Ένας επιχειρηματίας πήγε για κάποιες δουλειές να μείνει σε κάποιο ξενοδοχείο! Όταν μπήκε λοιπόν στο δωμάτιό του, είδε ότι υπήρχε αναμμένος ένας υπολογιστής, με πρόσβαση στο διαδίκτυο, οπότε αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στην γυναίκα του!!Έκανε όμως λάθος σε ένα γράμμα και χωρίς να το καταλάβει, το έστειλε σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση, σε άλλο πρόσωπο!!!
Το μήνυμα ελήφθη από μία χήρα, η οποία μόλις είχε επιστρέψει από την κηδεία του συζύγου της και ανοίγοντας να δεί τα μηνύματά της, βλέπει ένα και πέφτει λιπόθυμη!!!
Μπαίνοντας ο γιός της στο σπίτι, βλέπει τη μητέρα του λιπόθυμη κοντά στον υπολογιστή, στην οθόνη του οποίου έγραφε:
"Αγαπητή μου γυναικούλα έφθασα καλά!!!!Πιθανόν να εκπλαγείς που λαμβάνεις ειδήσεις μου μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, αλλά τώρα έχω υπολογιστή εδώ και μπορώ να στέλνω μηνύματα στα αγαπημένα μου πρόσωπα. Μόλις τώρα έφθασα, δήλωσα τα στοιχεία μου και όλα είναι έτοιμα για την άφιξή σου την προσεχή Παρασκευή. Έχω μεγάλη επιθυμία να σε δώ και ελπίζω το ταξίδι σου να είναι τόσο ήρεμο όσο ήταν και το δικό μου!!!!!!!!!!
Υ.Γ.: Μην πάρεις πολλά ρούχα μαζί σου γιατί εδώ η ζέστη είναι μία κόλαση!!!!!!"