Τριτη 27 Ιουλιου 2010

Ευχές, λουλούδια..... χαιρετισμοί!

Re: Τριτη 27 Ιουλιου 2010

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Ιούλ 27, 2010 9:30 pm

Φωτης ranger έγραψε:καλο μεσημερι!!!!!!!!τοσα αυτοκινητα εχει το φαν γραψτε και κανενας αλλος τι βελτιωσεις εχει κανει μικρες και μεγαλες..δεν εχει σημασια!μεχρι και ο gmak εγραψε τι εχει κανει στο δικο του!!!!!!!!!(που εχει να πατησει λασπη 7 χρονια!!!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

αγαπητε φωτακο.......μπορει να εχω να πατησω 7 χρονια λασπη...αλλα οποτε την παταω...παταω και κατι αγροτες τυπου f..................o..............r......................d.................... :heart: :heart: :heart: ;) ;) ;)

οι υπολοιποι βλεπω περιμενετε εεεεε???????????????????????????/ :angry: :angry: :angry:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Ιούλ 27, 2010 10:09 pm

gmak έγραψε:οι υπολοιποι βλεπω περιμενετε
εεεεε????
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Ιούλ 27, 2010 10:51 pm

gmak έγραψε:οι υπολοιποι βλεπω περιμενετε εεεεε???????????????????????????/ :angry: :angry: :angry:

Με το δάκτυλο στην σκανδάλη :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight:
:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Ιούλ 28, 2010 12:59 am

το βλεπω. :D
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Τετ Ιούλ 28, 2010 5:18 pm

gmak έγραψε:
αγαπητε φωτακο.......μπορει να εχω να πατησω 7 χρονια λασπη...αλλα οποτε την παταω...παταω και κατι αγροτες τυπου f..................o..............r......................d.................... :heart: :heart: :heart: ;) ;) ;)

ποτε εγινε αυτο :?: :?: :?: :?: :o :o :o :o :o εγω που ειμουνα??????????????? :?
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Ιούλ 28, 2010 11:46 pm

Φωτης ranger έγραψε:
gmak έγραψε:

ποτε εγινε αυτο :?: :?: :?: :?: :o :o :o :o :o εγω που ειμουνα??????????????? :?

εγινε εγινε...για θυμισου.... 8-)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Πέμ Ιούλ 29, 2010 12:15 am

gmak έγραψε:
Φωτης ranger έγραψε:
gmak έγραψε:

εγινε εγινε...για θυμισου.... 8-)

Πριν 7 χρόνια

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Πέμ Ιούλ 29, 2010 3:38 pm

ααααααααααααααααααααααααααααα :idea: :idea: :idea: :idea: :D
τωωωωωωωωωωωρα που το λες κατι.......θυμαμαι....στην ζηρεια λες??? :lol: :lol:
τοτε ειμουν νινι ακομα, πρωτη επισημη βολτα χωρις βελτιωση χωρις λαστιχα και το κυριοτερο χωρις καθολου εμπειρια.
εγω φοραγα ασφαλτινα και εσυ φοραγες simex treiker!!!!!τα εχεις ακομα???? :roll: :roll: :roll:

Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Ιούλ 29, 2010 6:25 pm

Φωτης ranger έγραψε:ααααααααααααααααααααααααααααα :idea: :idea: :idea: :idea: :D
τοτε ειμουν νινι ακομα, πρωτη επισημη βολτα χωρις βελτιωση χωρις λαστιχα και το κυριοτερο χωρις καθολου εμπειρια.
εγω φοραγα ασφαλτινα και εσυ φοραγες simex treiker!!!!!τα εχεις ακομα???? :roll: :roll: :roll:

τα εχω τα εχω :twisted:

εκει δεν ανεβηκες λογω καροτσας!!!! :heart:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Πέμ Ιούλ 29, 2010 11:07 pm

gmak έγραψε:
Φωτης ranger έγραψε:ααααααααααααααααααααααααααααα :idea: :idea: :idea: :idea: :D

τα εχω τα εχω :twisted:

εκει δεν ανεβηκες λογω καροτσας!!!! :heart:

αλλη φορα θα περνω και τον τροχο μαζι μου να την κοβω οπου εμποδιζει!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες