grek έγραψε:Μπορει,μπορει,αγαπητε,αλλα σαν πιο ειδικος θα μπορεσει ο stakyr να σου απαντησει (επειδη το εκανε προσφατα) .
Αν θελεις στειλτου ενα μυνημα να σε ενημερωσει !!!!!!!
KAI ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ !!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ (τα μαγαζια που κανουν εγκαταστασεις ειναι πιο πολλα απο τα περιπτερα !!!

) ΚΑΙ Η ΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ , ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (οχι πρατηριουχοι !!!), ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΝΟΘΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ !!!!
ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.........
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ !!
ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ , ΤΟΣΟ ΠΡΟΠΑΝΙΟ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ !!(τα τεχνικα δεν τα ξερω και πολυ καλα ......γραφω οτι μου ειπαν , τοσο ο εγκαταστατης ,οσο και το πρατηριο !!)
ΑΥΤΟ ,ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ , ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!
ΕΤΣΙ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΜΕ "ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ" ΥΓΡΑΕΡΙΟ(χωρις ,ισως, να το ξερει ο πρατηριουχος ) !!!!
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ , ΕΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ , ΣΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ !!!
ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ???
ΒΑΖΕΙΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟ , ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ , ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ .........ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ......ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ , ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ , ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΘΟΡΥΒΟ Ο ΒΟΜΒΗΤΗΣ (σαν να εχει τελειωσει το υγραεριο ) !!!
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ , ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ "ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ" ΥΓΡΑΕΡΙΟ , ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ,ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΣΩΣΤΟ" !!!!
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ !!!!!!!