απογευματινη δοκιμη σημερα

ε!...εδώ κοντά...

Re: απογευματινη δοκιμη σημερα

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Δευτ Σεπ 08, 2008 8:02 pm

grek έγραψε:Που εισαι MITS???
Τωρα με τι θα τρεξεις στις 21/9???????????
Η μηπως θα πας οδηγος στον mytho??????

Exω μπλεξει με το μαγαζι μεσα και δεν εχω συνδεσει εκει ,δεν σας ξεχασα ,ετρεχα να ετοιμασω και το αυτοκ. αλλα .............................. :cry: :cry: :cry: ειρθε ο τρελλαμενος και το πειρε το μωρο μου ,ΠΑΡΘΕΝΑ ηταν , ΑΒΓΑΛΤΕΙ σε τουτο τον κοσμο ,δεν προλαβα να ερωτοτροποισω λιγο μαζι της και ....την πιανω με αλλον να τα λεει!!!!! ,τα βρεικαμε μου λεει --λοιπαμε .Την χωρισα αμεσως οπως καταλαβενεις...... σας αντρας σκληρος που ειμαι δεν τα ανεχωμαι εγω αυτα τις λεω ..ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ τις λεω. Ετσι ελειξε αδοξα ενας ακομα ερωτας... :cry: :cry: :heart: :heart: Τωρα ψαχνω για μια καινουργια αγαπη πιο πιστη ,ΠΙΟ ΚΑΛΗ ,
μηπως και βγαλω και εγω χειμωνα .Οδηγος στον mytho δεν μπορω να παω ειναι αντιζηλος στον ιδιο ερωτα ,στις 21/9 εγω ΠΕΝΘΩ ,ονειρο ηταν ...... :sorry: μου ειπαν οτι ως θεατης ειναι ολοι ασφαλεστερει ,δεν ξερω γιατι ομως :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Σεπ 08, 2008 9:48 pm

MITS V6 έγραψε:..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ....................+40ΗΡ

Πάντως η πρώτη του κουβέντα όταν γύρισε ήταν.....''μην κάνεις ποτέ το λαθος και μπεις συνοδηγός στον Λουκα!!!''
Τι του κανες?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Τρί Σεπ 09, 2008 9:54 am

maria έγραψε:
MITS V6 έγραψε:..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ....................+40ΗΡ

Πάντως η πρώτη του κουβέντα όταν γύρισε ήταν.....''μην κάνεις ποτέ το λαθος και μπεις συνοδηγός στον Λουκα!!!''
Τι του κανες?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τ Ι Π Ο Τ Α Α Α ,μολις το μαθει να δεις τι θα του κανω :o :o :o :shock: ,ασπρα μαλλια στην κεφαλη τον περιμενουν ,γιατι αν την ακουσε με 1-2χιλ. που καναμε σκεψου να τον παω καμια διαδρομη ολοκληρη τι θα παθει , :lol: :lol: :lol: ,και μετα θα τον βαλω στο δικο μου (που το ξεκιναω απο την αρχη παλι αλλαμε +40ΗΡ) ακομα :u-: :u-: :!: :!: :?: :?: Θα κανει κανα μηνα να μου πει καλημερα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Τρί Σεπ 09, 2008 10:03 am

Μια ερωτηση θελω να κανω ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ?? ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,αλλα καλιο να σου βγει το ματι παρα το ονομα οπως λενε .....Η ειμαι καταραμενος ????
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Σεπ 09, 2008 3:30 pm

Eδώ ,από ότι βλέπεις,ούτε πόστ δίπλα στο δικό σου δεν βάζει και πιστεύεις ,ότι θα ξανάρθει συνοδηγός????
Είναι ,πράγματι, να μην σου βγει το όνομα!! :sorry:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Τρί Σεπ 09, 2008 6:15 pm

maria έγραψε:Eδώ ,από ότι βλέπεις,ούτε πόστ δίπλα στο δικό σου δεν βάζει και πιστεύεις ,ότι θα ξανάρθει συνοδηγός????

Δεν πειραζει ,δεν πειραζει , ξερω πολλυ καλα απο μοναξια οποτε δεν παρεξειγω κανεναν :)
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό mythos » Τρί Σεπ 09, 2008 10:48 pm

MITS V6 έγραψε:
maria έγραψε:Eδώ ,από ότι βλέπεις,ούτε πόστ δίπλα στο δικό σου δεν βάζει και πιστεύεις ,ότι θα ξανάρθει συνοδηγός????

Δεν πειραζει ,δεν πειραζει , ξερω πολλυ καλα απο μοναξια οποτε δεν παρεξειγω κανεναν :)

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΡΑΒΑ MITS ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ.
ΕΓΩ ΑΛΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΘΕΚΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΕΓΩ.
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΓΩ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΣΕ ΧΑΖΕΥΩ :u-: :u-:
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Τετ Σεπ 10, 2008 9:43 am

mythos έγραψε:
MITS V6 έγραψε:

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΡΑΒΑ MITS ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ.
ΕΓΩ ΑΛΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΘΕΚΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΕΓΩ.
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΓΩ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΣΕ ΧΑΖΕΥΩ :u-: :u-:

Μην αγχωνεσαι βρε παιδι , δεν περνω τιποτα στραβα :P :P ,θα ξανα παμε βολτα μαζι με εσενα οδηγω και θα σε κανω να φοβασαι τον ευατο σου μετα .καποια...... στιγμη θα σε παω και εγω μια βολτα οπως πρεπει να την παμε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ΠΟΥΤ ΔΕ ΠΕΤΑΛ ΝΤΑΟΥΝ MYTHO ,και τα κανει ολα ισωμα :) ;) :( :o :shock:
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Τετ Σεπ 10, 2008 9:23 pm

παρ'τε τα βιντεο και χρονους

http://www.youtube.com/watch?v=4-czoy5WR_g
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 10, 2008 9:50 pm

Τάκη,τι μέση ωριαία βγάλατε πχ ο Λουκας?Μετρήσατε?
Είναι απίστευτο!!!! :shock:
Άβαταρ μέλους
maria

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες