24 Ώρες 4Χ4 2010

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Νοέμ 27, 2010 1:14 am

Καποτε .....1,5 χρονο πριν ......μεσα απ΄αυτο το φορουμ ειχα γραψει ενα αρθρο για το ποιος κερδιζει απο τους αγωνες 4Χ4 !!! Λαθος ή σωστες , οι τοποθετησεις μου ....δεν εχει καμμια σημασια πια......εκαναν αυτην την παρεα ....να με καλεσει κοντα της (Καλαβρυτα 2009 !!!με τουλαχιστον 10 αυτοκινητα FUNΑΙΩΝ να συμμετεχουν στον αγωνα )!!!! :shock: :shock: :shock: .....και να μου μεταδωσει το μικροβιο των αγωνων !!!!
Τωρα ......(γαμω την τυχη μου , γαμω !!! ) αυτη η παρεα δεν θα ειναι κοντα μου , στο μοναχικο ταξιδι μου στον 24ωρο !!!
Πως τα φερνει η ζωη ........ο μονος που ειχα επιφυλαξεις ΤΟΤΕ.......να ειμαι ο μονος που συμμετεχει ΣΗΜΕΡΑ !!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΑΝ ......και το γραφω σημερα , που δεν ξερω ακομα κανενα αποτελεσμα , ΑΝ ΛΕΩ ......παω καλα στον αγωνα ................ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ,ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΩ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΕΣ !!!! ΣΤΟΝ GREK , ΣΤΟΝ ΔΑΚΗ , ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ , ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ,ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ , ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ, ΣΤΟΝ GMAK , ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ,ΣΤΟΝ PALIDIM ......ΚΑΙ Σ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ(να με συγχωρητε που δεν σας αναφερω ολους .....αλλα εισαστε τοσοι πολλοι ,που αν σας εγραφα .......δεν θα πηγαινα για υπνο !!!!!) :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ......................... :bow: :bow: :bow: :heart: :heart: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Σάβ Νοέμ 27, 2010 2:37 am

stakyr έγραψε:Καποτε .....1,5 χρονο πριν ......μεσα απ΄αυτο το φορουμ ειχα γραψει ενα αρθρο για το ποιος κερδιζει απο τους αγωνες 4Χ4 !!! Λαθος ή σωστες , οι τοποθετησεις μου ....δεν εχει καμμια σημασια πια......εκαναν αυτην την παρεα ....να με καλεσει κοντα της (Καλαβρυτα 2009 !!!με τουλαχιστον 10 αυτοκινητα FUNΑΙΩΝ να συμμετεχουν στον αγωνα )!!!! :shock: :shock: :shock: .....και να μου μεταδωσει το μικροβιο των αγωνων !!!!
Τωρα ......(γαμω την τυχη μου , γαμω !!! ) αυτη η παρεα δεν θα ειναι κοντα μου , στο μοναχικο ταξιδι μου στον 24ωρο !!!
Πως τα φερνει η ζωη ........ο μονος που ειχα επιφυλαξεις ΤΟΤΕ.......να ειμαι ο μονος που συμμετεχει ΣΗΜΕΡΑ !!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΑΝ ......και το γραφω σημερα , που δεν ξερω ακομα κανενα αποτελεσμα , ΑΝ ΛΕΩ ......παω καλα στον αγωνα ................ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ,ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΩ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΕΣ !!!! ΣΤΟΝ GREK , ΣΤΟΝ ΔΑΚΗ , ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ , ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ,ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ , ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ, ΣΤΟΝ GMAK , ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ,ΣΤΟΝ PALIDIM ......ΚΑΙ Σ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ(να με συγχωρητε που δεν σας αναφερω ολους .....αλλα εισαστε τοσοι πολλοι ,που αν σας εγραφα .......δεν θα πηγαινα για υπνο !!!!!) :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ......................... :bow: :bow: :bow: :heart: :heart: :flowers: :flowers:

:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Καλή επιτυχία Γιάννη!!!!!
Κ με την κούπα!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Σάβ Νοέμ 27, 2010 10:41 am

stakyr έγραψε:Καποτε .....1,5 χρονο πριν ......μεσα απ΄αυτο το φορουμ ειχα γραψει ενα αρθρο για το ποιος κερδιζει απο τους αγωνες 4Χ4 !!! Λαθος ή σωστες , οι τοποθετησεις μου ....δεν εχει καμμια σημασια πια......εκαναν αυτην την παρεα ....να με καλεσει κοντα της (Καλαβρυτα 2009 !!!με τουλαχιστον 10 αυτοκινητα FUNΑΙΩΝ να συμμετεχουν στον αγωνα )!!!! :shock: :shock: :shock: .....και να μου μεταδωσει το μικροβιο των αγωνων !!!!

χαλεποι καιροι Γιάννη....... :cry:
παλι με χρόνια και καιρούς... :!:

καλή επιτυχία και να προσέχετε! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό con-con » Σάβ Νοέμ 27, 2010 12:06 pm

Καλη σας επιτυχια :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum:
Παντου υπαρχει ενα Pajero
Άβαταρ μέλους
con-con

Δημοσίευσηαπό grek » Σάβ Νοέμ 27, 2010 12:26 pm

Καλη επιτυχια σε αγωνιζομενους και διοργανοτες :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ Νοέμ 28, 2010 9:42 pm

Συγχαρητηριαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ο Μουσκαρος τελικά αποδειχτικε....... ΙΣΩΠΕΔΟΤΙΚΟΣ ΒΟΥΒΑΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Νοέμ 28, 2010 11:57 pm

Δεν θα γραψω πολλα , γιατι ειμαι ΚΟΜΜΑΤΙΑ !!!!!! :) :) :)
Τελικα ........αυτο που δεν περιμενε κανενας ..(ουτε και εγω ο ιδιος !!! :oops: :oops: ) , εγινε πραγματικοτητα !! :blob: :blob:
Ο mussxaros τα καταφερε .......και τελικα μας εφερε πισω στο Ζαπειο και μας χαρισε και μια 5η θεση !!!
θα αναφερθω με λεπτομερειες και φωτο (πιστευω αυριο !! :roll: :roll: ) απο την εκδηλωση ...συντομα!!
Αλλα ...για να παρετε μια ιδεα απο την επιτυχια της συμμετοχης μας θα αναφερω τα εξης :
1) Βαρος αυτοκινητου 2.300 κιλα
2) Βαρος τριων ατομων πληρωματος 260 κιλα
3) Βαρος καυσιμων 160 lt (80lt+80lt )
4) Βαρος 2 ρεζερβων + πραγματων για εκτατες αναγκες (εργαλεια ,ρουχα, προσωπικα πραγματα πληρωματος κ.τ.λ ) 100 κιλα
Συνολικο βαρος αυτοκινητου : 2800-2820 κιλα περιπου !!!
Μηκος αυτοκινητου πανω απο 5 μετρα ........κατι που ειναι αναποτελεσματικο για κλειστα κομματια στο βουνο !!
1993 κυβικα εκατοστα και 136 αλογα (ή μουλαρια στην συγκεκριμενη περιπτωση!!!! :lol: :lol: :lol: )
ΟΛΟΙ οι αριθμοι εναντιον μας , αλλα το ΠΛΗΡΩΜΑ (και ΔΕΝ βαζω τον εαυτο μου μεσα!! ) ....ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!!!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
ΡΕΣΙΤΑΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ !!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
ΧΑΖΕΥΑ Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ !!!!! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .....ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ !!!
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Δεν θα αναφερω σημερα τιποτα αλλο .........θα τα γραψω ολα συντομα !! ;) ;) ;)
Τελευταία επεξεργασία από stakyr και Δευτ Νοέμ 29, 2010 12:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Νοέμ 29, 2010 12:38 am

Ο mussxaros τα καταφερε .......και τελικα μας εφερε πισω στο Ζαπειο και μας χαρισε και μια 5η θεση !!!

Μπραβο παιδια!!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

συγχαρητήρια συγχαρητήρια!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Νοέμ 29, 2010 1:07 am

Πολλά συγχαρητήρια κ από εμένα τόσο στο πλήρωμα, όσο κ στον Mussxaro!! :u-: :u-:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Νοέμ 29, 2010 11:46 am

Μπραβο ρε ΓΙΑΝΝΗ. :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
ΑΞΙΟΣΣΣΣΣΣΣ :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum:

Γιαννη περιμενουμε περιγραφη :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης