ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ......

Για κόντρες... και όχι μόνο!!

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ......

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Νοέμ 02, 2010 5:36 pm

gmak έγραψε:
stakyr έγραψε:ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΨΗΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ...............ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ?????????????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

δεν μιλας με την seirina productions? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Μπαίνει κ ο gor-gor στην λίστα αν δεν κάνω λάθος. Κ το πάει παντού :u-:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Νοέμ 02, 2010 6:55 pm

μαλλων αν δεν κανω λαθος εγω που δεν εχω..... ψηλωμα ουτε αναρτησεις ουτε φιλτρα ουτε παραληλα........καλουδια μικροτερο λαστοιχο απο το μαμα και οτι φοραει ειναι .....ΜΑΜΑ OPEL FRONTERA......τι λετε οτο ειναι ??????? 8-)
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τρί Νοέμ 02, 2010 7:01 pm

gmak έγραψε:
stakyr έγραψε:ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΨΗΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ...............ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ?????????????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

δεν μιλας με την seirina productions? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ναι πρεπει να το κανεις γιαννη σιγουρα για ενα εξτρα εισοδημα ρε αδερφε!!!!!!!!!
τιτλος ταινιας 'Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΛΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!!!!!"
θα σπασεις τα ταμια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Νοέμ 02, 2010 7:03 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ρε ταλεντο ο γιαννακης :clap2: :clap2: :clap2:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Νοέμ 02, 2010 7:32 pm

DIMITRISS32 έγραψε:μαλλων αν δεν κανω λαθος εγω που δεν εχω..... ψηλωμα ουτε αναρτησεις ουτε φιλτρα ουτε παραληλα........καλουδια μικροτερο λαστοιχο απο το μαμα και οτι φοραει ειναι .....ΜΑΜΑ OPEL FRONTERA......τι λετε οτο ειναι ??????? 8-)

εχουμε γλαροσουπα 32!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

γιαννη το ξερεις το ποιημα βλεπω ε? :party: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Νοέμ 02, 2010 7:35 pm

δεν σε καταλαβα ουτε για την γλαροσουπα ουτε για το γελιο σου...............
πονας ??????????
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Νοέμ 02, 2010 7:39 pm

πολυ! 8-)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Νοέμ 02, 2010 7:44 pm

αμα πονας ελπιζω να μην φταιω εγω.............. αν εχεις κατι να το πεις........αν εχει κατι το αμαξι μου πεστο μην ειρωνευεσε γιατι ξερεις τι θα γηνει............ ειπες για μαμα και εβαλα το δικο μου γιατι ειναι πιο μαμα απο το δικο σου.......... ειναι ολο opel frontera για να ξερεις βγενει απο το εργοστασιο και δεν εχει ουτε βιδα παραπανω........... ελπιζω να σε καληψα ,αν οχι στο βουνο εσυ και οποιος αλλος θελει....... :angry:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Νοέμ 02, 2010 9:21 pm

ας συνεχισουμε λοιπον......αλλος μαμα??
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τρί Νοέμ 02, 2010 9:24 pm

DIMITRISS32 έγραψε:αμα πονας ελπιζω να μην φταιω εγω.............. αν εχεις κατι να το πεις........αν εχει κατι το αμαξι μου πεστο μην ειρωνευεσε γιατι ξερεις τι θα γηνει............ ειπες για μαμα και εβαλα το δικο μου γιατι ειναι πιο μαμα απο το δικο σου.......... ειναι ολο opel frontera για να ξερεις βγενει απο το εργοστασιο και δεν εχει ουτε βιδα παραπανω........... ελπιζω να σε καληψα ,αν οχι στο βουνο εσυ και οποιος αλλος θελει....... :angry:

εγωωωωωω θελωωωωω..φιλαρακι.....θα σε ²²²²²²²²²²@@@@@@@ :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο FUN - WAR

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης