λογο χιονιου εκτακτη 12/12/2010..

ε!...εδώ κοντά...

Re: λογο χιονιου εκτακτη 12/12/2010..

Δημοσίευσηαπό giorgos axagia » Δευτ Δεκ 13, 2010 2:20 am

merikes foto pou molis mou irthan [img]
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
giorgos axagia

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Δεκ 13, 2010 2:42 am

Ωραια η εκδρομη σας παιδια.
πολυ ζηλεψα που την εχασα αλλα τι να κανω?
Ακουσα οτι θα μαζευτουνε στο βουνο οι καθαρωαιμοι τετρακινητοι της πατρας και σκεφτηκα οτι αν βρεθουμε θα νιωθω μειονεκτικα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και εκτος αυτου ειχα φροντιστηριο σημερα. Αφου την περσινη χρονια εμαθα ορθογραφια, εφετος πρεπει να μαθω ΙΣΤΟΡΙΑ και λιγο απο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. Μηπος ξερει κανενας κανα καλο δασκαλο ?
Καλα ρε grek ησουν και εσυ ενας απο αυτους που χαλασαν την Κυριακη τους στο βουνο? :lol: :lol: :lol:
λοιπον στην επομενη και εγω (ελπιζω) μεσα μαζι με το αριθμηταρι μου :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό giorgos axagia » Δευτ Δεκ 13, 2010 2:44 am

ena videaki ala mas ta xalase o ilios. avrio tha exo k pio orea videakia travigmena apo tin korifi Εικόνα
Άβαταρ μέλους
giorgos axagia

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Δεκ 13, 2010 10:49 am

καλημερα και απο εμενα ...γηρησαμε με γεματες της μπαταριες μας για αλλη μια φορα...πηγαμε βολτα στα χιονια περασαμε gamata ,υπηρχε οπως παντα ωραια παρεα με αρκετο fun καναμε αυτα που θελαμε μεχρι εκει που θελαμε και οπως παντα φαγητο και πολλα πειραγματα.....για οσους δεν ειρθαν μην φοβουντε οτι χασαν γιατι απλα θα το ξανακανουμε............. :bow: :bow: :bow: :bow:

φοβερες φωτο και βιντεο... :bow:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Δεκ 13, 2010 11:28 am

:clap: :clap: :clap: :clap:
Ωραιες!!!!!
:blob: :blob: :blob: :blob:

giorgos axagia σου μικρυνα λιγο τις φωτο σου γιατι ηταν μεγαλες και φαινονταν οι μισες.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Δεκ 13, 2010 12:20 pm

ΕΚΤΟΣΘΕΜΑΤΟΣ:
... ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΠΟΤΑ ΠΑΛΙΑ.....ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ...ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΟΠΩς ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙΟΙ ΕΥΘΥΝΕς ΤΟΥ....ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΕς...ΙΣΑ ΙΣΑ...ΤΟΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑΕΛΕΓΑ ΜΙΑς ΚΑΙΟΛΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΔΥΣΤΥΧΩς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ..ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟς ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΠΟ ΕΔΩ ......ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΑΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΟΥς ΤΡΟΠΟΥς ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ....

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΥΓ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ....ΑΝ ΣΑς ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΔΩ ΘΑΤΟ ΣΒΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ[/quote]

προεδρε απο σεβασμο αλλο τιποτα !!!!!!! εσυ το ειπες εσυ το ακουσες........ :lol: :lol:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Δεκ 13, 2010 12:32 pm

ωραιες φωτο γιωργο κριμα που δεν συναντηθηκαμε..!!!! ;) ;) ;) :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Δεκ 13, 2010 1:53 pm

εμενα μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια....

το πινιν που ανεβηκε την ανηφορα ειναι το 1800 ή το διλιτρο?
και εμπασι περιπτωση και ενα απο τα δυο να ειναι πως ανεβηκε το ενα και το αλλο τα στ'ιλωσε?
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Δεκ 13, 2010 2:04 pm

gmak έγραψε:εμενα μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια....

το πινιν που ανεβηκε την ανηφορα ειναι το 1800 ή το διλιτρο?
και εμπασι περιπτωση και ενα απο τα δυο να ειναι πως ανεβηκε το ενα και το αλλο τα στ'ιλωσε?

To 2λιτρο έχει ο giorgos αν δεν κάνω λάθος.
Ποιο Pinin τα στύλιωσε??
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Nek » Δευτ Δεκ 13, 2010 2:05 pm

pajerinho έγραψε:giorgo ήταν κ ο Νεκτάριος μαζί σας? Τον πήρα κ αυτόν τηλ., αλλά δεν έπιανε

καταρχην χαιρετω την παρεα του fun!εχω γραφτει παλιοτερα,ειχα ακολουθησει και στην εκδρομη στον Φενεο παλιοτερα....sorry που μπαινω λιγο αφθαιρετα μετα απο τοσο καιρο!Διονυση ειδα καποια στιγμη κλησεις που ηρθαν αλλα ηταν πολυ αργοτερα...εν τω μεταξυ δεν εχω παλι το νουμερο σου γιατι χαθηκε το δικο μου και δεν εχω πολλα νουμερα φιλων.....το δικο μου ισχυει...υπαρχει μια διαδρομη ρακιτα που οπως εχω δει απο φωτο σας δεν την εχετε παει,ισως να μην την ξερετε και αλλο ενα σημειο στην παπαριτσα που εχει πολυ παιχνιδι με νεροφαγωματα.....αν θελετε καποια στιγμη να την παμε παρεα....
Nek

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες