wolfman13 έγραψε:το θέμα με το ρελαντί έχει ως εξής .
το αυτοκίνητο ανεβάζει κανονικά στροφές χωρίς κανένα δισταγμό ,
μόλις όμως αφήσω γκάζι είτε κράτα ρελαντί με ασθενικό τρόπο και τρεμοπαίζει όλο το μοτέρ κιόλας , είτε σβήνει , αυτή είναι η δεύτερη ίσως και τρίτη φορά που μου το κάνει μέσα σε 3 μήνες ,της προηγούμενες φορές έφτιαχνε εντελώς μόνο του , τότε μάλιστα υπολόγισα ότι ίσως να ήταν από κακή βενζίνα και έκοψα εκείνο τον βενζίνα και πηγαίνω αλλού , τώρα αν μου την χάλασε και αυτός ........![]()
μακάρι βέβαια να είναι από βενζίνα και όχι κάτι άλλο...
θα καθαρίσω πεταλούδα σήμερα- αύριο με κλασικό τρόπο, μόνος μου όπως έκανα σε όλα μου τα αυτοκίνητα μου.
υπάρχει κανένας πιο ενδεδειγμένος τρόπος εκτός από της αντιπροσωπίας που γνωρίζω είδη.
Ένα λεπτό για να καταλάβω...
την αστάθεια στο ρελαντί στην έκανε και πριν ή μόνο μετά την εξαγωγή της μπαταρίας ;
wolfman13 έγραψε: διονυση δεν ξερω γιατί έμεινα απο μπαταρία πραγματικά δεν είχα ξεχάσει τίποτα ανοιχτώ ,μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι είχα ρεύμα κανονικά ,ίσως όχι τόσο δυνατό , όταν γύρναγα την μίζα έκανε τον χαρακτηριστικό θόρυβο που κάνει ο εγκέφαλος κρικκκκ αλέα μίζα δεν γύρναγε. ήρθαν μου έδωσαν ρεύμα και πήρε τσακμάκι.
Έτσι κάνει όταν λήξει η ζωή της μπαταρίας . Δεν έχει δύναμη να γυρίσει τη μίζα .