ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ VOL. 2ο....!!! 6/02/2011

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ VOL. 2ο....!!! 6/02/2011

Δημοσίευσηαπό Panos D-MAX » Τρί Φεβ 01, 2011 7:19 pm

Εαν εσεις το θελετε μια εγω το θελω 100!!!!! (σημερα εκοβα πορτοκαλια στο περιβολι μου κ καποια στιγμη κολαει το τρακτερακι! παιρνει λοιπον ο πατερας μου κ μου λεει! Για φερε εκεινο το πραμα"pajero"!! να τραβηξουμε το τρακτερ γιατι κολλησε! Παω κ εγο λοιπον, τον δενω αρχιζω το σκαψιμο κ καποια στιγμη ακουω ενω τραβουσα! Αστο με δαυτο!! Καλυτερα να εφερνα αλλο τρακτερ να το βγαλει παρα τουτο πραμα!!! αυτο ειναι τανκς, θα μου κοψει το τρακτερ στη μεση!!!!!! Αλλη μια φορα δικαιοθηκα για το αμαξι που πηρα κ τα λεφτα που εδωσα!!!!!!!!!!
Panos D-MAX

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Φεβ 01, 2011 7:32 pm

Πες τα ρε Πανο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και μολις δουν το ποστ που εγραψες τα κορακια θα πεσουν να σε φανε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Φεβ 01, 2011 8:04 pm

εχω την εντηπωση πως οταν το πειρες μονο θετικα σχολια ακουσες απο ολους............. :u-: :u-:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τρί Φεβ 01, 2011 10:08 pm

Panos D-MAX έγραψε:Εαν εσεις το θελετε μια εγω το θελω 100!!!!! (σημερα εκοβα πορτοκαλια στο περιβολι μου κ καποια στιγμη κολαει το τρακτερακι! παιρνει λοιπον ο πατερας μου κ μου λεει! Για φερε εκεινο το πραμα"pajero"!! να τραβηξουμε το τρακτερ γιατι κολλησε! Παω κ εγο λοιπον, τον δενω αρχιζω το σκαψιμο κ καποια στιγμη ακουω ενω τραβουσα! Αστο με δαυτο!! Καλυτερα να εφερνα αλλο τρακτερ να το βγαλει παρα τουτο πραμα!!! αυτο ειναι τανκς, θα μου κοψει το τρακτερ στη μεση!!!!!! Αλλη μια φορα δικαιοθηκα για το αμαξι που πηρα κ τα λεφτα που εδωσα!!!!!!!!!!

τραβα ρεεεεεεεεεεεεεε με δαυτο!!!!!!!!!!!σιγα το τρακτερ που ξεκολησες!!!!!!!!!!!
200 κιλα παει ολα και ολο!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό xristos-ktm » Τρί Φεβ 01, 2011 10:33 pm

Φωτης ranger έγραψε:
Panos D-MAX έγραψε:Εαν εσεις το θελετε μια εγω το θελω 100!!!!! (σημερα εκοβα πορτοκαλια στο περιβολι μου κ καποια στιγμη κολαει το τρακτερακι! παιρνει λοιπον ο πατερας μου κ μου λεει! Για φερε εκεινο το πραμα"pajero"!! να τραβηξουμε το τρακτερ γιατι κολλησε! Παω κ εγο λοιπον, τον δενω αρχιζω το σκαψιμο κ καποια στιγμη ακουω ενω τραβουσα! Αστο με δαυτο!! Καλυτερα να εφερνα αλλο τρακτερ να το βγαλει παρα τουτο πραμα!!! αυτο ειναι τανκς, θα μου κοψει το τρακτερ στη μεση!!!!!! Αλλη μια φορα δικαιοθηκα για το αμαξι που πηρα κ τα λεφτα που εδωσα!!!!!!!!!!

τραβα ρεεεεεεεεεεεεεε με δαυτο!!!!!!!!!!!σιγα το τρακτερ που ξεκολησες!!!!!!!!!!!
200 κιλα παει ολα και ολο!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πηρε εμενα τηλ. ρε παιδια να πεταχτω απο το αεροδρομιο με τη σουζουκα μου αλλα ειχα υπηρεσια και αναγκαστικα πηγε με το τανκς!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΩ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
xristos-ktm

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Πέμ Φεβ 03, 2011 5:08 pm

το τερεν για την κυριακη θα ειναι σπεσιαλ..... :twisted: :twisted: :twisted: θα βρεχει μεχρι παρασκευη και το σ/κ θα εχει λιακαδες λεει η Ε.Μ.Υ .....οποτε ......να δουμε τη θα δουμε..... :twisted: :twisted: :twisted:
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μας περιμενει σπιτικο φαγητο στο τελος της εξορμηση μας... ;) ;) ;) ;)
:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :party: :party: :party:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Φεβ 03, 2011 5:54 pm

παμεεεεεεεεεεεεεεε για λασπεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςς :blob: :blob:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Πέμ Φεβ 03, 2011 6:58 pm

εγω δεν θα ειμαι μαζι σας...........δυστηχως. :roll: :roll: :roll: :roll:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Πέμ Φεβ 03, 2011 7:06 pm

Φωτης ranger έγραψε:εγω δεν θα ειμαι μαζι σας...........δυστηχως. :roll: :roll: :roll: :roll:

Πριν δεν είχες αμάξι. Τώρα να δω τί δικαιολογία έχεις...... :evil: :evil: :evil: :evil:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Φεβ 03, 2011 7:18 pm

θα εχει πολλη λασπη..........μαλλων αυτος ειναι ο λογος που δεν θα ερθει
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης