματισμό και χωρίς μεγάλη ζημιά στο όχημα παρά μόνο μια λακούβα που και πάλι χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του Αλέξανδρου με το όχημα του αποφύγαμε τα χειρότερα.
Το φινάλε δώθηκε στο εστιατόριο όπου μετά το φαγοπότι έγινε η απονομή των κυπέλλων (πήρα κι εγώ για την δεύτερη θέση )και την κλήρωση 4 ελαστικών Malatesta που έχασα για ένα νούμερο Δεν πειράζει κέρδισα εγώ και η οικογένειά μου ένα αξέχαστο οικονομικό διήμερο στην φύση με ωραίους ανθρώπους και πολύ δράση χάρη στην άρτια διοργάνωση και φιλοξενία του Αλέξανδρου και της Τζένης.Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά του χρόνου να ξαναπεράσουμε τόσο όμορφα . Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες αλλά δώστε μου λίγο χρόνο για να τις βάλω σε ένα photo bucket και να τις δείτε όλες χωρίς να χρειαστεί να τις ανεβάζω μια μια .Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία μέσα από το δικό μας club να πάρω μέρος σε μια τόσο όμορφη διοργάνωση που το μόνο που μου έλειψε ήταν η συμμετοχή των δικών μας μελών με ελάχιστες εξαιρέσεις.Τέλος συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα μέσα από αυτές τις γραμμές να σας μεταφέρω το κλίμα που έζησα εγώ και αν μη τι άλλο να ζηλέψετε λίγο....."
κυριακο σε ευχαριστουμε