tetrakinisimag έγραψε:stakyr έγραψε: (φτανει και το roadbook να μην εχει τον αριθμο των περσινων λαθων !!!)
Αρκεί να μην πας πάλι απο λάθος δρόμο!!!

Καλο το χιουμορ .........αλλα καλυτερα να εχετε ΣΩΣΤΟ ROADBOOK για να μην γραφουμε, ΟΛΟΙ εμεις που λαβαμε μερος, στα διαφορα forum για τα λαθη σας !!
Παντα βεβαια με καλοπιστια και χωρις καμια προσπαθεια να "κακολογισουμε" τον αγωνα σας ......τον οποιο στηριζουμε και θα στηριξουμε και στο μελλον !!!
Αλλα πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι μεχρι τωρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να παραδεχτειτε τα λαθη σας ....
Αν καποιος βρεθει στους 100+ συμμετεχοντες να πει κατι κακο ....τοτε ο.κ ,ειναι κακοβουλο .....
Αν βρεθουν 2,3,5,8......τοτε κατι σημαινει ........
Αν βρεθουν 45 αυτοκινητα ,σε εκδρομη με μετρηση σε χαλαρους ρυθμους , σε MIA (1) μονο ειδικη και να βλεπουν ΟΛΟΙ τα λαθη του ROADBOOK που στην συγκεκριμενη ηταν τουλαχιστον 4 ή 5 (και σε μετρηση ,αλλα και σε σχεδιασμο) ,τοτε ειναι ΤΥΧΑΙΟ ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!
Οποτε , ή εμεις (σε πληθυντικο ) ειμαστε ΟΛΟΙ λαθος .....ή εσεις ειστε τοσο εγωϊστης που δεν μπορειτε να παραδεχτειτε τα ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΛΑΘΗ ΣΑΣ !!! Και αν συμβαινει το πρωτο ......σας ζητω συγνωμη για την τυχον ενοχληση που σας δημιουργω .........αλλα αν συμβαινει το δευτερο , ειναι ενοχλητικο για ολους , γιατι δειχνει οτι δεν μαθαινετε απο τα λαθη σας και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ θα τα επαναλαβετε και φετος αλλα και στο μελλον !!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ , ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ !! Ετσι μονο μπορουμε να παμε μπροστα , να βελτιωσουμε το προϊον που δινουμε στον κοσμο και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι !! Μ΄ενα "συγνωμη, λαθος παιδια , την αλλη φορα θα το διορθωσουμε" ,θα ειχατε δωσει αλλη εικονα !!
υ.γ 1 Αν στην δουλεια μου , μου ελεγαν 10 πελατες οτι κανω λαθος , θα το εψαχνα παρα παρα πολυ ΚΑΛΑ !!!Για να το διορθωσω και να τους το δωσω πολυ πολυ καλυτερο την επομενη φορα !!!Και βεβαια ΔΕΝ θα τους ειρωνευομουν ΠΟΤΕ !!!! ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ !!!! ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ !!!
ΥΓ.2 Καθαρα απο συμπτωση βρεθηκα σημερα στην Χαλκιδα (σας το αναφερω ,γιατι βλεπω και κανα 2 αλλους να σας το λενε σε αλλο σαϊτ) και εκανα την περιφεριακη διαδρομη ....... μπροστα μου ετυχε να ειναι ενα τρικικλο με παλιατζουρες μεσα , το οποιο πηγαινε με 45 χλμ /ωρα !! ξερετε οτι για να το περασουμε (γιατι εκει το οριο ειναι 60χλμ/ωρα ) παραλιγο να σκοτωθουμε με τους απεναντι διερχομενους ???? Σκεφτεστε τωρα ενα αγωνιστικο αυτοκινητο που παει με 39 χλμ /ωρα(δικο σας οριο 40, μετα περναμε ποινη !!) στην δεξια μερια εστω , Κυριακη μεσημερι που επιστρεφει ολος ο κοσμος απο τον συγκεκριμενο δρομο , να ακουμε τις βρισιες και να βλεπουμε τις μουτζες που μας εριχναν, και εμεις να μην μπορουμε να κανουμε τιποτα ???? Εστω να γραψουμε καπου, να το βλεπουν ολοι ,οτι καποιος ( ποιος χαρακτηρισμος αραγε κολλαει εδω ????) μας βαζει να "σκοτωθουμε" αδικα !! Παντως , εγω προσωπικα , καθε φορα που μας εβριζαν (οι φορτηγατζιδες, οι ι.χηδες , μεχρι και μια γριουλα μας περασε και μας κορναριζε !!!) σας τα εστελνα και σε εσας ........(κριθαρακι δεν νομιζω να βγαλετε ουτε σε καμμια 20αρια χρονια !!! ) Τουλαχιστον απο μενα .......γιατι αν υπολογισω και τους αλλους (που διαβαζω) .......τοτε δεν θα βγαλετε ουτε σε 20 ζωες !!!
Μαλιστα σημερα ,το σχολιαζαμε και με την γυναικα μου (τι συπτωση ετσι ???) και μου ειπε οτι με τετοιο οριο εκει, θα πρεπει να μας ειπαν ποοοοοολες φορες μακακες οι αλλοι οδηγοι !!! ΚΑΙ ΠΩΣ ???????? ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!! Οχι βεβαια οτι επρεπε να παραβιασουμε κανενα οριο (αυτο δεν το επιτρεπει κανενας !!!) αλλα , εγω σημερα πηγαινα με 60χλμ και δεξια και με περνουσαν με ανεση αυτοκινητα με 70-80 χλμ και ισως παραπανω, απο τα αριστερα !!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΑΡΓΟΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ !!! Αληθεια τωρα .......μεταξυ μας .........σ΄αυτο το σημειο ΔΕΝ πηρε ΚΑΝΕΝΑΣ ποινη απο τους τερματισαντες ??Γιατι , απ΄οτι θυμαμαι , κανα 2-3 αυτοκινητα , μας περασαν αερα απο διπλα ........αριθμους δεν συγκρατησα , γιατι και γρηγορα μας περασαν ,αλλα και γιατι δεν ξεραμε αν ειχαν εγκαταληψει και φευγανε !!
υ.γ 3 Σας διαβεβαιω προσωπικα ,οτι δεν χρειαζοτανε να ειναι το ROADBOOK λαθος , για να παμε πραγματικα λαθος !!! ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ !!! ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ .........ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ !!!!! ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ , ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΩ, ΤΑ ΑΝΑΛΥΩ, ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ............ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!
υ.γ 4 Ελπιζω φετος , ο αγωνας σας να εχει την τελειοτητα που αναζητατε και να γεμισετε παλι με αισιοδοξια και ελπιδα τους τελευταιους "Δον Κιχωτηδες" , που εχουν απομεινει και που ψαχνουν να βρουν τους δικους τους ανεμομυλους !!! Εγω, σαν τον Παντζο, θα περιμενω τον δικο μου "Δον Κιχωτη" να ξυπνησει απο τον ληθαργο που εχουμε πεσει και μαζι ξανα , να "χαθουμε σε δρομους διχως γυρισμο " !!!!!
Υ.Γ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ , ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ" ΜΑΣ !!!