Καλώς σας Βρήκα

Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας... για να γνωριστούμε καλύτερα!

Re: Καλώς σας Βρήκα

Δημοσίευσηαπό xristos-ktm » Τρί Φεβ 01, 2011 10:21 pm

αντε να κατακτησουμε και τα βουνα της αρκαδιας! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: γαλα?τι γαλα?απο τι ζωο ειναι????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΩ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
xristos-ktm

Δημοσίευσηαπό DINOS » Παρ Φεβ 18, 2011 4:42 pm

Γεια σου Μαρτιν ειμαι ο....απο πανω σου. Καπου διαβασα για κατι UNIMOG αλλα παλαιοτερα.
Με αυτη την ευκαιρια θελω να σου πω οτι το καταευχαριστηθηκα.Να εισαι καλα και ΚΑΛΩΣ ΩΡΙΣΕΣ.
DINOS

Δημοσίευσηαπό Martin McDarren » Παρ Φεβ 18, 2011 5:34 pm

Γεια και σε σένα Ντίνο.
Ευχαριστώ για τις καλές κουβέντες σου.
τους τελευταίους καιρούς παίρνω πολύ τα βουνά και συνάμα έχω μπλέξει με κάτι εντελώς καινούργιο, που κατα κάποιο τρόπο έχει σχέση με κείνο το άρθρο..
Αυτό δε με αφήνει να είμαι όσο δραστήριος θα ήθελα στο 4x4fun, αλλά υπόσχομαι ότι σύντομα θα επανακάμψω δριμύτερος.

Σ' ευχαριστώ.
Martin McDarren
http://www.deepgreece.com/
MartinMcDarren@gmail.com
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Martin McDarren

Δημοσίευσηαπό DINOS » Παρ Φεβ 18, 2011 5:46 pm

Αγαπητε Martin μου εξαπτεις την φαντασια. Σε παρακαλω σεμνα μπορεις να με κρατας ενημερο;
κατι καινουργιο μου βρομαει.
DINOS

Δημοσίευσηαπό Martin McDarren » Παρ Φεβ 18, 2011 6:28 pm

Θα σου πω τούτο δω.
εχω το στικάκι του ιντερνετ δεμένο πάνω σ' ένα δέντρο μ' ένα μακρύ καλώδιο για να έχει σήμα και γώ κάθομαι μέσα στη σκηνή και γράφω. Ο αέρας έξω φυσάει με πενήντα μίλια την ώρα και ο ήχος που κάνουν τα έλατα μοιάζει με το χασμουρητό του διαβόλου...
Πρωτύτερα επιχείρησα να γράψω μέσα στο Disco αλλά κουνούσε τόσο πολύ που με έπιασε ναυτία. Σκέφτομαι να ξαναβγώ εκεί πέρα που το έχω αφήσει και να το δέσω από κανα δέντρο μην και το ανασκελώσει ο άνεμος. :D

Αν σταματήσει να φυσάει, θα ρίξει καρεκλοπόδαρα και πράγματα που είμαι σίγουρος ότι σπάνια πέφτουν από τον ουρανό...
κάνει τόσο κρύο που το παλιό χιόνι έχει πετρώσει τελείως και είναι λιγότερο από μισή ώρα πρίν που είδα έναν μεγαλόσωμο κάπρο να ψάχνει καταφύγιο από τη θύελλα που έρχεται.

Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις...
Martin McDarren
MartinMcDarren@gmail.com
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Martin McDarren

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Φεβ 18, 2011 7:13 pm

Martin McDarren έγραψε:Θα σου πω τούτο δω.
εχω το στικάκι του ιντερνετ δεμένο πάνω σ' ένα δέντρο μ' ένα μακρύ καλώδιο για να έχει σήμα και γώ κάθομαι μέσα στη σκηνή και γράφω. Ο αέρας έξω φυσάει με πενήντα μίλια την ώρα και ο ήχος που κάνουν τα έλατα μοιάζει με το χασμουρητό του διαβόλου...
Πρωτύτερα επιχείρησα να γράψω μέσα στο Disco αλλά κουνούσε τόσο πολύ που με έπιασε ναυτία. Σκέφτομαι να ξαναβγώ εκεί πέρα που το έχω αφήσει και να το δέσω από κανα δέντρο μην και το ανασκελώσει ο άνεμος. :D

Αν σταματήσει να φυσάει, θα ρίξει καρεκλοπόδαρα και πράγματα που είμαι σίγουρος ότι σπάνια πέφτουν από τον ουρανό...
κάνει τόσο κρύο που το παλιό χιόνι έχει πετρώσει τελείως και είναι λιγότερο από μισή ώρα πρίν που είδα έναν μεγαλόσωμο κάπρο να ψάχνει καταφύγιο από τη θύελλα που έρχεται.

Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

τι ανάγλυφη περιγραφή ήταν αυτή?? :bow: :bow: :bow:

λες και έβλεπα ταινία :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Παρ Φεβ 18, 2011 7:52 pm

οπου και να σε ...να ξερεις οτι εχεις φιλους που σε σκεφτονται...ειναι σημαντικο....και εεεε αμα χρειαστεις βοηθεια με κανα καπρο που σε ενοχλει εχουμε ειδικο να ερθει να το τακτοποιησει...... ;) ;) να σε καλα και ελπιζουμε να σε δουμε απο κοντα στα μερη σου.....κατι θα κανουμε κατα τον μαρτη.... ;) ;) ;) ;)

απο την ποιο πανω περιγραφη παντως μας εκανες και ζηλεψαμε εγω τουλαχιστον θυμηθηκα τα εφηβικα μου χρονια...ωραιος..... :bow: :bow: :bow: :bow:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Κυρ Φεβ 20, 2011 1:22 pm

Alexandros έγραψε:οπου και να σε ...να ξερεις οτι εχεις φιλους που σε σκεφτονται...ειναι σημαντικο....και εεεε αμα χρειαστεις βοηθεια με κανα καπρο που σε ενοχλει εχουμε ειδικο να ερθει να το τακτοποιησει...... ;) ;) να σε καλα και ελπιζουμε να σε δουμε απο κοντα στα μερη σου.....κατι θα κανουμε κατα τον μαρτη.... ;) ;) ;) ;)

απο την ποιο πανω περιγραφη παντως μας εκανες και ζηλεψαμε εγω τουλαχιστον θυμηθηκα τα εφηβικα μου χρονια...ωραιος..... :bow: :bow: :bow: :bow:

τον καπρο μετα δεν θα τον φαμε??? :blob: :blob: :blob:
:lol: :lol: :lol: :lol:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό kostasniva » Κυρ Φεβ 20, 2011 10:26 pm

ενα τηλεφωνημα και εφτασα,την καραμπινα και τα 9βολα τα εχω μονιμα στο lada!!!καποιος να αναλαβει το μαγειρεμα :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Άβαταρ μέλους
kostasniva

Δημοσίευσηαπό Martin McDarren » Δευτ Φεβ 21, 2011 9:42 am

Ίσως πρέπει να σας πω για μια ευαισθησία μου.
Δεν είναι τίποτα κακό ή παράξενο… περισσότερο έχει να κάνει με το ότι είχα το χρόνο να ζήσω από κοντά με κάμποσους εκπροσώπους του ζωικού βασιλείου, (αν και μέχρι τώρα κανένας κάπρος δεν μου έχει κάνει την τιμή να με φιλοξενήσει στα ιδιαίτερά του).
Μπορώ να σας πληροφορήσω χωρίς να ντρέπομαι, ότι πολλά ζώα έχουν απίστευτα καλύτερη συμπεριφορά από μερικούς ανθρώπους που γνωρίζω.
Ο εν λόγο κάπρος, αν και δεν μπορώ να πω ότι είναι φίλος μου, είναι ένα περήφανο ζώο, πλημμυρισμένο από περιέργεια και είμαι σίγουρος πως είναι έξυπνος. Πολλές φορές τον έχω δει να με παρακολουθεί προσεκτικά ανάμεσα από τις λούζες και τις λόχμες και μ’ αφήνει να τριγυρνάω στην περιοχή του. Μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα μαζί του κι από ότι φαίνεται κι αυτός με ανέχεται σχετικά καλά αν αναλογιστεί κανείς την άγρια φύση του.
Μου μοιάζει ανάρμοστο να σκέφτομαι να τον φάω, μιας και δεν θα ήθελα με τίποτα να αποκτήσει κι αυτός ανάλογες σκέψεις...
Όπως και να 'χει, τον βλέπω πάνω από μια φορά την ημέρα να περνάει μπροστά από το αντίσκηνο μου και πάντα με κοιτάει επιφυλακτικά αλλά και με περιέργεια. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τον κοιτάω κι εγώ.
Αν τον έβλεπα νεκρό θα στεναχωριόμουν...
Και μη φανταστείτε ότι είμαι χορτοφάγος ή τίποτα τέτοιο. Αλλά αγρίμι θα κυνηγήσω και θα φάω μόνο αν με έχει ζώσει η πείνα και δεν έχω καμιά άλλη λύση. Προτιμώ το ζώο που εκτρέφει ο άνθρωπος για αυτή τη δουλειά, παρά έναν μαχητή της επιβίωσης που τίποτα δεν του χαρίστηκε ποτέ.
Εχω πολλούς γνωστούς κυνηγούς που προσπαθώ να τους πείσω να αλλάξουν σπόρ, αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη τους για το κυνήγι.
Δεν μου αρέσει, αλλά το καταλαβαίνω.
Άλλωστε η πραγματική φύση του ανθρώπου είναι Νομαδική κι αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν αν απλά φορέσεις το κουστούμι του αστού.

Πάντως αν για κάποιο λόγο αποφασίσετε να με βοηθήσετε αν το χρειαστώ, προτιμώ μερικές κονσέρβες και γώ θα μοιραστώ μαζί σας το ουίσκι μου.

Αν θέλετε μπορώ να ανεβάζω τις συντεταγμένες που βρίσκομαι κάθε φορά και να γράφω μερικά από αυτά που βλέπω, αρκεί να μου υποσχεθείτε ότι δεν θα σκοτώσετε τους φίλους και τους γνωστούς μου... :D

(Μέσα απο το αντίσκηνο και με μισό μέτρο χιόνι γυρω γύρω...)
Martin McDarren
MartinMcDarren@gmail.com
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Martin McDarren

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες