Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Μαρία και Pajerinho.
Θα το ήθελα πολύ να έρθω μαζί σας, μα την Κυριακή έχω δουλειές που δεν μπορώ να αναβάλω πανάθεμά το...
Αλλά θα προσπαθήσω να το καταφέρω.
Όσο για τα ελληνικά μου... δεν είναι όσο καλά θα ήθελα, στην πραγματικότητα έχετε μια από τις πιο πλούσιες γλώσσες στον πλανήτη γη και δεν είναι κι εύκολο να την μάθει κανείς. Πάντως προσπαθώ όσο μπορώ και μερικές φορές νοιώθω περήφανος που μπορώ να γράφω έστω κι αν στην ομιλία δεν τα πάω και τόσο καλά.(αν έχεις την ατυχία και με ακούσεις να μιλάω θα καταλάβεις τι εννοώ...)
Όσο για την καταγωγή μου...
Γεννήθηκα στο Kirckaldy Upper Fife ήρθα στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2000, κι από τότε έρχομαι όσο συχνότερα μπορώ. Ο πατέρας μου ήταν που είχε την ευθύνη για τα ελληνικά μου (και κάμποσες βαριές σφαλιάρες όταν ήμουν μικρός και προτιμούσα να παίζω αντί να μελετάω...). Ήταν Ελληνικής καταγωγής, από τον προπάππου του και με κάποιο μυστήριο τρόπο το γλωσσικό αίτημα δεν έχασε το βάρος του μέσα σε τέσσερις γενιές. Έτσι λοιπόν το μετάδωσε αυτούσιο στα παιδιά του (εμένα και τα αδέρφια μου) και πολέμησε να μάθουμε τούτη τη γλώσσα σαν να ήταν μητρική μας.
Δεν είναι παράξενο που τα κατάφερε γιατί ήταν πεισματάρης άνθρωπος.
Φυσικά είναι πολλές οι φορές που χρησιμοποιώ γλωσσικά βοηθήματα και λεξικά, αλλά παλεύω με τις λέξεις και μερικές φορές μοιάζει να νικάω.
Και πάλι ευχαριστώ για την καλή διάθεση και τα καλωσορίσματα κι αν είστε μόνο το μισό καλοί από όσο φαινόσαστε, τα πρωτοσέλιδα τα έχετε σίγουρα.
.