Χαιρετω αυτη την παρεα.Ειμαι ο ΚΩστας. Αρβανιτης απο τα Σπατα.Κανω αυτο που βλεπω εδω μεσα.Μου αρεσει αυτη η παρεα .Παρακαλω με δεχεστε να ακολουθω στις εκδρομες. και οχι μονο
να σε καλα dino και φυσικα εισαι δεκτος στης εκδρομες μας αλλα και σε οτι αλλο επιθυμεις μπορεις να συμμετασχεις.....σε περιμενουμε συντομα να γνωριστουμε και απο κοντα .... εχουμε αρκετες εξορμησεις τον φεβρουαριο....
καλως ειρθες και απο εμενα φιλε dino αναμενουμε να τα πουμε και απο κοντα σε καποια βολτα
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
[quote="gmak"]σε ρωτησα διοτι εχω 2 φιλους με path...ο ενας εχει ηλεκτρονικα(palidim) και ομολογουμενως παρολο το 50 50 λαστιχο, εχει ακολουθησει παντου
ο αλλος το πηρε σε προσφορα χωρις ηλεκτρονικα και ψαχνεται τουτες τις μερες να βαλει μπλοκέ!! : Αυτα ειναι λεπτομεριες. Το θεμα να κανει τα κεφια σου. Εγω Πηγα στη Φλωρινα Το προηγουμενα ΣΚ ME XIONIA και δεν εβαλα στην ασφαλτο πουθενα 4χ4. Στην διαδρομη Φλωρινα-Πρεσπες εβαλα μονο το AYTO και τιποτε αλλο.