ΠΕΡΙ ΓΕΛΩΤΟΣ

Για αστείες καταστάσεις

Re: ΠΕΡΙ ΓΕΛΩΤΟΣ

Δημοσίευσηαπό grek » Πέμ Μαρ 03, 2011 12:13 am

Τρεις........Κύπριοι φίλοι θυμούνται και αναπολούν. Λέει ο πρώτος:
Θυμάσεν Αντρέαν τότεν που πηγαίναμεν στην παραλίαν και περνούσεν η Σουλάραν η μουνάραν, με το σέξυν μαγιόν και εμείς εγκαβλώναμεν και εβάζαμεν τις ψ@@@ρες μας εις στην άμμον;
Θυμάμεν. Λέει ο Αντρέας.
Θυμάσεν τότε κουμπάρεν που πηγαίναμεν εις στην παραλίαν και ...κολυμπ...ούσαν η Ελένην και η Μαίρην και εμείς εγκαβλώναμεν και βάζαμεν τις ψ@@@ρες μας εις στην άμμον;
Θυμάμεν. Λέει ο δεύτερος.
Ο τρίτος: Τέτοιες μαλακίες κάναμεν και βγάλαμε την πόλην μας Αμμόχωστον....
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό wolfman13 » Πέμ Μαρ 03, 2011 12:26 am

ίναι ένα κινεζάκι, ένα αμερικανάκι, και ένα ελληνόπουλο και συζητάνε.
Λέει λοιπόν το κινεζάκι:
- Καλά μιλάμε,ο πατέρας μου δουλεύει 100 χιλιόμετρα μακριά απο'δώ αλλά με το καινούριο τρένο 3:00 σχολάει και 3:02 το τραπέζι είναι στρωμένο!
- Καλό, λέει το αμερικανάκι, αλλά εμένα ο πατέρας μου δουλεύει στη Nasa ξέρετε, και με τον καινούριο πύραυλο, δουλεύει στο φεγγάρι. 2:00 σχολάει, 4:00 το τραπέζι είναι στρωμένο!
- Τι μου λέτε ρε, λέει το ελληνόπουλο.
- Εμένα ο πατέρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Σχολάει στις 3 και στις 2:30 έχουμε ήδη φάει...

Περπατούσε ο κ. Σημίτης πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό.
Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω.
- "Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω;", του λέει ο κ. Σημίτης
- "Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland", λέει το πρώτο παιδάκι.
- "Εγώ θέλω να έχω εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αθλητικούς αγώνες", λέει το δεύτερο παιδάκι.
- "Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό", λέει το τρίτο παιδάκι.
- "Μα δεν είσαι ανάπηρος", απαντά ο Σημίτης.
- "Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι".

Φωνάζει ο πατέρας (Κρητικός):
- "Σήφη, Σηφαλιώ, έλα δω ορέ!"
- "Τι είναι ορέ πατέρα;"
- "Τι είναι αυτές οι μπαλωθιές που ακούγονται;"
- "Α, πατέρα ήρθε ο Μητσοτάτσης."
- "Καλά παιδί μ, πήγαινε τώρα."
Αφού πέρασαν δέκα λεπτά, ξαναφωνάζει ο πατέρας:
- "Σήφη, Σηφαλιώ, έλα δω πέρα!"
- "Τι είναι ορέ πατέρα;"
- "Τι είναι αυτές οι μπαλωθιές που ακούγονται;"
- "Στο είπα, ορέ πατέρα. Ήρθε ο Μητσοτάτσης."
- "Καλά, τι κάνουν ορέ αυτοί; Δέκα λεφτά βαράνε, ακόμα να τον πετύχουν!

Συζητούσε ένας Γερμανός με έναν Έλληνα για τους δωρητές οργάνων :
Γερμ . : " Εμείς στην Γερμανία είμαστε σχεδόν όλοι δωρητές σώματος , μετά τον θάνατο μας δωρίζουμε τα όργανα του σώματος μας "
Ελλην . : " Σιγά τι μου είπες εμείς είμαστε δωρητές οργάνων εν ζωή "
Γερμ . : " Δεν το πιστεύω δεν είναι δυνατόν "
Ελλην . : " Θα σου το αποδείξω " ( εκείνη την στιγμή περνούσε ο Μήτσος ) και φωνάζοντας τον Μήτσο του λέει : " Μήτσο δώσε μου 100.000 δρχ . " οπότε του απαντάει ο Μήτσος " πάρε τα αρχ***δια μου "

Κρητική μαντινάδα:
Φεγγάρι γιατί κρύφτηκες
στα σύννεφα από πίσω
έβγα γ*** την τύχη μου
δε βλέπω να γαμήσω!!!
Φεγγάρι γιατί κρύφτηκες
στα σύννεφα από πίσω
έβγα γ*** την τύχη μου
δε βλέπω να γαμ@@@!!!
wolfman13

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Παρ Μαρ 11, 2011 12:47 pm

μια χιουμοριστικη εκδοχη του 'κοκ' κωδικα οδικης κυκλοφοριας.
για γελια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και για κλαματα!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :cry: :cry:
http://boidi.polidendri.gr/
:party: :party: :party: :party: ελληναρα οδηγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τετ Μαρ 16, 2011 12:36 am

:stupid:

Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τετ Μαρ 16, 2011 12:40 am

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε μαθητής της ΣΤ/ τάξης από τα Βορίζια του Νομού Ηρακλείου. :blob:

Η ορθογραφία των λέξεων μην σας παραξενέψει. Είναι αποτυπωμένη ακριβώς όπως στο πρωτότυπο χειρόγραφο κείμενο.

Το θέμα της έκθεσης όπως θα διαπιστώσετε είναι:

Θέμα: «Ο Εβαγκελισμός τις Θεωτόκου.»

Ο λουκάς εβαγκελίστικε ότι θα γενιθή ο χριστός. τότε ο θεός πέζη μια τ ανγκέλου κε λέει του.
γλάκα μωρέ στη γη να βρίς το μαριό κε να του ιπής πως θα γενήσι το χριστό. κράθιε του και τούτονε το κρινο. θα δεχτεί πιο εύκολα.
κε ετσά γλακά ο άνγκελος στη γη επίγε κι ίβρικεν το μαριό και ίπε του.
μαρία εσι δε το κατές μα είσαι βαρεμένο γιατι θα γενήσις το χριστό.
κε το μαριό τότε λεει. όφου! όφου! ίντα παθα! Κε ίντα νε τανά απού μου μιλίς. ας ειναι όμως. θα τονε γενήσο το χριστό... ποιος άντρας όμως θα με παντρευτί;
και ίπετζι ο άνγκελος.
μι στενοχοράσε συ μαριό κε επίε ο άγκελος στον Ιωσηφ κε του λεει.
ιωσιφ το μαριό ειναι βαρεμένο απο το θεο κε θα γενήσι το χριστό.
συ ομως θα το παντρευτίς κε δε θα σε νειάζι πράμα.
τότε ο ιωσίφ που δεν επίστεψε λέξι απο τα λόγια του ανγκέλου επαντρεύτικε το μαριό.
κε όντενε γενούσε έδωκε τιν εντολί να σφάξουνε όλα τα μορά του κόσμου

P Μην το εκτυπώσεις. Σκέψου το περιβάλλον.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

τι κειμενο ειναι δανεισμενο απο το mitsubishi l200 clubhttp://l200club.forumup.gr/index.php?mforum=l200club

Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό vlachotzipas » Τετ Μαρ 16, 2011 12:45 am

εν το κουνω απ' επ' παε, α' νε μου πεψουν το απολυτηριο απ' το ταγμα........... :stupid: :stupid: :stupid:
ΕικόναI USUALLY EAT...ROCKS....MUD.....AND....SNOW...

Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!
Άβαταρ μέλους
vlachotzipas

Δημοσίευσηαπό mythos » Τρί Μαρ 22, 2011 4:34 am

Καλημερα....
αν και ειμαι ΑΕΚ και ποναω απο προχτες δεν μπορουσα να μην βαλω κατι που βρηκα.
Θεϊκο :lol: :lol: :lol: :lol:

6 (εξι)

Ο Ολυμπιακός 6σφάλισε και μαθηματικά το 38ο του Πρωτάθλημα 6οντώνοντας με σκορ 6-0 την ομάδα της ΑΕΚ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο από τις 6, παρά τις εκτιμήσεις μερικών που έλεγαν “θα βρ6″. Οι Α6δες μετά το 1ο λεπτό έμειναν από τρ6ματα, 6αντλήθηκαν, τα επ6αν -που λένε και στο 6ωτικό χωριό μου- και δεν αντ6αν τον 6οντωτικό ρυθμό των Πειραιωτών που 6ορμούσαν σε κάθε ευκαιρία προς την περιοχή του Σάχα, ο οποίος έδειχνε σα να είχε βγει για καφέ στα 6ρχεια…

6πακούεται ότι τα 6τρέμ της ΑΕΚ ήταν σα να μην υπάρχουν, ενώ αντιθέτως το παιχνίδι του Ολυμπιακού 6πλωνόταν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Ο Χιμένεθ είχε αρχίσει να βγάζει 6ανθήματα και ήθελε να 6αφανιστεί από προσώπου γης… 6άλλου ήξερε ότι θα ήταν το 6λαστήριο θύμα των Α6δων μετά το ματς, που 6ελισσόταν εφιαλτικά για την ομάδα του. Κανείς δεν αμφισβήτησε την 6πνάδα του αλλά κάπου κι αυτός τα είχε μπλ6 στο στήσιμο της ενδεκάδας, με αποτέλεσμα η 6λέωση να φαίνεται απίθανη γι’αυτόν. Τα γκολ ήταν πολλά και είχαν 6τάρει το πλήθος που είχε πλέον 6κοιωθεί με την ιδέα της νίκης και το νέο Πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου. Η 6αίσια παρουσία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι μετά το 6ντα του απέφερε άλλα 3 γκολ με το τελευταίο “γραμμάτιο” να 6οφλείται στο 71′, ενώ ένα 6τρα γκολ από πλευράς ΑΕΚ που θα 6ομάλυνε κάπως την κατάσταση δεν μπήκε ποτέ. Όταν 6έπνευσε το 96λεπτο (μαζί με τις καθυστερήσεις) όλοι ήταν 6τασιασμένοι και γεμάτοι 6αψη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει κάθε λόγο να είναι 6αιρετικά χαρούμενος και τον Χιμένεθ να ετοιμάζεται να ακούσει τον 6άψαλμο…

6γούμαστε για να μην παρ6γούμαστε: Από ‘δω και στο 6ς τυχόν κομπλ6σμοί και “περίεργες” λ6ς στα σχόλια θα σβήνονται (ή θα σας κάνω μήνυση για 6βριση). 6άλλου κανείς δεν σας 6ανάγκασε να διαβάσετε την ανάρτηση αυτή…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Περαστικα μας :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό barber01 » Τρί Μαρ 22, 2011 11:00 am

mythos έγραψε:Καλημερα....
αν και ειμαι ΑΕΚ και ποναω απο προχτες δεν μπορουσα να μην βαλω κατι που βρηκα.
Θεϊκο :lol: :lol: :lol: :lol:

6 (εξι)

Ο Ολυμπιακός 6σφάλισε και μαθηματικά το 38ο του Πρωτάθλημα 6οντώνοντας με σκορ 6-0 την ομάδα της ΑΕΚ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο από τις 6, παρά τις εκτιμήσεις μερικών που έλεγαν “θα βρ6″. Οι Α6δες μετά το 1ο λεπτό έμειναν από τρ6ματα, 6αντλήθηκαν, τα επ6αν -που λένε και στο 6ωτικό χωριό μου- και δεν αντ6αν τον 6οντωτικό ρυθμό των Πειραιωτών που 6ορμούσαν σε κάθε ευκαιρία προς την περιοχή του Σάχα, ο οποίος έδειχνε σα να είχε βγει για καφέ στα 6ρχεια…

6πακούεται ότι τα 6τρέμ της ΑΕΚ ήταν σα να μην υπάρχουν, ενώ αντιθέτως το παιχνίδι του Ολυμπιακού 6πλωνόταν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Ο Χιμένεθ είχε αρχίσει να βγάζει 6ανθήματα και ήθελε να 6αφανιστεί από προσώπου γης… 6άλλου ήξερε ότι θα ήταν το 6λαστήριο θύμα των Α6δων μετά το ματς, που 6ελισσόταν εφιαλτικά για την ομάδα του. Κανείς δεν αμφισβήτησε την 6πνάδα του αλλά κάπου κι αυτός τα είχε μπλ6 στο στήσιμο της ενδεκάδας, με αποτέλεσμα η 6λέωση να φαίνεται απίθανη γι’αυτόν. Τα γκολ ήταν πολλά και είχαν 6τάρει το πλήθος που είχε πλέον 6κοιωθεί με την ιδέα της νίκης και το νέο Πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου. Η 6αίσια παρουσία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι μετά το 6ντα του απέφερε άλλα 3 γκολ με το τελευταίο “γραμμάτιο” να 6οφλείται στο 71′, ενώ ένα 6τρα γκολ από πλευράς ΑΕΚ που θα 6ομάλυνε κάπως την κατάσταση δεν μπήκε ποτέ. Όταν 6έπνευσε το 96λεπτο (μαζί με τις καθυστερήσεις) όλοι ήταν 6τασιασμένοι και γεμάτοι 6αψη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει κάθε λόγο να είναι 6αιρετικά χαρούμενος και τον Χιμένεθ να ετοιμάζεται να ακούσει τον 6άψαλμο…

6γούμαστε για να μην παρ6γούμαστε: Από ‘δω και στο 6ς τυχόν κομπλ6σμοί και “περίεργες” λ6ς στα σχόλια θα σβήνονται (ή θα σας κάνω μήνυση για 6βριση). 6άλλου κανείς δεν σας 6ανάγκασε να διαβάσετε την ανάρτηση αυτή…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Περαστικα μας :lol: :lol: :lol:
παναγια μου :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :drunk: :drunk: :drunk:
"κείνο που με τρώει, 'κείνο που με σώζει, είναι που ονειρεύομαι σαν τον Καραγκιόζη"....
Άβαταρ μέλους
barber01

Δημοσίευσηαπό XRISTOS » Τετ Μαρ 30, 2011 9:51 pm

Για να ευθυμησωμεν λιγο!!!!!
XRISTOS

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τετ Μαρ 30, 2011 10:18 pm

δεν εμεινε τζαμια δεν εμεινε κεφαλι δεν εμεινε τιποτα!!!!!!κοινως δεν εμεινε μανουαλι ορθιο!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FAN4FUN Ή ΠΕΡΙ ΓΕΛΩΤΟΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες