καλημερα και απο μενα τωρα βρηκα κενο και μπηκα........ εκατσα και ειδα προσεκτικα τα γραφομενα και του αλεξανδρου και του δακη...καταρχας να ξεκινησω με το δικο μου......ειναι οπως το αγορασα πριν 3 χρονια και απο βελτιωσεις αυτην την στιγμη εχει.......
1) λαστιχα φοραγε .255-75-16.........και φοραει 215 -15 kayman.....
2) οταν το αγορασα μου εδωσαν αξονα με lsd διαφορικο frontera και τα περασα περσι το καλοκαιρι
3) τα βηματα ηταν 8-41 και τωρα εχει ακομα τα 8-41
4)αναρτηση την αλλαξα περσι και εβαλα μια απλη monroe sensa trak χωρις να αλλαξω τα ελατηρια οποτε δεν εχει παρει ουτε ενα δεκατο υψους......οποτε υψος δεν εχω ουτε απο τα λαστιχα που αλλαξα....δειτε διαμετρους...
5) το μοτερ ειναι ....μαμα.......... frontera δεν θα ηθελα να ασχωληθω απο εδω και θα ηθελα να το σεβαστειτε...αλλα ειναι με 4 κυλινδρους εχει μαμα φιλτρο δεν εχει καποιο προγραμμα και για την ωρα δεν το εχω πειραξει ακομα,γιατι εχω ενα θεμα με την φλατζα και οταν ερθει το καπακι ισως να κανουμε κατι....
τωρα για το πως κρινετε ενα αμαξι μαμα δεν θα ασχωληθω γιατι δεν βρισκω ακρη...στο τραβηγμα που εκανα με των αλεξανδρο ηταν μετα απο θεληση δικη μου και σαν φιλος δεν μου χαλασε χατηρι.δεν ξερω αν μπορει να κριθει το πρωτο απο το δευτερο στο βιντεο αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι ηταν κατι που δεν το εχουμε ξανακανει..
καλη η ιδεα του δακη με την λιστα αν και το ειχα βαλει στα εκτος οστε καποια στιγμη να κανωνησουμε τετοιο πραγμα αλλα τωρα ετσι οπως εγινε ειναι αναποφευκτο.....
παντως το θεμα με τουμπανιασμενα και μαμα θα ελεγα οτι οποιος θελει με αυτο που εχει και χωρις δικιολογιες...
εγω ας πουμε για παραδειγμα ηθελα να το δοκιμασω και το εκανα δεν αρχισα να λεω ξερεις μωρε βενζινα με πετρελαιο τουρμπο και αλλα τετοια κουλα.........
οποτε ο δακης εχει δικιο αυτο εχει και κανει την προταση του οποιος θελει ας το δεσει.........απλα να εχει καλο προφυλακτηρα
εγω ειμαι μεσα αλλα να τελειωσω πρωτα γιατι θελω λιγο χρονο...