να φανταστω οτι δεν σου φτιαξαν το σκισμενο εεεεεε ???????
κοιτα εγω παντως ειχα κανη χειρωτερο σκησιμο και μου το ειχαν κολληση και αντεξε.......αμα θες παρε τηλ. να σε στηλω να το φτιαξεις.......
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
δημητρη το σχίσιμο εκείνο δεν ήταν τίποτα φτιάχτηκε , αυτό που αποκαλύφθηκε μετά ήταν το θέμα ήταν σχισμένο όλο το χείλος. εκεί που πιάνει η ζάντα με το λάστιχο. σήμερα με ενημέρωσαν για ματαντορ 215/65/16 στην κανονικοί διάσταση που φοράω μεταχειρισμένα στα 80 ευρω λένε τίποτα αυτά..;;;;
Φεγγάρι γιατί κρύφτηκες στα σύννεφα από πίσω έβγα γ*** την τύχη μου δε βλέπω να γαμ@@@!!!
τωρα τι να σου πω εγω ειχα παρει ενα για ρεζερβα και το χρησημοπηοισα οταν το χρειαστηκα ,για σενα τωρα θα πρεπει να το δεις γιατι δεν ρωτας και για 4 αναγομοση σε πελμα σαχαρα ??????
αμα θες 6932375131 παρε να σου πω.........
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
μηπως μπορει και καποιως αλλως να βοηθηση των φιλο ??????
φωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.................
1 ζαντα 16' εχω να στην δοσο δεν την θελω,ειναι σηδερενια 16'χ7