ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Ευχές, λουλούδια..... χαιρετισμοί!

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Ιούλ 05, 2010 8:56 am

καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους ...... :clap: :clap: :clap:
κωστα δεν νομιζω να ηταν ford το αγροτικο...... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Re: ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Ιούλ 05, 2010 9:25 am

Καλημέρα κ από εμένα.
Επιστροφή χθες βράδυ στα πάτρια μετά από μια περιοδεία στα βόρεια, πολύ βόρεια!!!
Έδεσσα, Αριδαία, διαμονή κοντά στα λουτρά της Αριδαίας, γάμος στο χωριό Προμάχοι, τελευταίο χωριό πριν τα σύνορα με την FYROM και βόλτα σε χειμερινό θέρετρο στα 1200μ (Αγ. Αθανάσιος) με μαγιό και σαγιονάρα :lol: :lol: :lol: :lol:
Ωραία ήταν, πολύ ωραία, αλλά άντε τώρα να προσαρμοστείς στην καθημερινότητα κ τη ζέστη της Πάτρας!!! Πολύ δροσιά εκεί πάνω και παγωμένο, μιλάμε για παγωμένο, μπανάκι κάτω από καταρράκτες στα λουτρά της Αριδαίας!! Έχει και ζεστό για όποιον το επιθυμεί!!! Δηλαδή τί ζεστό...., καυτό!!!!
Σταμπάρισα και κάτι διαδρομές άλλο πράγμα. Πήρα και σχετικές πληροφορίες από ντόπιους. Έχει φοβερά μέρη για εκτός δρόμου περιηγήσεις!!! Η απόσταση βέβαια είναι ένα θεματάκι μιας κ θες 5,5-6 ώρες για να φτάσεις από Πάτρα!!
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Kitty!!! » Δευτ Ιούλ 05, 2010 9:59 am

καλημερα σε ολους και σε ολες :clap:
καλη εβδομαδα
μετα απο ενα τελειο σ/κ στο αρκουδι :heart:
Αγαπα τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους
Άβαταρ μέλους
Kitty!!!

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Ιούλ 05, 2010 1:12 pm

Kαλημερα
Διονυση το ευχαριστηθηκες εεεεεε :clap2: :clap2: :clap2:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Ιούλ 05, 2010 1:49 pm

grek έγραψε:Kαλημερα
Διονυση το ευχαριστηθηκες εεεεεε :clap2: :clap2: :clap2:

Ναι αμέ ήταν πάρα πολύ ωραία!!!
Το μόνο που δεν ευχαριστήθηκα είναι τα 200€ που χρειάστηκα σε βενζίνες :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:
(για περίπου 1300χλμ)
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό kostasniva » Δευτ Ιούλ 05, 2010 2:24 pm

[quote="Alexandros"]καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους ...... :clap: :clap: :clap:
κωστα δεν νομιζω να ηταν ford το αγροτικο...... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:[/quote/]
καλημερα και απο εμενα,ηταν nissan αλεξανδρε,και ευτυχως γιατι αν ηταν ford ο φωτης θα το πουλαγε το δικο του, :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
kostasniva

Δημοσίευσηαπό kostasniva » Δευτ Ιούλ 05, 2010 2:30 pm

pajerinho έγραψε:Καλημέρα κ από εμένα.
Επιστροφή χθες βράδυ στα πάτρια μετά από μια περιοδεία στα βόρεια, πολύ βόρεια!!!
Έδεσσα, Αριδαία, διαμονή κοντά στα λουτρά της Αριδαίας, γάμος στο χωριό Προμάχοι, τελευταίο χωριό πριν τα σύνορα με την FYROM και βόλτα σε χειμερινό θέρετρο στα 1200μ (Αγ. Αθανάσιος) με μαγιό και σαγιονάρα :lol: :lol: :lol: :lol:
Ωραία ήταν, πολύ ωραία, αλλά άντε τώρα να προσαρμοστείς στην καθημερινότητα κ τη ζέστη της Πάτρας!!! Πολύ δροσιά εκεί πάνω και παγωμένο, μιλάμε για παγωμένο, μπανάκι κάτω από καταρράκτες στα λουτρά της Αριδαίας!! Έχει και ζεστό για όποιον το επιθυμεί!!! Δηλαδή τί ζεστό...., καυτό!!!!
Σταμπάρισα και κάτι διαδρομές άλλο πράγμα. Πήρα και σχετικές πληροφορίες από ντόπιους. Έχει φοβερά μέρη για εκτός δρόμου περιηγήσεις!!! Η απόσταση βέβαια είναι ένα θεματάκι μιας κ θες 5,5-6 ώρες για να φτάσεις από Πάτρα!!

πριν δυο χρονια ειχα μεινει αριδαια μια εβδομαδα χειμωνα,περασα τελεια,ανεβηκα καιμακτσαλαν με πολυ χιονι,παντως εγω θελω να ξαναπαω,αν κανονιστει κατι εγω ειμαι μεσα απο τωρα :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Άβαταρ μέλους
kostasniva

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Ιούλ 05, 2010 2:44 pm

kostasniva έγραψε:πριν δυο χρονια ειχα μεινει αριδαια μια εβδομαδα χειμωνα,περασα τελεια,ανεβηκα καιμακτσαλαν με πολυ χιονι,παντως εγω θελω να ξαναπαω,αν κανονιστει κατι εγω ειμαι μεσα απο τωρα :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:

:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Να το δούμε, να το δούμε. Κ εγώ ψήνομαι για τα καλά!!!! ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Δευτ Ιούλ 05, 2010 5:59 pm

Καλησπέρα στην παρέα!!! Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Πολύ καλή φάση Διονύση!!! :u-: :u-: :u-: :u-:
Δυστυχώς, έτσι όπως έχουμε καταντήσει, όχι στην Αριδαία, αλλά ούτε στο Σούνιο δεν θα πηγαίνουμε για εκδρομή (οι εντός Αττικής)!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Θα πρέπει να κάνουμε προετοιμασία πολλών ημερών (ακόμη και εβδομάδων), για να κανονίσουμε μια εκδρομούλα που παλιότερα την κανονίζαμε στο ξαφνικό και απρόοπτο, μόνο και μόνο επειδή προέκυπτε μια καλή φάση!!!! :cuss: :cuss: :cuss:
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
πρώην Kia Sportage II ('08) 2.0l
Εικόνα
http://www.vitaraclub.gr
http://www.gkc.gr
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Δευτ Ιούλ 05, 2010 6:09 pm

καλο απογευμα σε ολους απο και απο μενα!
οπως τα λες ειναι γιαννη......... :u-:
Jiannis77 έγραψε:Θα πρέπει να κάνουμε προετοιμασία πολλών ημερών (ακόμη και εβδομάδων), για να κανονίσουμε μια εκδρομούλα που παλιότερα την κανονίζαμε στο ξαφνικό και απρόοπτο, μόνο και μόνο επειδή προέκυπτε μια καλή φάση!!!! :cuss: :cuss: :cuss:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Επόμενο

Επιστροφή στο ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης