TO ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ MUSSO !!!!!!

TO ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ MUSSO !!!!!!

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Μαρ 30, 2011 12:41 am

Αν δειτε το βιντεο , θα μπορειτε να διακρινετε τις οδηγικες ικανοτητες του οδηγου (Γιωργος Κλουβατος) και του συνοδηγου (Ανδρεας Βλαχογενης) ,που ειμασταν μαζι στον Mussxaro ,στις 24 ωρες 2010 !!!
Και θα καταλαβετε , γιατι , ενας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ , μπορουν να φερουν ενα Playmobil αυτοκινητο , (12 ετων -2.000κ.ε - 136 μουλαριων-3 τονων και ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΜΑ !!! :shock: :shock: ) , πισω απο Εγγλεζοπουλο , με Wrangler, που ειχε κινητήρα turbo-diesel 2.8 λίτρων και 177 ίππων !!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

υ.γ 1 Με το evo9 εχω κανει την πιο γρηγορη "βολτα" μου ,πανω σε χωματοδρομο ..... :bow: :bow:
Στα δοκιμαστικα του αυτοκινητου , πανω απο την Μανδρα (παλιες χωματινες ακροπολικες ειδικες ) και "φτιαχνοντας" το αυτοκινητο για την Σπαρτη .......σε κλειστη διαδρομη , ο Κλουβατος με πηγαινε μαλιοκουβαρα ...με καπου 120-130 χλμ/ωρα (ισως και περισσοτερα ....δεν μπορουσα να δω αλλο :o :o ) !!! Το στομαχι ,ειχε παει στην πλατη !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Βεβαια , ενιωθες απεραντη ασφαλεια , γιατι το αυτοκινητο ειναι "φτιαγμενο εξ΄ολοκληρου" απο την Rally art Ιταλιας και οι οδηγικες ικανοτητες του Κλουβατου ......ΘΕΪΚΕΣ :bow: :bow: :bow: !!! Και με φυλακα - αγγελο τον Κυρκο (που φροντιζει το αυτοκινητο !!) .......δεν ειναι να απορει κανεις για την κυριαρχια του , στους ελληνικους αγωνες ....... :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

υ.γ 2 Η καμερα τοποθετηθηκε δοκιμαστικα, διπλα στο σημα της Mitsubishi και επειδη εχει ευρυγωνιο φακο , δειχνει τον δρομο ποοοολυ φαρδυ ......ειλικρινα ΔΕΝ ειναι τοσο φαρδυς ....ειναι ενας κλασικος ελληνικος χωματοδρομος ,που με βια χωραει 1,5 αυτοκινητο !!! :D :D

υγ 3 Βαλτε φουλ τον ηχο , για να ακουσετε την τουρμπινα και τις αλλαγες στο σασμαν του αυτοκινητου ........ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙΤΕ !!!! :u-: :u-: :u-: :u-:

Υ.Γ 4 Μετα το 7:30 και μεχρι το τελος .........ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΕΤΑΕΙ !!!! :bow: :bow: :bow:

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!!!!!!!!!!!!! :clap2: :clap2: :clap2:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Re: TO ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ MUSSO !!!!!!

Δημοσίευσηαπό mythos » Τετ Μαρ 30, 2011 11:00 am

Τελειο ..... :u-: :u-: :u-:
ετσι πηγαιναν και τι musso ? :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Μαρ 30, 2011 12:20 pm

ΚΑΛΟ αλλα ρε γιαννη βαλε και κανενα καλο με το musso......... :clap: :clap:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τετ Μαρ 30, 2011 9:18 pm

DIMITRISS32 έγραψε:ΚΑΛΟ αλλα ρε γιαννη βαλε και κανενα καλο με το musso......... :clap: :clap:

καλα λεει βαλε και απο το MUSSO να δουμε...αποκλειεται να μην εχεις βιντεο.. :roll: :!: :!: :!: :!:

(εγω παντως θα το εκαιγα μονος μου το αυτοκινητο ασχετα απο το αποτελεσμα και θα το ευχαριστιομουν. :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: )
και να παθαινε τιποτα απο εμενα θα το παθαινε..ακομη στην εσχατη και αν τουμπαριζα...παλι εγω θα θα εφταιγα.ενω αν στο κανουν οι αλλοι ειναι διαφορετικα... :? :?

φιλακια............ :heart: :heart: :heart:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Μαρ 30, 2011 11:23 pm

Φωτης ranger έγραψε:
DIMITRISS32 έγραψε:ΚΑΛΟ αλλα ρε γιαννη βαλε και κανενα καλο με το musso......... :clap: :clap:

καλα λεει βαλε και απο το MUSSO να δουμε...αποκλειεται να μην εχεις βιντεο.. :roll: :!: :!: :!: :!:

(εγω παντως θα το εκαιγα μονος μου το αυτοκινητο ασχετα απο το αποτελεσμα και θα το ευχαριστιομουν. :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: )
και να παθαινε τιποτα απο εμενα θα το παθαινε..ακομη στην εσχατη και αν τουμπαριζα...παλι εγω θα θα εφταιγα.ενω αν στο κανουν οι αλλοι ειναι διαφορετικα... :? :?

φιλακια............ :heart: :heart: :heart:

Σε αλλους αρεσει να το κανουν ........και σε αλλους αρεσει να το βλεπουν !!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Φωτη ........καλα ολα αυτα , αλλα.........
Φιλαρακο , εγω εβαλα το αυτοκινητο .....και ο Κλουβατος με τον Βλαχογενη , το ιδιαιτερο μαθημα !!!! :u-: :u-:
ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ , ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ........(αμφιβαλλω βεβαια αν δεχτουν καν .... :roll: :roll: :roll: :roll: ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ...(+ οτι 3-7 εριξα και τον υπνακο μου !!! 8-) 8-) ), ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ , ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ......ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΕΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (που τον ειχες περασει εσυ 2-3 φορες :o :o :o ) ,ΤΟΤΕ ΝΑΙ ...........ΤΟ ΔΙΝΩ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΕΣ ΜΙΑ !!! :D :D :D :D :D

Υ.Γ Δυστυχως , ενω ειχαμε συζητησει γι΄αυτην την συγκεκριμενη καμερα , λιγο πριν τον αγωνα ......την αφησαμε σαν ιδεα , γιατι και εγω και τα παιδια , δεν ειχαμε ιδεα πως θα πηγαιναμε στον αγωνα ..... :? :?
Ουτε αυτοι ειχαν ιδεα πως θα ηταν ...............ουτε εγω ειχα ξανακατεβασει τον mussxaro σε αγωνα (και σε ποιον αγωνα τον κατεβασα πρωτη φορα !!! :lol: :lol: :lol: )
Οποτε ολοι συμφωνησαμε να κατεβουμε "τουριστες" και να κανουμε μια μεγαλη "εκδρομη" !!!!
ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ........... :party:

Υ.Γ 2 Φετος , να ειμαστε καλα και να εχουμε και τιποτα μπικικινια στην τσεπη μας ......θα κατεβουμε (τους αρεσε τελικα !!!! :P ) σαν οργανωμενη ομαδα !!! :u-: :u-:
Με τα ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ (ταλαιπωρηθηκαμε απιστευτα με τα αναγωμοσης !!! :evil: :evil: )
Με τις περσινες εμπειριες μας .....
Και με δυο -τρια οπλα , στο "οπλοστασιο" μας ........ :twisted: :twisted: (ειδαμε και μαθαμε !!! ;) ;) )
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Μαρ 30, 2011 11:33 pm

mythos έγραψε:Τελειο ..... :u-: :u-: :u-:
ετσι πηγαιναν και τι musso ? :lol: :lol: :lol:

Σ΄αυτη την ειδικη "εγραψαν " 85 χλμ/ ωρα Μ.Ω.Τ !! (γραμμενη ομως και δοκιμασμενη 10αδες φορες !!)
Αν βαλεις το βιντεο στην μιση ταχυτητα (42-45 χλμ/ωρα Μ.Ω.Τ) , τοτε θα καταλαβεις πως πηγαινε το MUSSO !!! ;) ;) ;) ;)

Y.Γ Δακη σου αρεσαν τα πλανα ??? :roll: :roll: :roll:
Του χρονου , με το καλο , θα εχουμε τα ιδια πλανα απο το MUSSO ...αλλα με την διαφορα οτι θα εχουμε και τις προσπερασεις που θα κανουμε στους προπορευομενους !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
stakyr

Δημοσίευσηαπό megalexandros » Τετ Μαρ 30, 2011 11:41 pm

ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ :shock: HELLENIC RALLY-RAID 2009 στην Ελατεια μου θυμισε :u-:
megalexandros

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Μαρ 31, 2011 2:01 am

megalexandros έγραψε:ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ :shock: HELLENIC RALLY-RAID 2009 στην Ελατεια μου θυμισε :u-:

Στις 09-10/4 παιρνουν μερος στο χωματινο ραλυ σπριντ στην ειδικη Ελατεια-Ζελι !!
Δεν ξερω αν μπορεις να πας να τους δεις ......αλλα εγω δυστυχως δεν μπορω , γιατι θα βρισκομαι Βλαχοκερασια για ενα TROPHY που εχει η Ναυπλιου εκει !!!! :? :? :? :? :? :? :? :?
stakyr

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Μαρ 31, 2011 4:37 pm

κριμα που δεν εχετε video αλλα δεν πειραζει του χρονου ναστε καλα να το ξανακανετε........... οσο για τα υπολοιπα κατα εμε εχεις δικιο..σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι... ;) ;)
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Δευτ Απρ 04, 2011 10:04 am

τα αποτελεσματα του αγωνα.

μπραβο στα παιδια!!!!!!!!!!!
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

http://www.laspartis.gr/LinkClick.aspx? ... d&tabid=39
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Επόμενο