καλημεραααααααααααα....αντε και των φαγαμε τον Αυγουστο λετε να βρεξει ??????????????????
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε 15 μερες ανοιγουν τα σχολεια αχ παει το καλοκαιρακι μπορω να πω οτι ηταν απο τα καλυτερα μακαρι να ειναι και ο χειμωνας τοσο ωραιος
καλημερα σε ολους ο σεπτεβριος μαλλον θα ειναι ζεστος προς καλοκαιρι λενε οι προγνωσεις.......να δουμε ο οκτωβριος..... παντος προγραμμα πρεπει να βγαλουμε και θα κανονησουμε και συντομα συναντηση γι΄αυτο να βρεθουμε για τα γνωστα.... πλατανος μου μυριζει..... κιττυ κρατα λιγο για χειμωνα λιγο νωρις ειναι .......να δοουμε και εμεις λιγο θαλασσα....
[quote="Alexandros"]καλημερα σε ολους ο σεπτεβριος μαλλον θα ειναι ζεστος προς καλοκαιρι λενε οι προγνωσεις.......να δουμε ο οκτωβριος..... παντος προγραμμα πρεπει να βγαλουμε και θα κανονησουμε και συντομα συναντηση γι΄αυτο να βρεθουμε για τα γνωστα.... πλατανος μου μυριζει..... κιττυ κρατα λιγο για χειμωνα λιγο νωρις ειναι .......να δοουμε και εμεις λιγο θαλασσα.... [/quote
αλεξαννδρε που θα παμε το σ\κ μιας και ειστε ελευθερη τωρα
«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια. Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα. Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.» Γιάννης Ρίτσος