24 Ώρες 4Χ4 2010

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Σεπ 16, 2010 6:17 pm

up....... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

το αφησαμε..........
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Παρ Σεπ 17, 2010 11:37 am

Ο Ιχνηλάτης, που διοργανώνει τις 24 Ώρες 4Χ4 2010, αναζητά φίλους του 4Χ4 να βοηθήσουν στη διεξαγωγή του φετινού αγώνα. Αν είσαστε ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Στείλτε ένα μήνυμα στο master@ihnilatis4x4.gr με τίτλο 24 2010 help όπου θα αναφέρετε:

1. Όνομα
2. Αυτοκίνητο
3. Κινητό τηλέφωνο
4. Τόπο κατοικίας
5. Θέση που επιθυμείτε (προαιρετικά)

Οι περισσότερες ανάγκες αφορούν ενδιάμεσους και οχήματα ικανά να βοηθήσουν σε περίπτωση ανάγκης.
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Παρ Σεπ 24, 2010 12:50 pm

Η διαδρομή, όπως την έχουμε σχεδιάσει μέχρι στιγμής

Εικόνα

Ανάλυση της διαδρομής
Olympus - Αράχωβα, Ειδική 1, 140 χλμ.
Απλή 10 χλμ., στάση 1 ώρα
Αράχωβα - Αράχωβα, Ειδική 2, 73 χλμ.
Απλή 11 χλμ., στάση 1 ώρα
Αράχωβα - Θήβα, Ειδική 3, 210 χλμ.
Απλή 6 χλμ., στάση 30 λεπτά, ανεφοδιασμός
Θήβα - Olympus, Eιδική 4, 86 χλμ.
Απλή 2 χλμ.

Σύνολο 540 χλμ.
Ειδικές 510 χλμ.

Σε αυτά θα προστεθούν τα χιλιόμετρα απο και προς το σημείο εκκίνησης-τερματισμού.

Αρχίζουν, σιγά-σιγά, να οριστικοποιούνται οι λεπτομέρειες για τις 24 Ώρες 4Χ4 2010, του μεγαλύτερου αγώνα 4Χ4 που γίνεται στην Ελλάδα. Σαν χώρος τέλεσης έχει επιλεγεί, πλέον, ο νομός Βοιωτίας, με τον Παρνασσό, την Κωπαΐδα και τον Ελικώνα να ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους αγωνιζόμενους.

Τα κέντρα του αγώνα θα είναι δύο: ένα στο Olympus Plaza στο Σχηματάρι, στη πλευρά προς Αθήνα και ένα στην Αράχωβα, όπως συνήθως. Απλά αυτή τη φορά οι «κύκλοι» μέσα στην Βοιωτία θα είναι δύο (!), με αρκετή εναλλαγή σε ποιότητα εδάφους και απαιτήσεις σε πλοήγηση. Τα πληρώματα θα πρέπει να περιμένουν εκπλήξεις στο στήσιμο της διαδρομής και στο… ωράριο, μια και θα περάσουν άλλες ώρες από τις συνηθισμένες από τα διάφορα σημεία.

Πιο συγκεκριμένη μορφή παίρνουν και οι προσφορές. Το ΙΚΤΕΟ Πήγασος προσφέρει έκπτωση 25% για τεχνικό έλεγχο σε όλα τα αυτοκίνητα που θα τρέξουν στον αγώνα, ενώ η ΕΚΟ προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα κίνησης των αυτοκινήτων της οργάνωσης πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι κατηγορίες θα είναι και πάλι τέσσερις: η open, για αυτοκίνητα Ζ1, Τ1 και Τ2, η normal για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, η entry για συμμετέχοντες με λίγη εμπειρία και η suv για τετρακίνητα χωρίς αργές σχέσεις.

Οι ειδικές αυτή τη φορά θα είναι μεγάλες, πλησιάζοντας τα 200 χιλιόμετρα σε μήκος οι μεγαλύτερες! Οι στάσεις μάλλον θα είναι τρεις, της μίας ώρας η κάθε μία, σε σημεία που θα υπάρχουν καύσιμα, φαγητό και χώρος για επισκευές.
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Σεπ 24, 2010 9:16 pm

Αν και σκουριασα απο το πολυ θαλασσινο νερο του καλοκαιριου ..........
Αν και εχω πει "μπα ....δεν θα το ξανακανω"......
Αν και το 3-7 ,μαλλον δεν το εχω διορθωσει ......
Αν και χωρις προπονηση ......δεν θα τα πολυκαταφερω......
Αν και με την κριση, δεν ξερω αν εκεινη την περιοδο θα υπαρχουν χρηματα .......
Αν και το "ταιρι" μου ,μαλλον εχει 7 μερες δουλεια την εβδομαδα και εκεινη την περιοδο θα πνιγεται ........

ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ .......ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ !!!!!
ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ !!!!! (φτανει και το roadbook να μην εχει τον αριθμο των περσινων λαθων !!!) :evil: :evil: :evil: :evil:

ΟΠΟΤΕ................. GREK ?????????????????????????????????????????????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Σάβ Σεπ 25, 2010 12:53 pm

stakyr έγραψε: (φτανει και το roadbook να μην εχει τον αριθμο των περσινων λαθων !!!)

Αρκεί να μην πας πάλι απο λάθος δρόμο!!! :twisted: :twisted: :twisted:
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Σεπ 25, 2010 11:17 pm

tetrakinisimag έγραψε:
stakyr έγραψε: (φτανει και το roadbook να μην εχει τον αριθμο των περσινων λαθων !!!)

Αρκεί να μην πας πάλι απο λάθος δρόμο!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Καλο το χιουμορ .........αλλα καλυτερα να εχετε ΣΩΣΤΟ ROADBOOK για να μην γραφουμε, ΟΛΟΙ εμεις που λαβαμε μερος, στα διαφορα forum για τα λαθη σας !!
Παντα βεβαια με καλοπιστια και χωρις καμια προσπαθεια να "κακολογισουμε" τον αγωνα σας ......τον οποιο στηριζουμε και θα στηριξουμε και στο μελλον !!!
Αλλα πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι μεχρι τωρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να παραδεχτειτε τα λαθη σας ....
Αν καποιος βρεθει στους 100+ συμμετεχοντες να πει κατι κακο ....τοτε ο.κ ,ειναι κακοβουλο .....
Αν βρεθουν 2,3,5,8......τοτε κατι σημαινει ........
Αν βρεθουν 45 αυτοκινητα ,σε εκδρομη με μετρηση σε χαλαρους ρυθμους , σε MIA (1) μονο ειδικη και να βλεπουν ΟΛΟΙ τα λαθη του ROADBOOK που στην συγκεκριμενη ηταν τουλαχιστον 4 ή 5 (και σε μετρηση ,αλλα και σε σχεδιασμο) ,τοτε ειναι ΤΥΧΑΙΟ ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!
Οποτε , ή εμεις (σε πληθυντικο ) ειμαστε ΟΛΟΙ λαθος .....ή εσεις ειστε τοσο εγωϊστης που δεν μπορειτε να παραδεχτειτε τα ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΛΑΘΗ ΣΑΣ !!! Και αν συμβαινει το πρωτο ......σας ζητω συγνωμη για την τυχον ενοχληση που σας δημιουργω .........αλλα αν συμβαινει το δευτερο , ειναι ενοχλητικο για ολους , γιατι δειχνει οτι δεν μαθαινετε απο τα λαθη σας και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ θα τα επαναλαβετε και φετος αλλα και στο μελλον !!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ , ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ !! Ετσι μονο μπορουμε να παμε μπροστα , να βελτιωσουμε το προϊον που δινουμε στον κοσμο και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι !! Μ΄ενα "συγνωμη, λαθος παιδια , την αλλη φορα θα το διορθωσουμε" ,θα ειχατε δωσει αλλη εικονα !!

υ.γ 1 Αν στην δουλεια μου , μου ελεγαν 10 πελατες οτι κανω λαθος , θα το εψαχνα παρα παρα πολυ ΚΑΛΑ !!!Για να το διορθωσω και να τους το δωσω πολυ πολυ καλυτερο την επομενη φορα !!!Και βεβαια ΔΕΝ θα τους ειρωνευομουν ΠΟΤΕ !!!! ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ !!!! ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ !!!

ΥΓ.2 Καθαρα απο συμπτωση βρεθηκα σημερα στην Χαλκιδα (σας το αναφερω ,γιατι βλεπω και κανα 2 αλλους να σας το λενε σε αλλο σαϊτ) και εκανα την περιφεριακη διαδρομη ....... μπροστα μου ετυχε να ειναι ενα τρικικλο με παλιατζουρες μεσα , το οποιο πηγαινε με 45 χλμ /ωρα !! ξερετε οτι για να το περασουμε (γιατι εκει το οριο ειναι 60χλμ/ωρα ) παραλιγο να σκοτωθουμε με τους απεναντι διερχομενους ???? Σκεφτεστε τωρα ενα αγωνιστικο αυτοκινητο που παει με 39 χλμ /ωρα(δικο σας οριο 40, μετα περναμε ποινη !!) στην δεξια μερια εστω , Κυριακη μεσημερι που επιστρεφει ολος ο κοσμος απο τον συγκεκριμενο δρομο , να ακουμε τις βρισιες και να βλεπουμε τις μουτζες που μας εριχναν, και εμεις να μην μπορουμε να κανουμε τιποτα ???? Εστω να γραψουμε καπου, να το βλεπουν ολοι ,οτι καποιος ( ποιος χαρακτηρισμος αραγε κολλαει εδω ????) μας βαζει να "σκοτωθουμε" αδικα !! Παντως , εγω προσωπικα , καθε φορα που μας εβριζαν (οι φορτηγατζιδες, οι ι.χηδες , μεχρι και μια γριουλα μας περασε και μας κορναριζε !!!) σας τα εστελνα και σε εσας ........(κριθαρακι δεν νομιζω να βγαλετε ουτε σε καμμια 20αρια χρονια !!! ) Τουλαχιστον απο μενα .......γιατι αν υπολογισω και τους αλλους (που διαβαζω) .......τοτε δεν θα βγαλετε ουτε σε 20 ζωες !!!
Μαλιστα σημερα ,το σχολιαζαμε και με την γυναικα μου (τι συπτωση ετσι ???) και μου ειπε οτι με τετοιο οριο εκει, θα πρεπει να μας ειπαν ποοοοοολες φορες μακακες οι αλλοι οδηγοι !!! ΚΑΙ ΠΩΣ ???????? ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!! Οχι βεβαια οτι επρεπε να παραβιασουμε κανενα οριο (αυτο δεν το επιτρεπει κανενας !!!) αλλα , εγω σημερα πηγαινα με 60χλμ και δεξια και με περνουσαν με ανεση αυτοκινητα με 70-80 χλμ και ισως παραπανω, απο τα αριστερα !!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΑΡΓΟΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ !!! Αληθεια τωρα .......μεταξυ μας .........σ΄αυτο το σημειο ΔΕΝ πηρε ΚΑΝΕΝΑΣ ποινη απο τους τερματισαντες ??Γιατι , απ΄οτι θυμαμαι , κανα 2-3 αυτοκινητα , μας περασαν αερα απο διπλα ........αριθμους δεν συγκρατησα , γιατι και γρηγορα μας περασαν ,αλλα και γιατι δεν ξεραμε αν ειχαν εγκαταληψει και φευγανε !!

υ.γ 3 Σας διαβεβαιω προσωπικα ,οτι δεν χρειαζοτανε να ειναι το ROADBOOK λαθος , για να παμε πραγματικα λαθος !!! ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ !!! ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ .........ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ !!!!! ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ , ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΩ, ΤΑ ΑΝΑΛΥΩ, ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ............ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!

υ.γ 4 Ελπιζω φετος , ο αγωνας σας να εχει την τελειοτητα που αναζητατε και να γεμισετε παλι με αισιοδοξια και ελπιδα τους τελευταιους "Δον Κιχωτηδες" , που εχουν απομεινει και που ψαχνουν να βρουν τους δικους τους ανεμομυλους !!! Εγω, σαν τον Παντζο, θα περιμενω τον δικο μου "Δον Κιχωτη" να ξυπνησει απο τον ληθαργο που εχουμε πεσει και μαζι ξανα , να "χαθουμε σε δρομους διχως γυρισμο " !!!!!

Υ.Γ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ , ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ" ΜΑΣ !!! :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Δευτ Σεπ 27, 2010 10:43 am

Φέρε τους 4-5 που λες και θα το συζητήσουμε. Αν ο καθένας έχει χαθεί και σε άλλο σημείο, αυτό σημαίνει ότι μάλλον έφταιγε η κούραση τα ξημερώματα.

Σου έχω πει και πάλι ότι το κομμάτι που έκανες και σαν εκδρομή μετα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Και δεν το πέρασε κάνένας σχεδόν αγωνιζόμενος εκτός απο εσένα.

Δεν οδηγεί πουθενά το να ξανασυζητάμε τα ίδια πράγματα. Και, καλώς ή κακώς, την αρχή δε κάναμε εμείς. Ειλικρινά νομίζαμε ότι το θέμα έχει λήξει. Μπορούμε σε παρακαλώ να συζητάμε για τον αγώνα του 2010 και μόνο;
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Σεπ 27, 2010 12:45 pm

αυτη η ενωτητα ειναι για των αγωνα του 2010 αν δεν κανω λαθος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα καλα και παντα με ορεξη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Τρί Οκτ 12, 2010 1:14 pm

• Ο καιρός μας κάνει τα χατίρια για το 2010. Η βροχή που πέφτει αυτές τις ημέρες (μέσα Οκτώβρη) έχει σαν αποτέλεσμα να λασπώσει αρκετά η διαδρομή και να αρχίσει το όλο παιχνίδι να γίνεται πιο ενδιαφέρον. Κάποια σημεία στην Κωπαΐδα, τον Ελικώνα και την περιοχή της Θήβας είναι ήδη πολύ ενδιαφέροντα. Αν συνεχίσει έτσι, φανταστείτε τι πρόκειται να γίνει τέλη Νοέμβρη. Θα περάσουμε για μια ακόμη φορά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!
    Εικόνα

• Χορηγοί, για μία ακόμη φορά, στον αγώνα θα είναι τα ελαστικά ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟΣ, που θα προσφέρουν ιδιαίτερες τιμές και υπηρεσίες σε όλους όσους συμμετάσχουν στις 24 Ώρες 4Χ4 2010.
    Εικόνα

• Οι προθέσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεπεράσει τις 140, ενώ οι επιβεβαιωμένες συμμετοχές (http://www.ihnilatis4x4.gr/entries2010.htm) είναι περισσότερες από 50. Το site του Ιχνηλάτη (http://www.ihnilatis4x4.gr) και οι αναφορές σε άλλες ιστοσελίδες και fora έχουν ξεπεράσει ήδη τους 30.000 αναγνώστες!

Εικόνα
tetrakinisimag

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » Τετ Οκτ 13, 2010 2:12 pm

Εικόνα

Εικόνα
tetrakinisimag

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & 4Χ4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης