για πρωτομαγιά όποτε μάλλον θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά...μείνετε συντονισμένοι και θα έχουμε νέα σύντομα...
για πρωτομαγιά όποτε μάλλον θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά...μείνετε συντονισμένοι και θα έχουμε νέα σύντομα... 
stakyr έγραψε:Πανο μου ......
Εγω ηδη δηλωσα οτι θα συμμετεχω και θα βοηθησω απο την μερια μου την εκδρομη του φιλου Μανου !!
Αν μπορεσω βεβαια να ειμαι "ελευθερος" εκεινη την περιοδο !! Γιατι ολα παιζονται .......

vlachotzipas έγραψε:λοιπον παιδια!!!!!!!!!!
μου ηρθε ενα μηνυμα απο τα παιδια της βορειας Ευβοιας, αλλα ειναι για Αλμυροποταμο......
λεει:
Ο φίλος μας Μάνος Γεωργιάδης από τη ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΥΡΙΠΟΥ μας ενημερώνει:
"Μετα την περυσινή επιτυχία που είχε η δεξιοτεχνία στον Αλμυροπόταμο σκεφτόμαστε να διοργανώσουμε φετος ενα ακόμη πιό ενδιαφερον παιχνίδι, την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου , ώστε να εχουν τελείωσει και τα σχολεία."
Ο Σύλλογός μας καλεί τα μέλη του να συμμετέχουμε σ'αυτή την εκδήλωση.
Η αναχώρηση θα γίνει από το Σάββατο μεσημέρι και η διαμονή θα είναι κανονισμένη για όσους δηλώσουν.
Για όσους θέλουν να συμμετέχουν, ενημερώνω ότι η βόλτα προς τον Αλμυροπόταμο θα είναι χαλαρή-οικογενειακή καί όσοι συμμετέχουν στη δεξιοτεχνία θα το απολαύσουν εγγυημένα!
Για δηλώσεις συμμετοχής γράφετε στο forum η στο τηλ:6937126004
τι λετε?????
να παμε εκει....ή να κανουμε μια εξορμηση με σκηνες, σε καποια παραλια της βορειας Ευβοιας???????
Γαλατειααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
Ηλιαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιαννηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες