ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ......

Για κόντρες... και όχι μόνο!!

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ......

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τρί Νοέμ 02, 2010 9:39 pm

gmak έγραψε:ας συνεχισουμε λοιπον......αλλος μαμα??

εγω εγω!!!!!!!!!! :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
και μαμα και μπαμπα!!!!!!!!
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Νοέμ 03, 2010 1:13 am

Φωτης ranger έγραψε:
gmak έγραψε:ας συνεχισουμε λοιπον......αλλος μαμα??

εγω εγω!!!!!!!!!! :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
και μαμα και μπαμπα!!!!!!!!

εσυ φωτη next year.... :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Νοέμ 03, 2010 1:10 pm

Alexandros έγραψε:
DIMITRISS32 έγραψε:αμα πονας ελπιζω να μην φταιω εγω.............. αν εχεις κατι να το πεις........αν εχει κατι το αμαξι μου πεστο μην ειρωνευεσε γιατι ξερεις τι θα γηνει............ ειπες για μαμα και εβαλα το δικο μου γιατι ειναι πιο μαμα απο το δικο σου.......... ειναι ολο opel frontera για να ξερεις βγενει απο το εργοστασιο και δεν εχει ουτε βιδα παραπανω........... ελπιζω να σε καληψα ,αν οχι στο βουνο εσυ και οποιος αλλος θελει....... :angry:

εγωωωωωω θελωωωωω..φιλαρακι.....θα σε ²²²²²²²²²²@@@@@@@ :lol: :lol: :lol: :lol:

εσυ φιλαρακι οπως πειρες φορα την προηγουμενη και μας τα εκλ.....ς :lol: :lol: να ξαναπαρεις........ :lol: :lol: :lol: :lol: οποτε το θα σε ......... αστο για καναν αλλων γιατι εισαι μικρος για εμενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό wolfman13 » Πέμ Νοέμ 04, 2010 7:14 pm

και εγώ μαμά το εχω το αμαξι!!
και που είσαι gmak μην καβαλάς τα πεζοδρόμια στην ακρωτηρίου για να πας μέχρι την τράπεζα ντροπή είναι!! :lollol:
Φεγγάρι γιατί κρύφτηκες
στα σύννεφα από πίσω
έβγα γ*** την τύχη μου
δε βλέπω να γαμ@@@!!!
wolfman13

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Πέμ Νοέμ 04, 2010 7:28 pm

DIMITRISS32 έγραψε:
Alexandros έγραψε:
DIMITRISS32 έγραψε:αμα πονας ελπιζω να μην φταιω εγω.............. αν εχεις κατι να το πεις........αν εχει κατι το αμαξι μου πεστο μην ειρωνευεσε γιατι ξερεις τι θα γηνει............ ειπες για μαμα και εβαλα το δικο μου γιατι ειναι πιο μαμα απο το δικο σου.......... ειναι ολο opel frontera για να ξερεις βγενει απο το εργοστασιο και δεν εχει ουτε βιδα παραπανω........... ελπιζω να σε καληψα ,αν οχι στο βουνο εσυ και οποιος αλλος θελει....... :angry:

εγωωωωωω θελωωωωω..φιλαρακι.....θα σε ²²²²²²²²²²@@@@@@@ :lol: :lol: :lol: :lol:

εσυ φιλαρακι οπως πειρες φορα την προηγουμενη και μας τα εκλ.....ς :lol: :lol: να ξαναπαρεις........ :lol: :lol: :lol: :lol: οποτε το θα σε ......... αστο για καναν αλλων γιατι εισαι μικρος για εμενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

φιλαρακι πρεπει να ανακαλεσεις τα παραπανω νομιζω....... :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Νοέμ 04, 2010 7:36 pm

για τα χτεσηνα υπαρχη βιντεο για τα προηγουμενα μαρτηρες.......... γιατι να ανακαλεσο????????
εχω την εντηπωση πως ειμαι ακομα σε δοκιμες και το χτεσηνο ειταν μια δοκιμη και για τους δυο μας...... ειδες τα προβληματα και δεν θα επρεπε να μειλας...........επισεις εκανες δυο τραβηγματα στο βιντεο και αποτι ειδα προς το τελος με ξαναπειρες εεεεεεε ????? :lol: :lol: τωρα για τα προηγουμενα τι να πω ???? τα βαλαμε στο ιδιο σημειο εγω ανεβηκα και εσυ κολλησες.κανω λαθος ????? :lol: :lol:
περα απο αυτο ειπαμε οκ....ενα λαθος στο δεσημο εγω, λιγο καλητερος εσυ,τα εχει αυτα η ζωη :bow: :bow:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Πέμ Νοέμ 04, 2010 7:45 pm

DIMITRISS32 έγραψε:για τα χτεσηνα υπαρχη βιντεο για τα προηγουμενα μαρτηρες.......... γιατι να ανακαλεσο????????
εχω την εντηπωση πως ειμαι ακομα σε δοκιμες και το χτεσηνο ειταν μια δοκιμη και για τους δυο μας...... ειδες τα προβληματα και δεν θα επρεπε να μειλας...........επισεις εκανες δυο τραβηγματα στο βιντεο και αποτι ειδα προς το τελος με ξαναπειρες εεεεεεε ????? :lol: :lol: τωρα για τα προηγουμενα τι να πω ???? τα βαλαμε στο ιδιο σημειο εγω ανεβηκα και εσυ κολλησες.κανω λαθος ????? :lol: :lol:
περα απο αυτο ειπαμε οκ....ενα λαθος στο δεσημο εγω, λιγο καλητερος εσυ,τα εχει αυτα η ζωη :bow: :bow:

αφου δεν ανακαλεις θα τα πουμε ξερεις που αφου τελειωσεις της δοκιμες.....φιλαρακι ... :cuss: :cuss:
οσο αναφορα περι εκει που περασες και εγω δεν περασα δεν ειναι ετσι διοτι οπως λες και παραπανω λιγο απο δω λιγο απο εκει εσυ προσπαθησες δυο φορες και εγω μια αν θυμασε..... εκει δεν ειπες κουβεντα και μετα εβγαλες γλωσσα και στο πρασουδι σου εγινε ο ταφος...... :blob: :blob: :lol: :lol: :lol: :lol:

στην πρωτη προσπαθεια σου στο ανεβασμα ουτε καν εφτασες εκει που ανεβηκα εγω και κολλησα.
αλλα ειπαμε φιλαρακια...... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
θες πολλα ακομα για να φτασεις τον ινδιανο σε δυνατοτητες...... :blob: :blob: :party: :party:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Νοέμ 04, 2010 7:51 pm

:cry: :cry: καλα εχεις δικιο φιλαρακι αλλα σε εχω για τα α.........@..μου :lol: :lol: :lol: :lol: οτι ειπες ειναι αληθεια ο ινδιανος ειναι μακραν ψηλωτερος απο το mama frontera :lol: :lol: οσο για το κολλημα ναι εγω με δυο και ασφαλτηνα αλλα ανεβηκα ,ενω εσυ ............... τελος παντων ετσι εχουν τα πραγματα υπαρχει διαθεση στο φουλ και ολα θα τα λοισουμε στο βουνο... :lol: :lol:

αλλα μην περνεις και αερα ενταξει .....οσο για το αμερικανακι........ :bow: :bow: :bow: λιγο ηθελα... ;)
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Πέμ Νοέμ 04, 2010 8:02 pm

αερα δεν παιρνω ...ειχα παντα και αφου με εχεις για τα α...@@@@ σου εδω ειναι που θα σου γινει...λεμε......
:blob: :blob: :blob: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν ξαναγραφω περι αυτων οποιος θελει να βλεπει το βιντεο...... :party: :party:
τα υπολοιπα στο βουνο ...φιλαρακι θα σε ........ξερεις εσυ...... ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

κατι τελευταιο αν...... λεω..... αν ......με επαιρνες στο τραβηγμα τη θα εκανες μετα....????????

διοτι εγω ειμαι κυριος μπροστα σε σενα.....!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Νοέμ 04, 2010 8:10 pm

κοιτα αν σε επερνα.(καθολου δυσκολο αποτι ειδα....με την επομενη :oops: ) δεν θα ηταν και μικρο πραγμα με ενα μαμα αμαξι να επερνα των ινδιανο :bow: μαλλων θα εβγαζα λιγο παραπανω γλωσα.δικιολογημενα :heart: :heart: :heart:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FUN - WAR

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες