βλεπω περασατε περιφημα....ειδικα στο τελευταιο τερεν υπηρχε πολυ θεμα!!! (ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ)
και εγω κατα το μεσημερακι ανεβηκα οικογενειακως κοντα στις ανεμογεννητριες....αλλα δεν μας επαιρνε για πιο πανω μιας και το ενα αυτοκινητο του αδελφου μου ηταν συμβατικο μπροστοκινητο, και με τρια παιδια φοβοταν και καλα εκανε. Ετσι παιξαμε λιγο πιο κατω με τοχιονι που βρηκαμε...βεβαια εγω πεταχθηκα εως πανω οπου πραγματικα τοτοπιο ηταν απεριγραπτο...
φανταζομαι την συνεχεια την δικη σας και πραγματικα ζηλεψα!!
ΕΚΤΟΣΘΕΜΑΤΟΣ:
... ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΠΟΤΑ ΠΑΛΙΑ.....ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ...ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΟΠΩς ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙΟΙ ΕΥΘΥΝΕς ΤΟΥ....ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΕς...ΙΣΑ ΙΣΑ...ΤΟΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑΕΛΕΓΑ ΜΙΑς ΚΑΙΟΛΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΔΥΣΤΥΧΩς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ..ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟς ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΠΟ ΕΔΩ ......ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΑΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΟΥς ΤΡΟΠΟΥς ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ....
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΥΓ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ....ΑΝ ΣΑς ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΔΩ ΘΑΤΟ ΣΒΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ