24 Ώρες 4Χ4 2010

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010

Δημοσίευσηαπό mythos » Πέμ Νοέμ 18, 2010 3:21 am

stakyr έγραψε:Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΚΗ Ο MUSSXAROS !!!! ETOΙΜΑΖΩ ΙΜΑΝΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ .....ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ !!!!!!!
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ .........ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ !!!!! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΨΩ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗ !!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ Μαρια προδωθηκε :lol: :lol: :lol: :lol:
Ετσι θα την σκαπουλαρει 3-7 :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Νοέμ 18, 2010 3:15 pm

mythos έγραψε:
stakyr έγραψε:Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΚΗ Ο MUSSXAROS !!!! ETOΙΜΑΖΩ ΙΜΑΝΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ .....ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ !!!!!!!
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ .........ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ !!!!! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΨΩ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗ !!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ Μαρια προδωθηκε :lol: :lol: :lol: :lol:
Ετσι θα την σκαπουλαρει 3-7 :lol: :lol: :lol: :lol:

Για διαβασε καλυτερα την συμμετοχη !!!!! :P :P :P
Β΄συνοδηγος ειμαι !!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Γιατι νομιζεις οτι μπηκα Β΄????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Για υπνο και ραχατι !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Νοέμ 19, 2010 12:30 am

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ (MYTHOS)ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (MARIA) ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΦΕΔΡΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ.......
ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΕΝ (και μονον εκει !!! :oops: ) , ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ,ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ "ΡΕΖΕΡΒΕΣ" ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ .......ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΡΕΩΘΩ" ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ !!! :u-: :u-: :u-: :u-:

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΑΝΑ (μετα τον περσινο δανεισμο των προστατευτικων ποδιων του αυτοκινητου τους στον gadasin ) ......OTI AYTO TO ΠΛΗΡΩΜΑ .......ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ "ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ" :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ......ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ !!!!!! :clap2: :clap2: :clap2: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Παρ Νοέμ 19, 2010 9:27 pm

Πριν από λίγο ο αλυτάρχης του αγώνα ολοκλήρωσε το διήμερο τσεκάρισμα του συνόλου της διαδρομής. Την βρήκε ενδιαφέρουσα, ασφαλή και ικανή να «φιλοξενήσει» μέση ταχύτητα μεγαλύτερη των 40 kmh που ήταν η αρχική σκέψη. Εικόνα

Ήταν ουσιαστικά το τελευταίο τσεκάρισμα του αγώνα, αν και το τελευταίο κομμάτι θα ελεγχθεί και πάλι μέσα στις επόμενες μέρες. Έχει αρκετή λάσπη, που θα δυσκολέψει αλλά δε θα προβληματίσει τα πληρώματα, αν δε βρέξει τις επόμενες μέρες.

Έτοιμα είναι και τα κύπελλα του αγώνα, τα οποία είναι χορηγία του μεγάλου υποστηρικτή του αγώνα, των 4 Τροχών, που τον στηρίζουν ανελλιπώς από την πρώτη στιγμή.

Έτοιμα είναι και τα μπλουζάκια του αγώνα. Δείτε το εμπρός και το πίσω τους μέρος!
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Νοέμ 20, 2010 12:36 am

Το αυτοκινητο ........αλλαζει μορφη !!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Γινεται ενα συγχρονο transformer !!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΠΑΝΤΑ NORMAL ...........ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "ΜΑΧΙΜΟ" ΑΠΟ ΠΟΤΕ !!! :u-: :u-: :u-:

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ .......ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ :

ΤΟΝ ΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ( 4X4Fun.gr), ΓΙΑ ΤΑ 3 ΛΑΣΤΙΧΑ ΡΕΖΕΡΒΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ (μαλιστα τα ζανταρισα κιολας !!)
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ (Προεδρος της λεσχης Περιστεριου) ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΟ TERRATRIP !!!

TΟΝ PANOSXALKIDA (λεσχη Ευριπου) ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΟ AIRJACK (αχρειαστο να ειναι !!)

Απ΄οτι βλεπετε.....ο mussxaros ειναι ενα αυτοκινητο που τρεχει με την υποστηριξη (υλικη και ηθικη) πολλων λεσχων !!!!

Το πλεον εντυπωσιακο απ΄ολα βεβαια .......ειναι το γεγονος οτι με εχουν ζητησει μεχρι τωρα 3 αυτοκινητα για συνοδηγο ............ :o :o :o :o :o :o
ΚΑΙ 2 ΛΕΣΧΕΣ .....ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΛΕΣΧΗΣ !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ????
ΕΠΕΣΕ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ......ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
stakyr

Δημοσίευσηαπό grek » Σάβ Νοέμ 20, 2010 11:36 am

Και εμεις τιποτε !!!!!!!
Γιαννη μηπως υπαρχει κανενα καγιεν να το αναλαβω ?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ Νοέμ 20, 2010 2:53 pm

οι 3 ρεζερβες ΜΕΣΑ στο αυτοκινητο????
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ Νοέμ 20, 2010 3:11 pm

Ενα παραδειγμα... υπερπαραγωγής bullbar

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Νοέμ 21, 2010 9:40 pm

fokion έγραψε:οι 3 ρεζερβες ΜΕΣΑ στο αυτοκινητο????

ΝΑΙ !!! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!!! ;) ;) ;) ;)
Χωραγε και η τεταρτη........αλλα ειπαμε να κρατησουμε και λιγο χωρο ......μηπως και χρειαστει να βαλουμε και κανα ψυγειακι(50-60lt) με κανενα φαγωσιμο .......(γουρουνοπουλακι.....κοτοπουλακι.......λουκανικακι ....και οτιδηποτε αλλο τελειωνει σε -ακι !!!!!)
ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕΣΑ .......ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΔΗ ..... 8-) 8-) 8-) 8-)
Mωρε να ......στεναχωριεμαι που εχω και την 90αρα μπουκαλα του LPG πισω .......αλλιως θα περναμε και το polaris του Todor ......αν αντιμετωπιζε κανενα προβλημα !!! :stupid: :stupid: :stupid:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Νοέμ 21, 2010 9:47 pm

grek έγραψε:Και εμεις τιποτε !!!!!!!
Γιαννη μηπως υπαρχει κανενα καγιεν να το αναλαβω ?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΕΕΕΕΕΕ.....ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!! :? :? :? :? :? :? :?
ΟΛΟΚΛΗΡΟ PAJERO ......ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΕΧΕΙΣ !!! :u-: :u-: :u-: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Τι να πουμε και εμεις που κατεβαινουμε με λεωφορειο και δει playmobile ?????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες