GAZΙΕΡΑ !!!!!

Μπορείς...? Φτιάχτο!

Re: GAZΙΕΡΑ !!!!!

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Πέμ Ιουν 17, 2010 9:53 am

Περιμένουμε να μας πεις για αντιπροσωπευτικότερες καταναλώσεις γιατί αυτό το 16λτ/100χλμ ακούστηκε κάπως....!!!!
Βέβαια κ πάλι οικονομία κάνεις, αλλά όχι στο μισό περίπου που περιμένει κανείς.
Αρνητική εντύπωση μου έκανε ότι το αμάξι έχει χάσει αρκετά σε επιδώσεις.
Μήπως έκαναν λάθος στην μετατροπή και αντί για ΓΚΑΖΙ σου έβαλαν ΦΡΕΝΟ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Ιουν 17, 2010 11:25 pm

pajerinho έγραψε:Περιμένουμε να μας πεις για αντιπροσωπευτικότερες καταναλώσεις γιατί αυτό το 16λτ/100χλμ ακούστηκε κάπως....!!!!
Βέβαια κ πάλι οικονομία κάνεις, αλλά όχι στο μισό περίπου που περιμένει κανείς.
Αρνητική εντύπωση μου έκανε ότι το αμάξι έχει χάσει αρκετά σε επιδώσεις.
Μήπως έκαναν λάθος στην μετατροπή και αντί για ΓΚΑΖΙ σου έβαλαν ΦΡΕΝΟ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

Διονυση ...δεν χανει σε επιδοσεις (την τελικη που εχει ....θα την εχεις και παλι !!για το 0-100 δεν παιρνω ορκο .....ισως γιατι στα αυτοκινητα μας , αυτο ειναι δευτερευον ως και αμελητεο ) αλλα σε "νευρο" !!
Φαινεται πιο "νωχελικο" στις ρεπριζ του !!Τωρα που το σκεφτομαι ομως , ισως επαιξε και ρολο το αιρκοντισιον !! Θα προσπαθησω να κανω μετρηση και με κλειστο το αιρκοντισιον ,για να δω την διαφορα !!
Το πηγα και στον μηχανικο μου για μετρησεις στο μηχανημα του .....και μου ειπε και αυτος για το "νευρο" , ενω οι μετρησεις ειναι αψογες , εκτος απο την μετρηση με αποτομη αυξηση των στροφων ....που εκει δειχνει αυξημενη καταναλωση !! Παντως ,μετα απο 1.500 χλμ ,θα παω εκει που μου εβαλαν το συστημα ,για να τσεκαρουν στα μηχανηματα τους παλι τις μετρησεις και να κανουν ελεγχο στον εγκεφαλο (οχι τον δικο μου ......της μηχανης !!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: )
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό soula » Παρ Ιουν 18, 2010 12:07 am

GIANNH EΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΚΑΖΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΠΑΛΙΑ ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :flowers: ΜΟΝΟ ΣΟΥΛΑ :flowers:
Άβαταρ μέλους
soula

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Ιουν 18, 2010 12:25 am

soula έγραψε:GIANNH EΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΚΑΖΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΠΑΛΙΑ ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :flowers: ΜΟΝΟ ΣΟΥΛΑ :flowers:

ΝΑΙ ΣΟΥΛΑ .........ΑΠ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bow: :bow: :bow: :bow: :flowers: :flowers: :flowers:

Υ.Γ Γ@Μ@Τ@............μου λειπει η Μαρια !!!! :( :( :( :(
θα επαιρνε αυτο το σχολιο ............και θα με ξεσκιζε μετα !!!! Τι φωτο θα εβλεπα ...και τι σχολια θα εκανε ..........ουτε που θελω να τα σκεφτομαι !!!!! :cry: :cry: :cry: :flowers: :flowers: :angry: :angry:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό soula » Παρ Ιουν 18, 2010 12:32 am

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥ Σ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΩ ... ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΚΟΥΔΟΡΕΜΑ Η ΣΤΗ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ ΠΟΥΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΤΗΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ :lol:
Άβαταρ μέλους
soula

Δημοσίευσηαπό soula » Παρ Ιουν 18, 2010 12:34 am

ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΗ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ :flowers:
Άβαταρ μέλους
soula

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Ιουν 18, 2010 1:09 am

soula έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥ Σ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΩ ... ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΚΟΥΔΟΡΕΜΑ Η ΣΤΗ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ ΠΟΥΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΤΗΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ :lol:

Σουλα .....το αυτοκινητο δουλευει ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΥΣΙΜΑ !!!!
Δυο ρεζερβουαρ και δυο καυσιμα !!! οποτε τελειωνει το ενα .......ξεκιναει το αλλο !! Οποτε ........αν κανεις καλη διαχειρηση .......ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Ιουν 18, 2010 9:25 am

stakyr έγραψε:Σουλα .....το αυτοκινητο δουλευει ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΥΣΙΜΑ !!!!
Δυο ρεζερβουαρ και δυο καυσιμα !!! οποτε τελειωνει το ενα .......ξεκιναει το αλλο !! Οποτε ........αν κανεις καλη διαχειρηση .......ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

Τέτοιο να βάλουμε του gor-gor και μετά πάμε όχι στην Βάλια Κάλντα αλλά όπου θέλετε!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Ιουν 21, 2010 11:40 pm

Υπαρχουν νεοτερα απο το test-drive !! :P :P
Και καλα ......και ασχημα !!!
Ας αρχισουμε απο τα ασχημα .......... :( :( :( :(
Εχω βλαβη και διαροη απο την ντρομπα νερου !! μετα απο 150.000 χλμ .......φυσιολογικο !!! :) :) :)
Αλλα.........ετσι δεν μπορουσα να κανω μετρηση ...... :? :? :? :?
Εχανα συνεχεια νερο ....και το συστημα υγραεριου στηριζετε πανω σ΄αυτο το κυκλωμα ,αφου χρησιμοποιει το ζεστο νερο της μηχανης για να κανει αεροποιηση του υγρου καυσιμου !! Ετσι , φυσιολογικα , η μετρηση πηγε περιπατο !! :oops: :oops: :oops:
Απο την αλλη , τα καλα νεα , ειναι οτι πηγα το αυτοκινητο στο συνεργειο που μου τοποθετησε το συστημα .....εκανε τους απαραιτητους ελεγχους , τσεκαρε τον εγκεφαλο .....εκανε επαναπρογραμματισμο και μετα απο μια ωρα ......το αυτοκινητο πεταγε !!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
ουτε διστακτικοτητα ,ουτε τιποτα !!! ολο το "νευρο" του αυτοκινητου παρον ......και το αυτοκινητο στα καλυτερα του !!! :blob: :blob: :blob: :blob:
και η οικονομια καυσιμου ????
Πρεπει να κανετε λιγο υπομονη παλι , να κανω καποιο μεγαλο ταξιδι (δεν θα αργησει !!! :roll: ) και να γινει κανονικη μετρηση πια !!! Τωρα με τον επανελεγχο και την ρυθμιση των μπεκ (φτωχο μιγμα ηταν η διαγνωση !!) ,πιστευω οτι θα γινει πραγματικοτητα ο στοχος των 12-13 λτ/χλμ ....ή 8 Ε / 100 ΧΛΜ !!! :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :party: :party: :party:
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Ιουν 22, 2010 9:50 am

:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Γιάννη αυτό που έβαλες είναι 4ης ή 5ης γενιας σύστημα?
Άβαταρ μέλους
pajerinho

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης