ni-jo έγραψε:μπα τι μας λες θα δωσεις το pinin το καλιτερο αμαξι το κοσμου???
Ακόμα κ το καλύτερο αμάξι κάποια στιγμή το βαριέσαι!!!
ni-jo έγραψε:μπα τι μας λες θα δωσεις το pinin το καλιτερο αμαξι το κοσμου???
gmak έγραψε:γιατι μπηκες στο τρυπακι να το πουλησεις![]()
ετσι ξαφνικα....που λεει καο ο ρεμος
Άμα ακούσετε για κανένα Grand Cherokee diesel να πωλείται, σφυρίξτε

DIMITRISS32 έγραψε:στραβωσε ??????? χαχαχα καλητερα για να σε ξαναδουμε.........![]()
![]()
DIMITRISS32 έγραψε:κοιτα αν ειναι να χαλασεις κανα 5.χιλ. για να το κανεις να παει λιγο παραπανω απο το pinin δεν λεει.αμα χαλασεις κανα 8 χιλ. κατι κανεις βαλε και την διαφορα που θα δωσεις για να το παρεις..........οποτε εσυ αποφασιζεις.....![]()
και εσυ ξερεις καλητερα......
Φωτης ranger έγραψε:DIMITRISS32 έγραψε:κοιτα αν ειναι να χαλασεις κανα 5.χιλ. για να το κανεις να παει λιγο παραπανω απο το pinin δεν λεει.αμα χαλασεις κανα 8 χιλ. κατι κανεις βαλε και την διαφορα που θα δωσεις για να το παρεις..........οποτε εσυ αποφασιζεις.....![]()
και εσυ ξερεις καλητερα......
τωρα μιλησε ο 'μαμα του κερατα' που εχει βαλει μονο καθισματα και τιμονι!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οταν το παρεις με το καλο σακη πιες του το αιμα!!!!!!!σηκωσε στο θεο!!!!!!!!!!
και αστο μητσο να λεει!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι grand gherokee θελεις???
σαν αυτο που ηταν στο χιλιομοδι την πρωτομαγια το πιο καινουργιο???
DIMITRISS32 έγραψε:φωτακο εχεις ξεφυγη τελειως ε........ γιατι δεν ειναι ετσι οπως τα λεω ??????λιγα εκανες στο δικο σου ????? το σκεφτεσε να ξεκιναγε αν το επερνε,να κανη καποιες βελτιωσεις τι θα χαλαγε ??????? τωρα οσο για το δικο μου ενταξη δεν ειναι μαμα ..το εχω σηκωσει 6 ποντους ,του εβαλα 5 ποντους λαστοιχο μεγαλητερο,εχω βαλει μοτερ με 15 κιλα ροπη περησωτερα και αλλα 100 αλογα παραπανω........κατα τα αλλα ναι ειναι μαμα.......οκ.τωρα???????? με εκανες και τα ξερασα.......![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες