ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr

Ενδιαφέρουσες σελίδες, ενδιαφέροντα νέα
Ενημέρωση απο περιοδικά, site, εφημερίδες.

Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Σεπ 09, 2008 8:18 pm

Aγαπητε pantg θα συμφωνησω μαζι σου στα παντα.
Και επικροτω και υποστηριζω και αγανακτω μαζι σου-μαζι σας.
Αυτο ομως δεν εχει να κανει οτι αρνουμαι να δωσω το αφμ και
αρ.ταυτοτητας μου στο ιντερνετ.
Λογω επαγγελματος και εγω (εμπορος) μπορω να σε διαβεβαιωσω
οτι ο καταληλος ανθρωπος με ενα αφμ και αρ.ταυτοτητας καθαρο
σε 2-3 ωρες μπορει να ψωνισει με δοσεις οτιδηποτε η και να βγαλει
και δανειο ακομα ως και 50000ε.
Θα πρεπει να υπαρχει η απαιτουμενη προσοχη και να μην ζητουνται
αυτα τα στοιχεια (εκλογικη περιφερεια??) γιατι αδυνατιζει η προσπαθεια
αυτη και χανει τη σοβαροτητα της.
(και παλι προσωπικη αποψη εκφραζω).
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό ermis » Τρί Σεπ 09, 2008 10:55 pm

Σχετικά με τα πολλά προσωπικά στοιχεία, πιστευω οτι έχουν λόγο ύπαρξης αν και μόνο κάποιος θέλει να γίνει μέλος του συλλόγου. Τόσο το ΑΦΜ όσο και ο αρ. ταυτότητας απο μόνα τους δεν είναι αρκετά για την έκδοση δανείου, κάρτας κλπ. Χρειάζεται και ταυτότητα, εκκαθαριστικό ή έγγραφο που να τα πιστοποιούν. Οι απατεώνες να ξέρετε, αυτά τα βρίσκουν πανεύκολα! Και για 1 τιμολόγιο πχ να τα έχετε δόσει αρκεί.. Επίσης εφόσων τα στοιχεία αυτά ξέρετε σε ποιόν τα κοινοποιήσατε, τότε είναι ελεγχόμενα και δε πιστεύω ο λόγος που ζητούνται να είναι η απάτη! Παρόλα αυτά ενα ονοματεπώνυμο και ο Α.Τ. θα ήταν αρκετά για να γραφτεί κανείς στο σύλλογο. Απο εκεί και πέρα, αν οι νομικές διαδικασίες το απαιτούν για τη σύστασή του, θα ζητηθούν και απο το δικηγόρο και απ τις υπηρεσίες. Προσωπικά τα έχω στείλει και έχω κάνει την εγγραφή. Απλά για προσωπικούς λόγους στο forum δε χρησιμοποιώ το όνομά μου.
ermis

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Σεπ 09, 2008 11:27 pm

τεσπα θεωρω οτι μια φορμουλα βρεθηκε για αυτους που διακαως ηθελαν να γραφτουν και κωλυοντουσαν στα στοιχεια, οπως εγω πχ...αν αργοτερα ζητηθουν επιπλεον στοιχεια πολυ ευχαριστως να τα στειλουμε στο email του κυριου Γιαμαρελλου, που ταυτοχρονα τον ευχαριστουμε για τη προσπαθεια αυτη, αλλά και για την μακροσκελέστατη ενημερωση που μας εκανε.
Να ειστε σίγουροι ότι θα είμαστε αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες, όποτε μας το ζητηθεί.
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pantg » Παρ Ιουν 26, 2009 7:56 pm

http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr/?p=161

διαβάστε το μέχρι τέλους παρακαλώ

Καλή η ιδέα της δημιουργίας του Συλλόγου Οδηγών Ελλάδος αλλά μάλλον θα είναι καλύτερα αντί για συλλόγους και εκπροσώπους να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ας το κανονίσουμε. Ηδη υπάρχει ενδιαφέρον για να παρουσιασθεί η κίνηση των οδηγών μέσω των μαζικών μέσων ενημέρωσης και δεν θα γίνει αυτό "καπελωμένο".

Η συμμετοχή όλων των οδηγών είναι αναγκαία για να δώσουμε στους καρεκλοκένταυρους να καταλάβουν ότι εμείς δεν θα πληρώσουμε τα κλεμμένα των βουλευτών/υπουργών, το αφορολόγητο της Εκκλησίας και τις σπατάλες του Δημοσίου.

Αν συμφωνείτε διαδώστε το και κυρίως δεσμευθείτε ότι όταν αποφασισθεί να κατεβούμε στους δρόμους και να κλείσουμε τις δημόσιες υπηρεσίες (Βουλή, Νομαρχίες, Εφορίες) θα είσαστε και εσείς εκεί.

Χαιρετώ
Παντελής Γιαμαρέλλος
(τα στοιχεία μου αναφέρονται πλήρως στο οχι αλλοι φοροι στις ροδες)
pantg

www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Ιούλ 29, 2009 11:39 am

Συνάδελφοι οδηγοί,

πριν από 9 μήνες περίπου άρχισε μία προσπάθεια με αφετηρία την τότε ανακοίνωση για την αύξηση των τελών κυκλοφορίας και την εφαρμογή τεκμηρίων. Δυστυχώς γραφειοκρατικές διαδικασίες και προσωπικά προβλήματα οδήγησαν στην αδρανοποίηση της προσπάθειας.

Ομως οι "καρεκλοκένταυροι" πολιτικοί μας ξαναχτύπησαν σήμερα και πιστεύω ότι επιβάλλεται πλέον να κινηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙΚΑ και όχι με τυπικές διαδικασίες συλλόγων και άλλων κομψών λύσεων.

Ρίξτε μιά ματιά στο πιό κάτω και όσοι θέλετε, συμφωνείτε και πιστεύετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε κάντε το.
Θα βοηθήσετε πρώτα τους εαυτούς σας και μαζί όλους τους υπολοίπους οδηγούς που μας παιρνούν για εύκολα θύματα κάθε φορά που τρώνε όλα τα λεφτά και δεν τους φτάνουν.

----------
http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr

διαβάστε το μέχρι τέλους παρακαλώ

Καλή η ιδέα της δημιουργίας του Συλλόγου Οδηγών Ελλάδος αλλά μάλλον θα είναι καλύτερα αντί για συλλόγους και εκπροσώπους να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ας το κανονίσουμε. Ηδη υπάρχει ενδιαφέρον για να παρουσιασθεί η κίνηση των οδηγών μέσω των μαζικών μέσων ενημέρωσης και δεν θα γίνει αυτό "καπελωμένο".

Η συμμετοχή όλων των οδηγών είναι αναγκαία για να δώσουμε στους καρεκλοκένταυρους να καταλάβουν ότι εμείς δεν θα πληρώσουμε τα κλεμμένα των βουλευτών/υπουργών, το αφορολόγητο της Εκκλησίας και τις σπατάλες του Δημοσίου.

Αν συμφωνείτε διαδώστε το και κυρίως δεσμευθείτε ότι όταν αποφασισθεί να κατεβούμε στους δρόμους και να κλείσουμε τις δημόσιες υπηρεσίες (Βουλή, Νομαρχίες, Εφορίες) θα είσαστε και εσείς εκεί.

Χαιρετώ
Παντελής Γιαμαρέλλος
(τα στοιχεία μου αναφέρονται πλήρως στο οχι αλλοι φοροι στις ροδες)

υ.σ.Επαναφερω το θεμα λογω νεων υπολογισμων στα τελη κυκλοφοριας!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης